Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Lēnā garā rodas sliktas domas

Reitings 12
Reģ: 27.10.2015
Labrīt!
Gribu dzirdēt gan sieviešu,gan vīriešu viedokļus par situāciju kas pēdējā laikā sāk paņemt lielu daļu manas uzmanības,novērš no mācībām un neļauj justies līdz galam laimīgai.
Ar puisi - 23, man 20, tiekos jau pieklājīgu laiku,vairākus gadus. Tomēr esam bijuši šķirti vairākkārt. Ļoti stulbu iemeslu dēļ gan (greizsirdība,sajūta ka otru nospiež,līdz ar to kāds aiziet,principā brīžos kad attiecības kļuva destruktīvas). Tagad esam atkal kopā,jau 4-5 mēnesi,kur pēdējā mēneša laikā sāka strauji izpalikt sekss. Pilnīgi nekā nav bijis jau divus vīkendus(kopā nedzīvojam). Esam runājuši gan, sākotnēji,teica,ka iemeslu nezin,tomēr sarunas gaitā izlēma pateikt sekojošu versiju "Tu iedragāji manu vīrišķo pašapziņu un ego". Protams paskaidrojot ar kuru konkrēto manu rīcību tas tika panākts. Uzklausījusi,piekritu,atvainojos,paskaidroju ka tā tas nebija domāts bet saprotu viņu pilnībā. Bet pēc sarunas,nekādu rezultātu. Tāpēc,jāsaka, ka neticu kā arī aptrūkušās idejas,ko iesākt. Galvenais ir tas, ka viņš man pieskaras,uzmanīgi un retāk,tomēr ir seksuāla rakstura kustības un pieskārieni,bet līdz procesam,nav nonācis jau 2 nedēļas. Pieņemu jebkuru versiju, jo apgalvot,ka ziņu ,ka mani nekrāpj, ir diezgan muļķīgi, neviens par to nevar būt pārliecināts,manā skatījumā,ja vien nav gps iečipots. Nezinu kādas detaļas vēl sniegt. Bet ceru uz jūsu palīdzību.
28.10.2015 07:55 |

Reitings 1338
Reģ: 15.03.2009
Vaitad nav prātīgāk par to parunāt ar savu puisi, kā prasīt nepazīstamām meitenēm, kas un kā varētu vai nevarētu būt? (t)
28.10.2015 08:27 |

Reitings 12
Vaitad šeit visiem nevarētu to pateikt?(t)
28.10.2015 08:29 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
izlēma pateikt sekojošu versiju "Tu iedragāji manu vīrišķo pašapziņu un ego". Protams paskaidrojot ar kuru konkrēto manu rīcību tas tika panākts.

Patiesībā ir ļoti svarīgi, kas tā ir par situāciju. Ir tādi gadījumi, kuriem neviena atvainošanās nelīdzēs.
28.10.2015 08:34 |

Reitings 12
Visiem,kas cosmo risina attiecību/seksa dabas jautājumus?*
28.10.2015 08:36 |

Reitings 12
Veselības un finanšu jautājumi. Mans satraukums par viņa veselību, kurā tika iesaistīta viņa mamma,jo bija pārliecība ka mani viņš nepaklausīs, kas protams,tagad domājot nebija ētiski.. Bet satraukums ņēma virsroku, kā arī tajā vakarā viņam nācās atdzīties, ka pelna viņš stipri mazāk,kā biju domājusi. Viņš teica ,ka tas esot priekš viņa pazemojums, saprotu. Nekad neesmu šajās lietās līdusi, bet redz kā,ar vienu reizi pietika.
28.10.2015 08:41 |

Reitings 1338
Reģ: 15.03.2009
Man šajā gadījumā izskatās, ka vīrietis vnk nav Tev līdz galam piedevis - lai nu kas būtu tas, ko Tu esi darījusi. Vīrieši seksa lietas uztver īpaši jūtīgi..
Un, pa manam, šādas lietas risina izrunāšanās + laiks.
28.10.2015 08:43 |

Reitings 12
+ laiks.. cerams.
28.10.2015 08:48 |

Reitings 7408
Var būt arī tā, ka nekas nelīdzēs.
Veselības jautājumos mammu iesaistīt?
Tur autore pati par to nemaz nebija runājusi ar puisi par tām lietām, par ko liecina šī frāze:
bija pārliecība ka mani viņš nepaklausīs

Respektīvi, runāt nemaz nerunāja ar puisi, pa tiešo iesaistīja jautājumā mammu. Come on - cik daudzām no Jums gribētos, lai veselības jautājumos iesaistītos mamma - tā negaidot - otra pusīte sarunāja?
Ja vēl tas jautājums ir zem jostas vietas, tad ko tur vairāk. Tas būs ļooooti ilgi, ja vispār pāries.

Ko darīt? Es uz kādu laiku distancētos no šīm tēmām. Gan no naudas jautājumiem, gan ar veselību lai tiek galā pats - nav jābāž tur savs deguns un vēl jāpieaicina trešā persona. Skaties vairāk, par ko viņš grib runāt utt - ļauj kādu brīdi izpausties.
28.10.2015 09:05 |

Reitings 12
Piekritīšu. Rīcība bija garām. Sliktākais ir tas, ka līdz brīdim kamēr viņš man to pateica, domāju ka viss bija pareizi. Tātad tu uzskati,ka ar šo varēju neatgriezeniski atsist vēlēšanos pret sevi, kā sievieti,Alexxa?
28.10.2015 09:09 |

