Pavisam nesen sāku lietot Bioderma Sebium krēmu un Avene Triacneal emulsiju. Sakritība vai kā, bet pumpas tik vairojas. Tieši lielās, sarkanās, niezošās. Kādai vēl no aptieku produkcijas tā ir bijis?
Ko tu veel gaidi? Met laukaa un miers. Tev ir kontakta dermatiits no shitaa. Aptiekas vai ne aptiekas produkcija, bet ja ir nepanesamiiba uz kaadu no sastaavdaljaam, tad buus shaads rezultaats. Aptieku produkcija negarantee to, ka buus produkts deriigs ikvienam.
La roche lietoju vakarā, personīgi man viņš nav piemērots dienai. Lai arī tas Treclinac padārgs, silti iesaku, īpaši, ja ir nopietnas problēmas. Un pēc tam, kad ir labāk, turpināt ar bezrecepšu.
Ja tevi interesē, tad labākais "dienas" krēms personīgi man ir Avene Hydrance light. Un tad vakarā Treclinac, Differin arī ok. Skinoren- kaka. Nu ko, lai tev veicas :-)
Bācc....šķiet, tas bija viens no maniem variantiem! Nepaņēmu, jo paraudziņu nedabūju.
Man no rīta būs jāliek Treclinac, par ko nobrīnījos. Skinoren, cik atceros, pusaudžu gados lietoju. Ja atmiņa neviļ - briesmīga smēre.