Nezinu gan, ka var būt bezgaršīga un ūdeņaina masa ieliktajā receptē.
Esi gatavojusi peec konkreetaas receptes? Tieshi baidoties no udenainibas, galu vispirms izkarseju uz pannas un kartupeli tika novaariiti, lai ir miikstaaki, sausaaki un uzsuuc lieko mitrumu ja taads ir, bet taapat bija udenains.
Garsha? Vieniigaa jutama garsha
smaka bija siipoli :D Ko tur just vispaar vareetu? Tur praktiski nekaadu garshvielu nebija.
Nu tas par to nebaudāmo latviešu virtuvi gan, manuprāt, pārāk skaļi teikts.
Shis un tas jau ir eedams, kad gribas kaut ko maigaaku, vienkarshaku tomeer vairaak pieturotes pie tradiicijaam rezultaats ir- bez garshas vai baisi taukains vai samochaats vai vel kaut kas.
cormeum, jaa, ediena gaumee loti lielu lomu speelee pieradums un dzivojot arpus savas dzimtenes cilveeki iespeeju robezhaas megina eest kaa maajaas. Arzemniekiem man ir izdevies iebarot latvieshu zupas un kotletes konkreetaas receptes uzlabojot, piemeram, kotletees lieku svaigi kapaatus zalumus aromaatam, kajennas piparus siltumam un turku zirnu miltus, lai labaak apcepas. Zupaam par pamatu jaatasa ir ekstra kreptiigs buljons liekot klaat zalumu kaatus un entaas garshvielas. Standarta receptees no interneta vai pazinu dotaas receptes vienkaarshi ir par bezgarshiigu.