Reitings 3903
Reģ: 03.03.2015
Oi, vīrieši tik tēlo skarbos, bet reizēm ir tik jūtīgi. Es paliku bez gultas priekiem uz mēnesi, jo strīda laikā izspēru frāzi, ka mājās man laikam jābūt vīrieša vietā un naglu sienā jāiesit (kaut kā tml.). Tas kaut kā vīram nosēdās zemapziņā un libido uz kādu laiku bija nost.
28.10.2015 09:14 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
attiecības ir diviem, tāpēc risiniet problēmas paši, kā tad iemācīsieties tikt ar visu galā, ja visu laiku būs labās fejas?

un kāpēc šķiraties jau kuro reizi? jāiemācās atrisināt problēmas, nešķiroties, ja gribat būt kopā, tāpat apēst kopā pus pudu sāls!
28.10.2015 09:15 |

Reitings 12
Lollipop,bet attieksme šī mēneša laikā no vīra puses? Arī bija mainījusies, vai viss kā parasti,tikai negribēšana seksā?
28.10.2015 09:18 |

Reitings 7408
Tātad tu uzskati,ka ar šo varēju neatgriezeniski atsist vēlēšanos pret sevi, kā sievieti

Tas ir ļoti atkarīgs gan no tā, kur viņam tā veselības problēma, kurai mammu piesaistīji (Ja zem jostas vietas, tad auch!), gan tā, pie kādiem apstākļiem nāca gaismā finansu stāvoklis.
28.10.2015 09:29 |

Reitings 12
Nē,veselība ar gremošanu saistībā. Tāpēc radās jautājums, kāpēc vīkendos nauda ir, bet ikdienā neēd neko sakarīgu..
28.10.2015 09:32 |

Reitings 124
Reģ: 24.10.2015
Veselības un finanšu jautājumi. Mans satraukums par viņa veselību, kurā tika iesaistīta viņa mamma,jo bija pārliecība ka mani viņš nepaklausīs, kas protams,tagad domājot nebija ētiski.. Bet satraukums ņēma virsroku, kā arī tajā vakarā viņam nācās atdzīties, ka pelna viņš stipri mazāk,kā biju domājusi. Viņš teica ,ka tas esot priekš viņa pazemojums, saprotu. Nekad neesmu šajās lietās līdusi, bet redz kā,ar vienu reizi pietika.

Jums ir 20-23 gadi. Jūs esiet pieauguši, kāpēc tu rīkojies kā bērns, skrienot pie drauga mammas runāt par "maltīsu ievērošanu"? Vajadzēja runāt ar draugu.

Nē,veselība ar gremošanu saistībā. Tāpēc radās jautājums, kāpēc vīkendos nauda ir, bet ikdienā neēd neko sakarīgu..]

Fakts, ka vīkendos nauda ir un ikdienā nē, nedaudz norāda uz tīņu ne vīrieša domāšanu. Nerunājot, ka nauda kā tāda ir maz, bet fakts, ka tā netiek menedžēta.

Bet par to vīrietību, pēc pieredzes, ja man ko tādu vīrietis pateiktu, es būtu izteiktā šokā, jo manas domas par viņu diez gan ļoti kristos.
28.10.2015 12:26 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Protams, mammu varēji iesaistīt, ja divatā nu nekādi netiktu galā..

Kaut gan.. ja jau dažu gadu laikā vairākas reizes jāšķiras.. man tā šķiet nelabvēlīga nākotnes prognoze attiecībās :-/
28.10.2015 12:31 |

Reitings 12
Es sevi neattaisnoju,bet atbildot uz jautājumu-Kāpēc? Izejot no pieredzes, viņš uz maniem ieteikumiem par veselību,konkrēti par veselību, nenozīmē,ka citās sfērās ir tāpat,nereaģē. Šoreiz,man šķita,ka būtu noziegums to atstāt novārtā,par cik sarunas par šo tēmu nav produktīvas. Skaidrs,ka varēju cīnīties ar viņu pati. Tomēr mans jautājums ir, vai šis tiešām varētu kalpot kā iemesls nevēlēšanai pret seksu ar mani,jūsu prāt , un ja varētu būt, kā labāk rīkoties, lai mainītu situāciju.
28.10.2015 12:36 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es īsti nesaprotu... viņam pēc šīs psiholoģiskās iedragāšanas vairs nestāv.. vai arī viņš vienkārši Tevi ir nolēmis sodīt un nedot?
28.10.2015 12:40 |

Reitings 124
Reģ: 24.10.2015
Es sevi neattaisnoju,bet atbildot uz jautājumu-Kāpēc? Izejot no pieredzes, viņš uz maniem ieteikumiem par veselību,konkrēti par veselību, nenozīmē,ka citās sfērās ir tāpat,nereaģē. Šoreiz,man šķita,ka būtu noziegums to atstāt novārtā,par cik sarunas par šo tēmu nav produktīvas. Skaidrs,ka varēju cīnīties ar viņu pati. Tomēr mans jautājums ir, vai šis tiešām varētu kalpot kā iemesls nevēlēšanai pret seksu ar mani,jūsu prāt , un ja varētu būt, kā labāk rīkoties, lai mainītu situāciju.

Nu, ja tu esi viņa sieviete, un viņš nereāģē uz tevis teikto, tad vinš tevi neciena. (es tā to uztvertu).
Un nē, manuprāt, tas nevarētu būt iemesls. Tas ir aizbildinājums.
28.10.2015 12:40 |

Reitings 12
Rossalie,tieši tāpēc,uzsvēru,ka tā ir vienīgā tēma,ko viņš ignorē. :-D Jo viņš negrib pieņemt,ka arī viņš var slimot. Bet nu sekli skatoties,visu var pie necieņas pierakstīt:-D
28.10.2015 12:55 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits