Dažādas algas attiecībās...

Reitings 555
Reģ: 22.04.2015
Sveikas! :)

nezinu, vai nu man vajag uzmundrinājumu vai vispār ne par ko nedomāt... vai nu tās ir muļķības ka es par to domāju.
Mēs ar draugu beidzam abi studijas. Viņš sāks strādāt un pelnīs tā kā nav iesācējs diez gan vairāk nekā es, jo es gribu studēt tālāk un strādāt puslaika darbu sfērā, kurā jau tā daudz nenopelnīsi. Laikam esmu skaudīga vai kā, bet man nemaz nepatīk, ka viņš tik daudz pelnīs un es ar savu puslaika darbu nē. Teica ka viņš priecājas, ka es izlēmu tālāk studēt maģistratūrā. Bet nezinu... man prieks ka viņam būs tik laba alga, bet man nepatīk tā nevienlīdzība algas ziņā.

Pastāstiet cik apmēram pelnāt jūs un jūsu draugs\vīrs? vai ir atšķirības? Kā reaģē jūsu draugs\vīrs ja jūs pelnāt mazāk?
21.10.2015 21:26 |

Reitings 683
Reģ: 21.09.2015
Unique- Nu jā,mana pazinu lolā nevienam nevajag meiteni ko uzturēt. Bet tas nenozīmē uzreiz ka nevar. Vienkārši principa pēc negrib,grib sajust atdevi no meitenes arī naidas lietās. Tas ir kas slikts?
22.10.2015 00:49 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Vienkārši principa pēc negrib,grib sajust atdevi no meitenes arī naidas lietās. Tas ir kas slikts?

To var saprast dažādi, vai nu vīrietis pats ir skops, vai nu viņš nav atradis sev to īsto sievieti kurai viņš ir gatavs nolikt visus pasaules dārgumus priekšā, vai viņš pats nav tik uzņēmīgs lai varētu nopelnīt tik daudz naudas tāpēc labāk pelna mazāk un dala visu uz pusēm ar sievieti, vai arī sieviete tiešām ir ļoti slinka un nav tā atdeve.
22.10.2015 00:54 |

Reitings 683
Vatson- Nu jā,jaunas bet dumjas cacas,kas neko citu kā tērēt vinj naudu un labi izskatīties neprot :-D:-D Ja tu tiešām domā ka visiem vīriešiem tādas patīkt,tad laikam nepazīsti nevienu normāli vīrieti. Slēpt savus kompleksus aiz naudas un gold digger nav nekāda māksla.
22.10.2015 00:54 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Nav nekas slikts. Kā jau teicu - ir dažādi cilvēki ;)
Es jūs atstāju, jāiet gulēt.. :D
22.10.2015 00:55 |

Reitings 683
Miss joker- Pag,nejauc dažādas lietas. Es runāju par to ka lielākajai dalai vīriešu nepatīk meitenes kas dzīvo TIKAI uz vinu rēkina principā,pat ja varētu uzturēt,bet vēlas lai meitene saudz strādā un kaut ko dara dzīvē,nevis parazitē.
22.10.2015 00:58 |

Reitings 683
Unique- Nu tad viss ok ;-)
22.10.2015 01:00 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Bruno, tur jau tas paradokss ka tādas patīk jo ir skaistas. Nu nav Tev to miljonu, nav. Ja butu tad Tu nesēdētu sieviešu foruma nakti, bet baudītu minētu no skaistas meitenes kurai ap kaklu ir Tevis dāvātā dimantu rota. Jā vīriešiem vajag sievietes jaunību un skaistumu, jo tam ir potenciāls. Kam ir spiedīgaki apstākli, tas meklē vienkāršāku variantu kas pati rēķinus maksā. Kam ir nauda, tam nerūp sievietes finansiāla atdeve.
22.10.2015 01:00 |

