Kada skatas? STV kanala, kam lattelekim tas redz. Berni no 7 gadiem gaqtavo un sef pavari dod atzimes, labi tikai tad ja iznak ka restorana! Un iznak ari.
Kubiet, atkal tev ar rakstīšanu problēmas, man tāda kanāla nav, bet esmu redzējusi to šovu, domāju - wow!Es gatavoju gardi, bet nezinu vai tik skaisti un tādus ēdienu gan neprotu gatavot.
Es jau domaaju ,ka tas ir tikai liels pluss-saakt maaciities gatavot no pasas beerniibas ,un veel iemaaciities visu taa smuki pasniegt!Raidijumu neesmu redzeejusi,bet noteikti patiktu redzeet ko taadu!
Paskatījos 1. sezonas 1.sēriju. Man trūkst vārdu, tie sīkie ir profiņi. Un kā tas viens puika zivju konkursā izvēlējās astoņkāji. Man zināmie bērni neko vairāk par frī un kečupu vispār mutē nebāž, kur nu vēl izvēlēties astoņkāji un vēl pagatavot to. :-D
Ui.. Tur jau cik skatos visiem tiem sīkajiem vai nu radi vai tuvi paziņas arī nodarbojas ar kulināriju, tā jau arī tas aiziet principā. Es jau arī kad maza biju, ap 7-8 gadiem tad arī cepu visādus keksiņus un citus gardumus sestdienu rītos priekš ģimenes kamēr visi gulēja :)
Bet jā, te tas līmenis tiem bērniem ir tāds kādu es savu mūžu nevarētu iegūt :D