Labrīt!
Gribu dzirdēt gan sieviešu,gan vīriešu viedokļus par situāciju kas pēdējā laikā sāk paņemt lielu daļu manas uzmanības,novērš no mācībām un neļauj justies līdz galam laimīgai.
Ar puisi - 23, man 20, tiekos jau pieklājīgu laiku,vairākus gadus. Tomēr esam bijuši šķirti vairākkārt. Ļoti stulbu iemeslu dēļ gan (greizsirdība,sajūta ka otru nospiež,līdz ar to kāds aiziet,principā brīžos kad attiecības kļuva destruktīvas). Tagad esam atkal kopā,jau 4-5 mēnesi,kur pēdējā mēneša laikā sāka strauji izpalikt sekss. Pilnīgi nekā nav bijis jau divus vīkendus(kopā nedzīvojam). Esam runājuši gan, sākotnēji,teica,ka iemeslu nezin,tomēr sarunas gaitā izlēma pateikt sekojošu versiju "Tu iedragāji manu vīrišķo pašapziņu un ego". Protams paskaidrojot ar kuru konkrēto manu rīcību tas tika panākts. Uzklausījusi,piekritu,atvainojos,paskaidroju ka tā tas nebija domāts bet saprotu viņu pilnībā. Bet pēc sarunas,nekādu rezultātu. Tāpēc,jāsaka, ka neticu kā arī aptrūkušās idejas,ko iesākt. Galvenais ir tas, ka viņš man pieskaras,uzmanīgi un retāk,tomēr ir seksuāla rakstura kustības un pieskārieni,bet līdz procesam,nav nonācis jau 2 nedēļas. Pieņemu jebkuru versiju, jo apgalvot,ka ziņu ,ka mani nekrāpj, ir diezgan muļķīgi, neviens par to nevar būt pārliecināts,manā skatījumā,ja vien nav gps iečipots. Nezinu kādas detaļas vēl sniegt. Bet ceru uz jūsu palīdzību.