Reitings 1
Reģ: 22.10.2015
HELLO, Vai jums nepieciešama aizdevuma, Venture Capital, uzņēmumu aizdevumu, aizdevumu Izglītības, Home Loan, aizdevumu jebkāda iemesla dēļ un

steidzamas vajadzības !. ar maksimālo ilgumu 10 gadi. Vai jums ir noraidīts ar savu banku? Jums ir slikta kredītu? Tev ir

rēķini jāmaksā? Vai esat parādā? Jums ir nepieciešams izveidot uzņēmumu? Uztraukties ne vairāk, jo mēs esam šeit, lai piedāvātu jums aizdevumu ar 2%

procentu likme. Mūsu aizdevumu svārstās no $ 500 USD līdz $ 50, 000,000.00, mēs arī aizņemties ASV dolāros un eiro un visi citi

valūtu pasaulē !! Sazinieties ar mums šodien, izmantojot e-pastu; ([email protected])
22.10.2015 01:01 |

Reitings 683
Vatson- Tur tā lieta,ka Ne VISIEM tādas vajag. Mans brālis piemēr jau kādas 3 tādas cacas kam tikai izskata ir ir atšuvis,jo teica ka vinam tādas nesaista,patīk vienkāršas meitenes. Man arī cacas riebjas, neliekas skaistas un tir nekāda sakara nav ar naudu. Neiedomājies ka var patikt arī meitenes kas ir apalīgas,kurām ir pajāt uz brendiem un nelūgsies ik pēc 2 menesiem uz restorānu??? Iedomājies,vīriešiem patīk arī NORMĀlAs meitnes un lielakajai dalai. Bet tu vari turpināt ticēt tam debilismam savās grāmatās ;-)
22.10.2015 01:07 |

Reitings 17203
Nu tādā gadījumā vienkārši tad vajag tādas atšūt un miers, ja ir slinka tad arī būs slinka un lai meklē kādu kuram pofig par to.

Bet nu es jau nemaz nebrīnos ka tādas sievietes ir arī, tak pat tādi veči ir kas dzīvo uz sieviešu reiķina bez mazākajiem sirds pārmetumiem un tad nu čomaki par to par iesmejka labs ķēriens atrasts :-/

Ai labāk veidot labas attiecības, ar labiem cilvēkiem, darīt visu abām pusēm cik var lai viss izdotos un dzīvot laimīgi.
22.10.2015 01:07 |

Reitings 17203
Bet pag pag, ne vienmēr visas tās meitenes kuras kopā ir ar vīriešiem kas var atļauties viņas uzturēt ir cacas, ir arī skaistas vienkāršākas meitenes :) Un ir arī tādi vīrieši kuri savām sievietēm uzspiež to ka viņas nedrīkst strādāt jo tas ir vīrieša pienākums, tad no malas tas citiem izskatās tā ka sieviete slinka, bet patiesībā nemaz ar tā varbūt nav.
22.10.2015 01:10 |

Reitings 683
Miss joker- Nu lai ir. Es runāju par to ka vairumam tomēr patīk patstāvīgas meitenes,kas arī daudz strādās un kaut kam krās un tieksies uz karjeras sasniegumiem pat vairāk kā vīrietis ;-)
22.10.2015 01:17 |

Reitings 17203
Nē nu manjau arī tādas sievietes patīk, kā ne kā man pašai tādai reizēm tīk būt, bet nez, zini ir arī jauki ja tomēr tevi kāds arī palutina vai tā arī pasaka ka tu tak vari mīļā sirds atpūsties un to nedarīt.
Un tām sievietēm kuras vīrieši uztur principā arī ir savs darbs, viņām darbs ir vienmēr izskatīties skaistām, pat ideālām vīrieša priekšā, viņām pienākums ir vienmēr sagaidīt ar karstu ēdienu vīrieti mājās, viņām pienākums ir uzturēt māju skaistu, ar sievišķīgu ieskaņu.

