Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Man vairs nav draudzeņu!

Reitings 6
Reģ: 17.12.2010
Sveikas meitenes. Rakstu jums tāpēc,ka laikam,gribu vienkārši pačīkstēt:-)! Un tā -man nav draudzenes,pilnīgi nevienas! Videnes laikā bija,daudz,katrs aiziet savu ceļu,vienai patiesi foršai draudzenei notika nelaime.Lai kā centāmies,kontakts pazuda,viņai bērniņš uz rokām,man galvā tusiņi!Es biju Rīgā,viņa tālu. Rīgā daudz citu draudzeņu,bet pamazām visas atsijājās,vienai tusiņi,ballītes,dārgas somiņas un mašinas,citai citas lietas,un citi cilvēki, biju ļoti atvēra,komunikabla,tagad vairāk patīk sēdēt mājās,un arī cilvēkiem,droši vien tā neuzticos! Pēdējā draudzene kas bij,iedūra dunci mugurā,un viss sakrita ar nelaimi manā ģimenē! Un pie sevis nodomāju,ka labāk nepielaist sev nevienu tik tuvu! Man ir super vīrs,bet man pietrūks cītāda veida komunikācijas,pietrūks vienkārši kādu uzklausīt,vienkārši sievišķīgi parunāt par neko! Es pat nezinu,kapēc šeit uzrakstiju,laikam lai uzdotu jautājumu,ko darīt? Bet ko īsti darīt...
23.10.2015 14:04 |

Reitings 276
Reģ: 30.05.2015
Varbūt pamēģini sakontaktēties ar kādu labu draudzeni, ar kuru kontakts izzudis? Mēģināts nav zaudēts. :)
23.10.2015 14:09 |

Reitings 150
Reģ: 21.05.2015
Varbūt kāda vēl ir aizķērusies no pagātnes, pameklē darbā, hobiju nodarbībās, kursos, domubiedru klubiņos :D

Man ar nav draudzeņu un vīriešu pārsvars manā dzīvē jau sāk apnikt, bet atradu papildus darbu, kas patīk un saistīts ar cilvēkiem un kaut kā jau kustu uz priekšu, arī bez draudzenēm :)
23.10.2015 14:19 |

Reitings 2264
Reģ: 21.01.2013
D.Dz.

Nu, ja gribas draudzēties, tad jāmeklē iespējas - jauni hobiji un izklaides, kuru ietvaros sadraudzēties. Un nevajag jau tā, ka atdod tam cilvēkam sevi visu. Kā teiktu mans tēvs: draugi var būt tikai tie cilvēki, kuriem vienam no otra nekā nevajag. Tas ir, nevajag atklāties otram simtprocentīgi. Un vēl - mums, kautrīgajiem latviešiem, gribas, lai viss notiek pats no sevis un draudzība nokrīt no zila gaisa, bet tā nenotiek, ir kaut kas jādara arī pašiem.

Man ir līdzīgi - es nevaru teikt, ka man draudzeņu nav, bet gan mūs šķir attālums, un regulāri satikties ir grūti. Es esmu mazpilsētā, bet viņas - Rīgā. Bet es nemetu plinti krūmos, un man ir padomā, ko es darīšu, lai dibinātu jaunas draudzeņu attiecības teritoriāli sev tuvāk. :)
23.10.2015 14:27 |

Reitings 47
Reģ: 24.10.2015
Ar laiku ir grūtāk sadraudzēties, jo visām jau ir draudzenes :) Arī man pazudušas laika gaitā daudzas draudzenes, bet dažas vēl ir :)
24.10.2015 23:17 |

Reitings 824
Reģ: 22.02.2009
Vari mēģināt uzrakstīt kādai, varbūt arī kļūsiet par draudzenēm :)

http://cosmo.lv/forums/topic/158820-mekleju-labako-draudzeni/?sort=ASC&pnr=1
24.10.2015 23:30 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!