Unique - Halloween tiek svinets diezgan pamatiigi. Baaros un klubos cilvekus bez kostiima neredzeesi. Mees iesim uz draugu balliti, un pectam uz pilseetu. Vismaz bus iemesls izmantot sarkano kleitu atkal un nokrasot sarkanus matus (l)
Čau, arī mani skaistais rudens ir iedvesmojis, gribas kaut kur aizbraukt, bet to tad, kad tiesības dabūšu. (Ja vispār vēl būs rudens.:-D)
Tagad graužu semkas un gaidu izlausies redzēts, rīt beidzot brīvdiena.(l)
Lielas skropstas , zekjes, kronis un cimdi pasutiti. Otrdien bushot darbaa.
Man loti patiik pargerbties un taisit Halloween kostiimus. Laikam jau tik looti miilsh shis laiks, jo 2009 gadaa taa bija pirmaa ballite uz kuru kopaa viirs un vinja draugi un es un mani gaajam .
Šodien darbīga diena mājās. Tūlït būs gatavs tītara cepetis, ceru, ka panna cotta arī jau stingra un varēšu vīru saukt vakariņās :)
Šī vakara apņemšanās - izslēgt tv un pieķerties lasāmo grāmatu kaudzei.
Man šodien sanāca tīīīīk garšīga meža cūkas gaļīte! (l) vìrs ēda un murrāja! :D
Tgd lūru fizruku. Pēc tam skatīšos "Izklausies redzēts".
Rīt dodos ciemos pie maza,maza bēbucīša! (l)
Brivdienas bijam laukos omes dzimšanas dienu svinēt. Nu jau mājās tikai noguruma gan ir liels. Jaieiet dušā un tad kkad ari gulēt.
Nakama nedela svetku nedela- 5dien man dz.d. (l)
Tikko vēl pamanīju ka vienas cosmietes instagram virtuves profilā vinneju makaronus- sīkums, bet patīkami (l)
Jautājums par panorāmas ratu.. Pagājušogad bijām, draudzene teica, ka grasās jaukt nost, jo neatbilstot drošības normām, ir atjaunots vai es kaut ko esmu pārpratusi no tevis teiktā? :-D
Izskatās, ka mums vairākām te kopābūšanas jubilejas. Mums 6. novembrī būs 6 gadi. 5. novembrī būs 2 mēneši, kopš esam precējušies. Plānojam kārtīgi atzīmēt šīs abas jubilejas, tās nedēļas nogalē. Īstajos datumos nesanāks, jo es būšu pārāk aizņemta.
Esmu mājās no burvīgām brīvdienām ar draugu Siguldā un Līgatnr :) tiiiik forši un skaisti gāja. Tik jauki, ka negribu rīt darba nedēļu sākt :D
Tā kā neesmu paņēmusi mājās datoru, nav ko darīt tik ļoti, ka izskatās, ka līdīšu dušā un iešu gulēt šitik agri :D