Nevainīgi vai ...?

Reitings 7
Reģ: 22.10.2015
Sveikas meitenes!
Sākšu īsi un konkrēti- esmu kopā ar draugu jau pusotru gadu, nedzīvojam kopā. Ir gājis visādi, esam pašķīrušies pāris reizes, bet tomēr esam kopā. Šovasar draugs sāka jocīgi uzvesties, jo uz Latviju bija atbraukusi viņa bijusī simpātija- pazīstami kopš pusaudžu gadiem, kaut kad ir pabučojušies, bet nu nekas tur nav bijis. Tagad viņi pa vasaru vienu reizi satikās- viņš mani brīdināja, man īsti nekas nebija pretim (un es nemaz nezināju, ka tur ir simpātijas bijušas apakšā, vēlāk kopīgi draugi pastāstija). Pēc tam viņš kļuva tāds jocīgs, sāka likties, ka rakstās/tiekās, bieži izdomāja visādas lietas, kas viņam vakaros jādara, it kā atbildēja uz sms, bet īsi un izvairīgi, utt.
Pēc tam kad viņa aizbrauca, draugs kļuva tāds jocīgs, domīgs, nedeva man savu telefonu...

Zinu,ka tai meitenei ir draugs un ka viņa nemaz neplāno saistīt savu dzīvi ar Latviju, stipri šaubos, ka viņa kko gribētu ar manu draugu un viņš jau to noteikti zina... Saka, ka mani mīl, utt, bet nesen uzzināju, ka tagad atkal turpina man aiz muguras tikties ar to meiteni, kad viņa ir uz vietas- un neko īsti nedara, iedzer tēju, stundām ilgi runājās un rakstās..Bet nekas fizisks tur neesot.

Ko jūs domājat? Vai tas viss ir tik nevainīgi, ka man viņš saka (vai drīzāk nesaka)?
22.10.2015 23:05 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
bet ja viņš mani nemīl, kāda velna pēc tad ir ar mani kopā vēl aizvien un turpina man stāstīt, ka mani mīl?!

Ērti, pieradīs,kāpēc gan šķirties, ja otru dabūt nevar? Kad dabūs, tad arī aizies, ja ne pie šīs, tad iespējams pēc kāda laika uzradīsies vēl kāda cita (ja apstākļi sakritīs tā, ka viņš iepazīsies ar foršu meiteni)
Ja viņš tevi mīl, tad kāda velna pēc uztur sakarus ar to meiteni un stāsta, ka ilgojas un domā par viņu? - tāpēc, ka viņš tevi nemīl.
23.10.2015 12:13 |

Reitings 2836
Reģ: 18.10.2014
Starp citu zinu vienu traku stastu, manai draudzenei bija ilgas attiecibas ar pirmo draugu (14 gadi kopaa), pashkiiraas. Tagad abiem ir citi paari, bet vini slepeni satiekas un viniem ir sekss, jo esohajaas attiecibas tas abiem nav tik labs un taas esot kaa narkotikas. Es, protams, to neatbalstu, liekas vajpratigi, bet ne man tajaa jaukties. Vai es gribetu buut kads no jaunajiem partneriem? - noteikti ne.
23.10.2015 12:15 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
pirmkārt
Zinu,ka tai meitenei ir draugs

šo faktu vispār nav jēgas ņemt vērā un tas īstenībā nekādi neattiecas uz tevi un tavu draugu (jo tās ir JŪSU ATTIECĪBAS) es tieši tāpat kā PaulaMonro zinu meiteni, kas turpina satikties ar bijušo (jā, arī sekss tur ir), kaut gan dzīvo kopā ar tagadējo draugu

otrkārt
uzskatu, ka nav nevainīgi. ja būtu nevainīgi, tad puisis to no tevis neslēptu un aiz muguras to visu nedarītu.
23.10.2015 15:19 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Nu es nesaprotu, kā var ticēt ka "viņš mani mīl" un "nekas tur nav bijis", ja pati skaidri zini, ka viņš turpina sarakstīties un tikties ar viņu, kad ir tāda iespēja, ka viņam viņa pietrūkst un viņš izturas pret tevi dīvaini, kā sākumā minēji. Ja Tev tik ļoti patīk, ka aizlej ausis ar medu un tas medus arī darbojas, nu bet tad kur ir problēma, ka viņš sarakstās un tiekās?
23.10.2015 18:57 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Manuprāt, ir gan tādi vīrieši, gan sievietes, kuriem pat esot laimīgās attiecībās vajag sajūtu, ka viņus iekāro (fiziski vai emocionāli) vēl kāda/-s cita/s sieviete/vīrietis.
Viņi var būt laimīgi esošajās attiecībās, laulībā, var būt mīloši tēvi/mātes, bet apziņa, ka kaut kur ir kāds cits, kas par Tevi domā, kas Tevi vēlas sev blakus - viņus tas uzbudina..
24.10.2015 10:00 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
vēl viena. nesen te baigi līdzīga diskusija bija.
Vai tiešām mūsdienās ir tik naivi cilvēki? Tu reāli redzi sarakstes un puiša uzvedību, tu redzi, ka viņš citai meitenei raksta, ka viņa viņam pietrūkst, bet domā, ka viņā ar viņu spēlējas? zini? vienīgā ar ko spēlējas esi TU. Visu laiku tu uzsver, ka viņš saka, ka tevi mīl, bet pēc darbiem izklausās, ka tu gribi ticēt tikai, ka viņš mīl/
24.10.2015 11:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (4)