Zakji, nebija tomēr ķepīgās, vienkārši garšīgās. :-D Es gatavoju tā - ieberzēju ar visādām garšvielām (sīpolu sāli, paprikas pulveri, vienu paštaisītu garšvielu maisījumu, pipariem)+brūno cukuru+eļļu, uz stundu istabas t°, lai ievelkas (var arī iepriekšējā naktī ledusskapī likt ievilkties), tad kārtīgi satinu ar folliju, lai nav nekādu caurumu, 125° krāsnī iekšā, 4 h cepu..tad izņēmu, attinu folliju, apsmērēju ar BBQ mērci un uz pāris min uz augstāko t° krāsnī. Es arī katru reizi kaut kā savādāk mēģinu, bet nav ne jausmas, kā būtu jāgaršo ideālajam variantam..līdz šim visi ir bijuši labi, bet ne wooooow, varbūt neesmu ribiņu mīle vienk. :-D