Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Presīte

Reitings 301
Reģ: 16.08.2014
Sveikas, esmu apņēmusies uztrenēt presīti. Man ir nedaudz tauki uz vēdera bet tiešāk nedaudz. Tākā man nav iespējas iet skriet es šonedēļ kādas 5 dienas braucu pie vecākiem. Man mājās tur ir parastākasi trenažieris kur sēž un minās, es nezinu kā vinu sauc. Vai tas kaut ko palīdzēs nodzīt taukus? Un vai braukšsna ar velosipēdu palīdz? Un vispār cik ilgā laikā ir reāli nodzīt visus taukus ja vini tiesam nav daudz?
26.10.2015 08:03 |

Reitings 301
Reģ: 16.08.2014
Up
26.10.2015 08:51 |

Reitings 973
Reģ: 30.06.2015
Karīna, ļoti individuāli.
Ar vienu pašu fizisko slodzi nepietiek lai iegūt lielisku ķermeni, nopietni jāseko uzturam, nevis jābadojas, bet jāēd veselīgi, pilnvērtīgi, nepārspīlētās devās +vingrinājumi un kardio slodze. Vienveidīgi vingrinājumi efektu sniedz tikai sākumā, pēc tam ķermenis pierod. Tādēļ uzskatu, ka visi tie pietupienu, piepumpēšanās challenge tikai nostiprina izturību konkrētajā vingrinājumā, nevis palīdz iegūtv ēlamās formas.
Vingrinājumiem jābūt kompleksiem ar atkārtojumiem 3x, vismaz 30 min, jāiekļauj kardioslodze ātra pastaiga, skriešana vai velo vismaz 30min. Nav arī jēga, ja šo visu dari tikai kampaņveidīgi, sports un uzturs jāpieņem kā dzīvesveids.
26.10.2015 08:54 |

Reitings 389
Reģ: 12.10.2014
Savara nomešanā 80% veido pareizs uzturs. Nav jēga taisīt vingrojumus, ja neesi gatava mainīt uzturu.
Palīdz tādas aplikācijas kā MyFitnessPal, kur tiek uzrādīts cik daudz proteīna, tauku utt. tev dienā jāuņem un var pierakstīt visus ēdienus, kurus ēd.
26.10.2015 09:34 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits