Nevainīgi vai ...?

Reitings 7
Reģ: 22.10.2015
Sveikas meitenes!
Sākšu īsi un konkrēti- esmu kopā ar draugu jau pusotru gadu, nedzīvojam kopā. Ir gājis visādi, esam pašķīrušies pāris reizes, bet tomēr esam kopā. Šovasar draugs sāka jocīgi uzvesties, jo uz Latviju bija atbraukusi viņa bijusī simpātija- pazīstami kopš pusaudžu gadiem, kaut kad ir pabučojušies, bet nu nekas tur nav bijis. Tagad viņi pa vasaru vienu reizi satikās- viņš mani brīdināja, man īsti nekas nebija pretim (un es nemaz nezināju, ka tur ir simpātijas bijušas apakšā, vēlāk kopīgi draugi pastāstija). Pēc tam viņš kļuva tāds jocīgs, sāka likties, ka rakstās/tiekās, bieži izdomāja visādas lietas, kas viņam vakaros jādara, it kā atbildēja uz sms, bet īsi un izvairīgi, utt.
Pēc tam kad viņa aizbrauca, draugs kļuva tāds jocīgs, domīgs, nedeva man savu telefonu...

Zinu,ka tai meitenei ir draugs un ka viņa nemaz neplāno saistīt savu dzīvi ar Latviju, stipri šaubos, ka viņa kko gribētu ar manu draugu un viņš jau to noteikti zina... Saka, ka mani mīl, utt, bet nesen uzzināju, ka tagad atkal turpina man aiz muguras tikties ar to meiteni, kad viņa ir uz vietas- un neko īsti nedara, iedzer tēju, stundām ilgi runājās un rakstās..Bet nekas fizisks tur neesot.

Ko jūs domājat? Vai tas viss ir tik nevainīgi, ka man viņš saka (vai drīzāk nesaka)?
22.10.2015 23:05 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
:) iederās ideāli ar morāli:

Tās jaunības rõzā taureņu mīlestības, kur 99% visu jūtu balstās uz to, ko abi pa ilgajiem atšķirtības gadiem ir viens par otru nostaļģiski sadomājušies un piepušķojuši, saskaroties ar realitāti var pārvērsties par vienu lielu WTF.
23.10.2015 06:19 |

10 gadi
Reitings 3218
Reģ: 13.11.2011
jā, man arī ir ir šausmīga pievilkšanās ar vienu puisi, viņš pat izšķīrās no draudzenes, lai mēs būtu kopā. kad esam viens otram blakus, liekas, ka tā ķīmijas starp mums ir acīmredzama :D
23.10.2015 06:33 |

Reitings 7
Vienkārši pēc viņa stāstiem, tā meitene vispār nav viņa tips, pilnīgi citādāka nekā es un visas viņa bijušās. Tāpec arī no sākuma baigi nepsihoju.
Man jau arī liekās kā 57Days- ka vnk varbūt sadomājušies kaut ko abi un aplauzīsies.
Tagad palasīju viņa sarakstes- viss parasti ir izdzēsts, bet atradu ka bija jautājis meitenei, vai viņai viņš pietrūkst, uz ko atbildējusi, ka jā. To pašu pajautājusi pretī, viņš arī teicis-jā. Un viņa jautājusi, par ko viņš domā, viņš esot teicis, ka par viņu. Draugam to pateicu, viņš saka, ka nekas tur neesot, tie esot vnk viņu savstarpējie joki, ka tas neesot nopietni, ka vnk draudzīgi esot to teicis...:-|
23.10.2015 09:23 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Tu muļķe esi vai tikai izliecies? Tevi čakarē pēc pilnas programmas, bet tu te par mīlestību runā. NAV mīlestības viņam nekādas.
23.10.2015 09:31 |

Reitings 7
Es neesmu muļķe, viņš vienkārši visu laiku stāsta, kā mani mīl, cik ļoti es esmu viņa tips, utt. Ir pat runājis par precēšanos- mums 23.
Tā meitene tāpat Latvijā ir 2x gadā...
23.10.2015 09:41 |

Reitings 490
Reģ: 14.08.2014
Lai cik tas stulbi neliktos vīriešiem ir tāda mode, protams ne visiem, teikt ka pitrūkst ilgojas.. Nezinu vai tur kas slēpjas apakšā vai nē, jo katra situācija ir individuāla. Arī manam vīrietim ir uzradusies laba draudzene, ar kuru regulāri sarakstās, dzēsa sarakstes, jo nepatika ka lienu viņas dzīvē, bet vēsturē tāpat sanāca tikt. Nu bija tur tādi tekstiņi, ka tiešām nezināju ko lai domā, ka vienkārši draugam tā nerakstītu, bet nu viņš jau aizbildinājās ar to, ka nekā nav, vienkārši viņiem esot tādas sarakstes, takā joks vai kas. Bet redz abiem taču ģimenes. Atzinās arī par to ka vienā ballītē gribējusi viņu noskūpstīt, bet nav atbildējis, arī apkārtējie kas pazīst mani un viņu saka, ka tur vairāk nekā nav. Tikai draugi. Es tam ticu, bet smagi ap sirdi vienalga, jo es jūtu kā tas ietekmē mūsu attiecības. Brīžiem neredzu vairs nākotni. Tāpēc izlem labi, vai Tev to vajaga. Viegli nav. Tavā vietā es liktu izvēlēties. Tikai sākumā, nodrošini lai Tev būtu kur iet ja nu kas.
23.10.2015 09:45 |

Reitings 680
Reģ: 16.07.2013
57 days komentāri man visur kur atveru šorīt, tik ļoti patīk :) Pilnīgi piekrītu pēdējam komentāram!
23.10.2015 09:46 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
Aveill- haha tu nopietni :-D nokraps 2x nu i labi? Ko staasta, ka miil? Dazas cosmo meitenes nebeidz parsteigt
23.10.2015 09:48 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
Cik es ļooti labi saprotu par ko ērzelis runā. Un tas nav forši, ka dēļ kkāda prāta aptumsuma, kas iestājas satiekot to cilvēku, tu vari sabeigt visu labo, kas tev jau bija. Es, diemžēl, arī tieši tā sabojāju savas attiecības, jo pēkšņi uzpeldēja TAS cilvēks un viss, smadzene aizvērās.
23.10.2015 09:51 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
Autorei varu teikt, ka tur nav nekas nevainīgs :D pat ja tur nekas fizisks it kā nenotiek, tik un tā, viņš 100% par to domā
23.10.2015 09:53 |

Reitings 7827
Es tiešām nesaprotu, kā jūs pieļaujat un atļaujat saviem vīriešiem flirtēt ar citām sievietēm un pēc tā visa vēl aizstāvat vai meklējiet pamatojumus tam, ka tas ir ok.
Nē, es nevaru iedomāties, ka mans vīrietis sarakstītos ar citām, rakstītu, ka ilgojas u.t.t. un pēc tam dzēstu sarunas. Nē, es nespēju iedomāties, ka pēc tā viņa vārdi "Es tevi mīlu" ir patiesi un, ka viņš vēlas būs kopā tikai ar mani.
Bet tā esmu es. Es šim visam pieliktu punktu, jo nespēju iedomāties kā varētu sadzīvot ar domu, ka brīvos brīžos viņš nododas romantiskām sarunājām ar citu nevis mani. Mani - viņa sievieti, kuru mīl.
23.10.2015 09:55 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
Piekritu Seliinas viedoklim
23.10.2015 09:57 |

Reitings 7827
Un viņa esot gribējusi viņu noskūpstīt, bet viņš nav ļāvies - tātad viņai ir jūtas vai simpātijas. Kāpēc vīrietis tad to visu neizbeidz? Tas taču vairs nav nemaz tik nevainīgi, ja viņa viņu grib. Tas vairs nav joks.
Pat, ja pieņemam, ka viņš viņu negrib.. nu nafig tādas sarakstes viņam? Nafig jāapliecinās uz citas sievietes rēķina? Nafig viņam vajag just, ka kāda viņam skrien pakaļ, ja ir sava sieviete, kuru itkā mīl?
23.10.2015 10:01 |

Reitings 220
Reģ: 05.06.2015
Nepatīkami lasīt šo diskusiju. Nepatīkami, cik daudz cilvēku gatavi pievilt savas otrās puses un sapist savas vai citas attiecības, lai tikai apmierinātu savu ego. Nav tā mīlestība vai pieķeršanās, manuprāt, tā ir bērnišķības izpausme - gribu to, ko nevaru dabūt, man to vajag dabūt un viss! Piekrītu arī 57days komentāram, nav īstu jūtu, tikai fantāziju pasaule.

Man arī tā bija vienreiz, ka idealizēju cilvēku, satikāmies vēlreiz, it kā starp mums kaut kas bija, bet tad man atvērās acis uz viņu un šo situāciju. Abi gan bijām tobrīd brīvi, taču esmu arī ilgojusies (tikai savā prātā, bez sarakstēm utt) pēc ex jaunajās attiecībās un tieši tāpēc man tas liekas zemiski un es to vairs nepieļautu. Ja būtu jūtas, kaut vai iedomātās, pret citu, ja pieļautu iespēju, ka ar citu varētu kaut kad satikties, skūpstīties utt, tad šķirtos no esošajām attiecībām.

Autore, puisis tevi neciena un ja vēl nav no krāpis fiziski, tad emocionāli gan.
23.10.2015 10:01 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Šādas situācijas ir, jo Latvijā sievetes sevi neciena un cīnās par katru virieti, baidās palikt vientuļas. :D Tas ir milzīgs fenomens.
23.10.2015 10:08 |

Reitings 2056
Reģ: 31.07.2010
Pēc pēdējām tēmām nesaprotu vai es esmu tā nenormālā vai kā, jo neko tādu nepiedotu, nu nav jāsaraksta citai, ka ilgojas un tad vēl tiekas un stundām runājas. Ā nu jā, tas viss jau ir viens liels joks (t)
23.10.2015 10:31 |

Reitings 435
Reģ: 12.01.2014
Kāpēc lai draugs Tev dotu savu telefonu?
Bet vispār, liecies mierā, kas bijis, tas pagājis, un nebojā to, kas Tev ir tagad!
23.10.2015 10:39 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Nu es teiksu taa. Ir viens, nu jau virietis, ar kuru sapazinos kad pargaju uz citu skolu, bet mans tagadejais partneris taja laika bija arzemes. Mes gan ar so puisi bijam tikai draugi, bet vinjs bija mani samilejies, bija praktiski gatavs precet uz vietas. Salazu vinjam sirdi kad teicu, ka neka mums nebus. Vinjs ir kopa ar citu sievieti, vinjiem ir divi berni, bet vinjs joprojam pec manis ilgojas un sava zinjaa gaida. Es iemeslu vinjam devusi neesmu. Pagajusi jau skiet 10 gadi. Un esmu diezgan parliecinata, ja es pasauktu, vinjs nedomajot pie manis atskrietu pametot sievu. Par berniem gan rupetos cik var jo ir atbildigs saja jomaa. Bet man to nevajag un nezinu kadel sevi aukle to domu un ceriibu. Es pati vinjam nerakstu, vinjs reizi pusgada uzraksta garaas bedu vestules.

ka ir tev, loti gruti pateikt. Loti iespejams vinju moka nostaligija. Ipasi tad ja viss partrucis peksni pat nesacies, ir nepabeigtibas sajuta un ta trauce visu nolikt malinjaa.
23.10.2015 10:40 |

Reitings 220
Reģ: 05.06.2015
Nezinu, man šķiet, tā ir sava tēla spodrināšana, ja domājat, ka jūsu dēļ vīrietis aizies no savas sievas un diviem bērniem. Varbūt pārgulēs, bet nejau aizies no savas komfortablās dzīves. Baigais ego te vairākām :D tas, ka raksta gaudu vēstules neko taču nenozīmē, varbūt piedzēries, bet visticamāk pieļauj iespēju, ka atsauksies un dabūs seksu. Neko vairāk viņam taču nevajadzētu, pat ja viņš to tev stāsta. :D tas par beibes Martas komentāru.
23.10.2015 10:44 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Vienkārši pēc viņa stāstiem, tā meitene vispār nav viņa tips, pilnīgi citādāka nekā es un visas viņa bijušās.
tas nu nav nekaads raaditajs. Es saprotu, ka tu vel esi loti jauninja un nepieredzejusi dazadus s*dus, bet ka tev sakacitas un teiksu es, jau diezgan padzivojusi un piedzivojusi persona, tev melo un melos kamer pats sapratis kas ir kas. Pagaidam vinjs nevelas rikoties neviena virzienaa, vinjs ir apjucis, tadel viss paliks kaa ir. VInjs turpinas tevi parliecinat un taja pasa laika taustisies talak lai izzinatu kas ir TUR.
23.10.2015 10:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (4)