Nevaru izšķirties starp šiem diviem krēmiem. Ir vajadzīgs tāds, kurš palīdz cīnīties ar pirmajām krunciņām, kuras tikko tik sākušas parādīties. Kādas ir atsauksmes par šiem krēmiem? Tam Skin sleep es mēģināju paraudziņu, patika. Bet varbūt otrs ir labāks?
man ir nakts :) man patīk, ja regulāri lietoju un neslinkoju, kāda 1-2 nedēļu laikā tiešām liekas, ka āda skaista, ja vēl neesmu sevi "saspaidījusi" dēļ pms pumpām- vispār ideāla ādiņa :D
bet man liekas, ka jā- varbūt abus būtu feini nopirkt :D apskaties, vai vichy ir liela cenu atšķirība cocooncenter un aptiekās ? ( coco mēdz būt akcija, tad ir jūtami lētāk nekā LV, bet citādi nakts krēmam nebija mega atšķirības ar LV)
man ir tas dienas tagad. Itkaa nav slikts, bet man kkas liidz galam nepatiik un atkartoti noteikti nepirkshu. nakts kremam bija paraudzins, tas man iisti arii nepatika, BET acu krems no shiis serijas gan man loti patiik :D
Bija iespēja pamēģināt abiem paraugus un, lai arī manai ādai nav tieksmes uz alerģiju, sajūta, ar to krēmu uz sejas, bija ne visai patīkama. Ādu gan savilka, jā, kamēr esi ar krēmu uz sejas. Nopirku citu.
Amela, tas tomēr būs vairāk piemērots sievietēm, 30, 35+ .
Līdz tam vecumam ar liftingu īpaši aizrauties nevajadzētu. (varbūt arī šis krēms nav ar liftinga ef., es tik vados pēc nosaukuma)
Mora, visai individuāli. Bet nu pret tā saucamajām "pirmajām krunciņām" - ap 25 gadu vecumu. Protams, ne jau liftinga krēmus un "riktīgos" pretgrumbu, bet tie, kas ir pret pirmajām krunkām, mitrinošos.