Bruno Bet tu pats teici ka tu pats runā savai mātei pretī, tad jau tā audzināšana neko diži nav devusi.
Es pati vienmēr esmu bijusi kaut cik saprātīga, bet pati arī tajā dumpīgajā vecumā lamājos ar māti tā ka brīnums ka mājai jumts pa gaisu neaizlidoja, bet toties es respektēju viņas likumus. Ja man bija teikts ka jābūt mājās 10, tad es biju 10, ja arī aizkavējos tad ziņoju. Nebija tādas situācijas ka es pazūdu uz dienām kaut kur, vienmēr visu pateicu kas un kā. Piedzērusies esmu mājās atnākusi kādas 2 reizes kamēr biju nepilngadīga un tad māte tik pasmējās un piedāvāja nomierinošu tēju kuņģim.
Bet vot, es klausīju noteikumiem, bet to bļaustīšanos un jampadraci es pati gribot nespēju nokontrolēt, lamājāmies abas, kurpes pa gaisu lidoja, trauki plīsa, bet tomēr katra kašķa galā mēs normāli izrunājāmies, atvainojāmies un vēlāk pasmējāmies par to visu, jo mums tā pieņemts.
Vienmēr mūsu ģimenē ir bijis tā ka labāk izliekam visu ka uz sirds un pēc tam dzīvojam normāli tālāk un mums tas tā strādā.