Lady Tiffany es nejautāju ko darīt, vnk pastāstīju situāciju. Sialea-lea man vajag vīrieti, kurš būtu draugs manam bērnam Vilionata ,ak dievs, cik tālu gan var aizdomāties. Protams, ka plānojām dzīvot kopā un kāpēc gan nevarēja būt bērniņš, ja toreiz man šķita viss ok. Pārsliņa tā arī ir, ka ar šādu vīrieša attieksmi nekādas normālās attiecības ar viņu vairs būt nevar un ja es to būtu zinājusi agrāk, tad attiecības nemaz nebūtu iesākušās. Fire ar viņu tā runāt viņš neuzdrošinās, jo esmu es un vispār viņš nav agresīvs pret bērnu, vnk pie katras izdevības bērna noniecināšana jāklausās man. sharmantaa ar viņu nav jēgas runāt un īstenībā nav arī vairs vēlēšanās runāt. Katram no mums ir kaut kas svēts un ja otrs to neciena , tad kāda gan vajadzība būt ar šādu cilvēku. Par to , ka esmu domājusi par bērnu nenozēlošu nekad ne savos 50 ne vēlāk sunset visi no sākuma labi, tikai dzīve un laiks parāda sākumā apslēpto, cilvēks varbūt viņš nav slikts, bet bērns man ir pārāk būtisks, lai ko tādu pieļautu attiecībās. Amnile daudz ir palīdzējis man grūtībās u taml iespējams cenšoties mani dabūt sev, patreiz jau ir mazliet savādāk