Jā tas ir forši kad sievietēm ir atdeve strādāt, bet pie kā tu labāk nāktu mājās pēc garas darbadienas, pie sievietes kas tevi sagaida ar skūpstiem un siltu ēdienu, pamasē tev muguru un apjautājas par tavu dienu, vēlāk ir enerģijas pilna tev izpatikt utt. vai atnākt mājās ka vakariņas ne vienmēr ir galdā, sieviete pati ierakusies ir darbos strādājot(jo tādas ir tās riktīgi mērķtiecīgās sievietes), viņa vai nu aizies gulēt vēlāk nekā tu parasti jo ir aizņemta pabeidzot vel vienu darbu un par kādu uķināšanos un mīļošanos arī ir kā ir, varbūt drusku pačubina, bet ar to tas arī beidzās + ja vel ir bijusi slikta diena tad vispār trakums. Sekss pēc garas darba dienas arī ir vai nu tāds nekāds jo ir nogurums vai arī vispār pat nav.

Un ja atkal sieviete pārspēj vīrieti tad sākas nākamās problēmas, ka vīrietis sāk justies nepilnvērtīgs attiecībās, protams tā nav ar visiem, bet nu tiem īstajiem večiem gan tā varētu būt.

Katram attiecību modelim ir savi plusi un mīnusi, tā pat kā ir dažādi cilvēki ar dažādām interesēm.
22.10.2015 01:29 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Draugs pelna vairākas reizes vairāk. Nedzīvojam kopā, rēķinus nemaksā, bet vajadzības gadījumā atbalsta vienmēr. Kad tiekamies, pērk un maksā par visu pats - retu reizi pērku sīkumus.
22.10.2015 01:43 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Bruno, nezinu kas ir caca, literārajā valodā nav tada apzīmējuma, par zinātniskajiem terminiem nemaz nerunājot. Cik var izsecināt no Tevis rakstītā, caca slenga valoda ir tada sieviete kura sagaida ka viņas rēķinus maksas virietis. Tagad zināšu. Zināšu arī, ka grāmatas ir dumjas, tikai Bruno ar saviem čomiem ir gudrs. Visādi pētījumi arī ir stulbi, Bruno zina labak.
22.10.2015 01:46 |

Reitings 1267
Reģ: 10.03.2015
mana pazinu lolā nevienam nevajag meiteni ko uzturēt

Jā, cik labi, ka tādi dīvaiņīši kā Tu nav manā paziņu lokā |-)
22.10.2015 06:58 |

Reitings 1267
Reģ: 10.03.2015
ik pēc 2 menesiem uz restorānu

MĒNEŠIEM?

Losis...
22.10.2015 07:00 |

Reitings 3774
Reģ: 12.02.2013
Tur jau vajag runāt ar vīrieti, kā sadalīsiet maksājumus, bet man šitā dalīšana šķiet muļķīga, ja kādam pret to ir iebildumu.

Mūsmājās jau gadiem netiek dalīta nauda, tik dažkārt atļaujos savu kontu patukšot nedaudz vairāk savām vajadzībām. Un mans vīrs pelna dažus mēnešus pat 5x vairāk nekā es. Un tā būs gandrīz vienmēr. :-D
22.10.2015 07:59 |

Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
visu gan neizlasīju.
Ja pelnītu mazāk, atkal nebūtu labi, jo vīrietim tak esot jāpelna vairāk!

Mēs pelnam tagad apmēram vienādi, kopš strādāju tagadējā darbā. Pagāšmēness man gan alga bija lielāka par vairākiem simtiem, bet tad arī es biju strādājusi daudzas virsstundas. Viņš man tikai ieteica, kā es varētu rīkoties ar šo naudiņu, jo neesmu īsti taupīga. Bija tikai priecīgs!
22.10.2015 08:42 |

Reitings 79
Reģ: 20.09.2015
Draugs pelna vairāk par mani, mani tas galigi nesatrauc, ja arī es pelnītu vairāk, arī nesatrauktu :D tādēļ, ka vairāk vai mazāk mums viss ir kopīgs. Kad kkur braucam vai ejam ārpus mājas, kā kuru reizi ir arī reizes, kas maksāju, reti bet tā arī ir, citreiz vienkārši gribas sagādāt, ko patīkamu un aizvest otro pusiti kaut kur skaisti pasēdēt:-)
22.10.2015 08:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits