Ciemojos pie vecākiem, uztaisīšu savu spešal kartupeļu biezputru ar vistas + paprikas saldkrējuma mērci, vēl ir manis štovētie kāposti palikuši.
Pati ganjau kādu ābolu/biezpienu :-D
ņam ņam, es taisu drusku savādāk - kartupeļi + sviests + skābais krējums + saspiesti svaigi ķiploki + dilles.
Draugs mūžīgi teica, lai netaisa putru, jo vinš ir atēdies, bet, kad uztaisīju, tad tagad ļoti bieži prasa :-D
Sisley, laimīgā! :-DEs esmu taisījusi gan tā, gan ar bekona gabaliņiem, gan sajauktu ar puķkāpostu, nu, visvisādi, man pašai nenormāli garšo jebkāds variants, bet vīram vienalga, kāda uztaisīta, tāpat ne visai patīk biezeņi. (t):-D
ņam ņam, nu - laikam vienkārši neuztver to kā ēdienu, tādēļ negaršo - manējais atkal biezzupas nesaport, kas tā ir par mērci :-D:-D
Ar bekona gabaliņiem gan neesm gatavojusi, būs jāpamēģina, manējais jau noteitki būs pārlaimīgs :-)
Sisley,
Uzsildi krāsni uz 180. Puraviem balto daļu atstājot klāj traukā (6-7puravi), Pārkaisi ar sāli, pipariem, izspiestu ķiploku un olīveļļu. Pārklāj ar folliju un iekšā krāsnī uz 20-30 minūtēm, pēc tam nost folliju un vēl 10-15 minūtes, līdz viegli apbrūninās. Pasniedz ar pārkaisītu parmas sieru un svaigu bageti, ņammma(l)
Visām viss tik labi izklausās.. es gan domāju prosta izvārīt pelmeņus un saiģooot.. :D Šovakar neko negribu darīt. Turklāt vīrietis ir šefpavārs - ganjau kaut ko izmeistaros.. ;d (es ceru.. )