Man ir problēma,kura man ļoti traucē-man ir pārāk zems pašvērtējums.Man jau no bērnības ir šāda problēma -vecāki ir šķirušies un katram no viņiem ir jauna dzīve. Dzīvoju kopā ar māti,kurai tagad ir jauns draugs,tāpēc viņai nav laika nodarboties ar manam problēmām(un nekad nebija):-/Tēvam ir cits dēls,tāpēc viņš man nezvana vairākus gadus:-(.Es nejūtu nekādas mīlestības un nekāda atbalsta no vecāku puses. Man ir gandrīz 18 gadu un šogad es pabeigšu skolu.Skolas dēļ cieš mans pašvērtējums. Esmu 185 cm gara un mans svars ir 49 kg.Klasesbiedri ņirģajās par manu augumu,svaru un acne :-/Acne man nav tik slikts, vienkārši visiem ir tik tīras sejas un man ir kauns būt vienā telpā ar tik skaistiem cilvēkiem.:-|Man nav īpaši daudz draugu, jo es nejūtos labi blakus cilvēkiem,kuri ir daudz zemāk par mani.Arī sabiedriskās vietās man trīc rokas un kājas, valoda raustās.Saprotu,ka nākotnē viss būs sliktāk,tāpēc pašai ir jāmainās.Es sāku izmantot kosmētiku (nelielos daudzumos),tik un tā esmu neglītene:-(Kā pacelt savu pašvērtējumu ?