Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

kā pacelt savu pašvērtējumu ?

Reitings 11
Reģ: 01.11.2015
Man ir problēma,kura man ļoti traucē-man ir pārāk zems pašvērtējums.Man jau no bērnības ir šāda problēma -vecāki ir šķirušies un katram no viņiem ir jauna dzīve. Dzīvoju kopā ar māti,kurai tagad ir jauns draugs,tāpēc viņai nav laika nodarboties ar manam problēmām(un nekad nebija):-/Tēvam ir cits dēls,tāpēc viņš man nezvana vairākus gadus:-(.Es nejūtu nekādas mīlestības un nekāda atbalsta no vecāku puses. Man ir gandrīz 18 gadu un šogad es pabeigšu skolu.Skolas dēļ cieš mans pašvērtējums. Esmu 185 cm gara un mans svars ir 49 kg.Klasesbiedri ņirģajās par manu augumu,svaru un acne :-/Acne man nav tik slikts, vienkārši visiem ir tik tīras sejas un man ir kauns būt vienā telpā ar tik skaistiem cilvēkiem.:-|Man nav īpaši daudz draugu, jo es nejūtos labi blakus cilvēkiem,kuri ir daudz zemāk par mani.Arī sabiedriskās vietās man trīc rokas un kājas, valoda raustās.Saprotu,ka nākotnē viss būs sliktāk,tāpēc pašai ir jāmainās.Es sāku izmantot kosmētiku (nelielos daudzumos),tik un tā esmu neglītene:-(Kā pacelt savu pašvērtējumu ?
01.11.2015 16:52 |

Reitings 1049
Reģ: 03.05.2015
Saac ar to, ka izbeidz lietot par sevi vaardus negliitene, utml. Tas tavam pashveerteejumam nekaadi nepaliidzees. Jebkursh cilveeks savaa zinjaa ir skaists, pat ja pats to nepamana.

Ar taadu augumu un svaru tev ir iespeejama modeles profesija, ja interesee. Pusaudzhi shajaa vecumaa biezhi ir stulbi, taadeelj njirgaajas. Arii sejas aadu iespeejams attiiriit - sekot liidzi uzturam, lietot piemeerotus kopshanas liidzekljus.

Visu var veerst uz labo pusi, bet tikai tad, ja neseedeesi rokas kleepii salikusi, zheelodamaas par to, cik negliita esi. No taa nemainiisies absoluuti nekas.
01.11.2015 17:04 |

Reitings 24
Reģ: 23.10.2015
1. Kādēļ Tev tik mazs svars? Ņemot vērā Tavu augumu, tas noteikti ir krietni par mazu. Tu ēd kārtīgi?
2. Beigsi vidusskolu, sāksi studēt, tici man- viss mainīsies. Būs citi cilvēki blakus, jauni draugi, paziņas.
3. Kosmētika jau nemainīs to, cik glīta vai neglīta esi.
4. Aizej pie psihoterapeita.
01.11.2015 17:06 |

Reitings 394
Reģ: 02.09.2014
Vari man privāti uzrakstīt, parunāties. :)
01.11.2015 17:14 |

Reitings 1000
Reģ: 06.08.2015
jajau 18 gados jākļi no paķaļās neskrien un pašvērtējums nav debesīs. tadjau ir tiešām slikti.

freethespoon nu nekas traks. Mani arī neviens nemīl. Beidz pinkšķēt!
01.11.2015 17:50 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits