Mūsu ikdienā darbs, lielākoties satiekamies mājās ap kādiem astoņiem vakarā. Ir vakari, kurus pavadam pie TV un ierakušies katrs savās domās, ir vakari, kuros kopā ejam vannā un atpūšamies. Pārsvarā gan tomēr aprunājamies, pasmejamies, nu kaut kā to ikdienu uzlabojam. Mēdzam arī kaut kur doties (protams, brīvdienās vienmēr kaut ko daram) darbadienās, piemēram, uz kino vai kaut kur paēst. Man gan jāsamierinās, ka manās attiecībās plānotāja esmu es- ja es nepateikšu un neierosināšu kaut kur aiziet vai aizbraukt, tas nenotiks. Manējais gan piekrīt vienmēr VISAM, ko es iesaku, par to arī samaksā, bet nu plānotāja esmu es. Protams, ka man gribētos, lai viņš biežāk spontāni ierosina kaut kur doties, bet nu esmu samierinājusies, ka tas nenotiks, jo manam viss ir jāatgādina un jānorāda.
Par uzmanības apliecinājumiem... Dāvanu izpratnē man viņu nav. Tā ka man būtu rozes un ziedi nē -ja pajautāšu, nopirks vienmēr, un tas jau ir daudz, zinot, kāds manējais ir aizmārša. Bet mans ir ļoti gādīgs mājās un mani ļoti lutina citā ziņā - piemēram, māju kārto viņš lielākoties, tāpat taisa ēst un mazgā traukus viņš. Kamēr es izgūlusies gultā skatos TV, šis mani kārtīgi palutina. Tas man patīk pat vairāk, nekā ziedi vāzē, bet vīrietis īsts kretīns un man viss jādara. Ideāli ir, ja viss kopā, bet nu... Nu jā, saņemu mīlestības apliecinājumus gādībā un attieksmē, tādā dāvanu izpratnē diez vai...