Es uzklāju ar pirkstiem. Kādreiz ir ticis izmantots arī sūklītis ( ne tāds kā attēlā), bet man kaut kā ērtāk ar pirkstiem. Uzsmērēju vienkārši kā parastu krēmu. Uzklāt ar otu vēl neesmu mēģinājusi.
Es neteikšu, ka kāda metode dod labākos rezultātus, tie vienkārši ir atšķirīgi! BeautyBlender tipa sūklīši ir lieliski, lai panāktu ļoti dabīgu un nemanāmu klājumu. Otiņa (plakanā vai duofibra) dod smagāku, necaurredzamāku klājumu. Bet ir daži tonālo līdzekļu tipi, ko vislabāk uzklāt ar pirkstiem, piemēram, tonālie "ūdentiņi".
Tā kā es parasti noguļu līdz pēdējam brīdim, tad man parasti ir fiksais variants - ar rokām.
Tonālos cenšos nelietot vispār, bet, ja lietoju, tad uzklāju ar pirkstiem. Otiņas neesmu lietojusi nekad (ja nopirktu, tad nesaņemtos pamēģināt), sūklīšus kādreiz padsmit gadu vecumā (jo žurnālos rakstīja, ka tā vajag).
Man tieši liekas traģiski, ka izmanto pirkstus tonālo uzklāšanai. Bieži vien var redzēt sievietes, kuras uzklājušas tonālo ar pirkstiem. Pirkstu nospiedumi zem zoda, vaigiem, uz deniņiem pleķi. Nu nezinu, ja klāj ar pirkstiem, tad tiešām ļoti jāskatās vai nepaliek nekas redzams.
Es izmantoju sūklīti un otiņu. Labi klājas un zinu, ka nebūs nekādi pleķi uz sejas.
Esmu šokā ka tik daudzas uzklāj ar pirkstiem :-O Nesaku ka tas nav pareizi, vienkārši esmu tik ļoti pieradusi pie savām otām un tās manuprāt sniedz vislabāko efektu. Agrāk kad otas bija grūti pieejamas vai arī maksāja neadekvātu cenu, klāju ar pirkstiem, izskatījos krimināli :-D
Ar otu arī var uzklāt tādas švīkas, ka nemetas! :D Ar pirkstiem viss ir ok, ja izvēlas piemērotu tonālo krēmu (labāk šķidrāku un vieglāku), kā arī nedara to pavirši.
Man ir plakanā ota, bet ar to man nepatīk. Parasti klāju ar pirkstiem, bet gribu pamēģināt blendersūklīti. Vienīgā ķeza, ka parasti sanāk veikalā paskriet garām un aizmirstās, ka vajag.
Nav arī tā, ka tā "pirkstu tehnika" mani neapmierinātu - neesmu es strīpaina un pleķaina. Lai gan man šķiet, ka, papildinot Vatsonu, svarīga ir tehnika un gaisma. Tas pie kāda apgaismojuma tiek strādāts ir ļoti svarīgi.
Ar otu arī var uzklāt tādas švīkas, ka nemetas! Ar pirkstiem viss ir ok, ja izvēlas piemērotu tonālo krēmu (labāk šķidrāku un vieglāku), kā arī nedara to pavirši.
Dienas gaisma vienmer ir vislabaka, tikai ne gluzi tiesos saules staros. Krasojoties maksliga apgaismojuma nekad nejutos lidz galam drosa, ka tonalais ir labi iztusets.
Man ir bijis arī inglot sūklīts, neteikšu kā baigā starā biju un tas ka nepatika arī nē, nezinu, manuprāt ar tiem sūklīšiem baigais čakars, plus liekas ka daudz līdzekļa paliek iekšā, un baigā škrobe ir ja tonālais maksā ap 50€ (t)