Es drīz būšu atpakaļ LV, jau pie Kauņas esam..
Sajūta, ka dzīve nupat nupat kūleni apmetīs. Tur tad pats storijs par draugu, attieksmi, manu nākotnes ceļu utt. Sajūta,ka priekšā ir kaut kas,ko neesmu paredzējusi. Kkas bezgalīgi pozitīvs. Labi, ka jaunu kleitu nopirku, varēšu jauno dzīvi sākt smukā kleitā :D
Berlīnē satiku paziņu, kas tur strādā jau 2 gadus. Pavadījām kopā manu dzd un vēl nākamajā dienā saskrējāmies. Nu tik foršs puisis! Nekādas TÀDAS simpātijas, bet cilvēks vienkārši ļoti patīkams - un sajutos tik slikti par to, ka ar viņu jutos tik brīvi, par visu ko parunājām (kas nekad nebūtu iespējams ar draugu, jo viņam par emocijām nepatīk runāt), izstaigājām puspilsētas, nākamajā dienā vēl viņš atrada iemeslu mani līdz autoostai pavadīt un sarunājām tikšanos Rīgā, kad viņš pēc 2 ned.būs.
No otras puses, saprotu, ka vēl 1tāds kopīgs vakars, un gribēsies vēl un varbūt vairs ne tik ļoti "pa draugam". Kad šo sapratu, tad aptvēru, cik esmu gatava dalīt savas siltās jūtas pa labi un pa kreisi, man uzkrājies kāds neiztērētais potenciāls.
varbūt visas problēmas ar draugu ir tāpēc, ka es viņam negribu visu to dot vairs, kas manī ir.
Bet nu kad otrā sapņus noklapē, visas emocijas liek pašai sevī paturēt, kāds tur brīnums, ka zūd enerģija ieguldīt.
Man šīs 4 dienas vnk woooow, atklāsmes, apdomāšanās, iespaidi. Un labākā draudzene, kurai šo gribētos pastāstīt, tieši 4dien aizlaidās uz gadu dzīvot vietā, kur nebūs pieejams ne internets, ne telefons :(