Sagribējās uzzināt, kādi ir jūsu iecienītie sejas krēmu komplekti ko tieši tagad rudenī lietojiet,ja vispāŗ lietojiet tādā secībā, teiksim diena/nakts? Gribās ko jaunu, un varbūt ir atsauksmes par tiem. Varbūt ir kādi kas maksā dārgi bet tiešām arī ir kvalitatīvi.
man ir dienas un nakts atseviski,. Verona , kozje moloko abi, ir labi, Bijusi dargie , bet izradas sie letuci ir tikpat labi, vienigi iepakojums nav tik smuks un nav skanigs brends.
Tagad ar laikapstaklu mainu, uz sejas bija paradijusies sausas vietas.
Iegadajos Dr. Hauschka kremu ar rozi, esmu sajusma, jau no pirmas reize, loti labi mitrina, ada ir pabarota un izskatas loti labi. Apraksta bij mitets, ka aizsarga no laikastaklu ietekmes. Sastava roze, shea sviests, avokado ella. Pirku aptieka, 19 eiro.
Lietoju Nivea krēmus, gan dienas, gan nakts. Nezinu, nav baigās atšķirības - lētāki vai dārgāki krēmi. Man arī gan nav kaprīza āda, nekādu īpašo prasību pret krēmiem nav, daudz kas der, bet šad tad tāpat patīk pamainīt.
Man dienai ir augstāk jau pieminētais Dr.Hauschka Rose Day Cream, bet naktij - Organix Nourishing Night Cream. Abi ir fantastiski, manai ādai ļoti patīk šī kombinācija gan vasarā, gan rudenī un ziemā.
Dr.Hauschka krēms ir biezs un pēc taustes šķiet trekns, bet ļoti ātri iesūcas ādā un neatstāj taukainu kārtiņu. Ja ir kādi sausāki laukumi uz sejas, tad ātri tiek galā. Organix nakts krēms ļoti labi nomierina ādu un arī neļauj palikt sausai.
Nivea man galīgi neder. Tādēļ meklēju ko citu, tas ir skaidrs kad atkarīgs no ādas, kas vienam der otream nē. Meklēju tādu vidēji aritmētisko atsauksmi, ja redzu ka ir vismaz kāda daļa kura lieto vienu to pašu kompāniju ar labiem rezultātiem , tad es varu jau domāt kas un kā tik tiešam. :-)
Nu.. man ir izteikti sausa āda, iestājoties aukstākam laikam. Lietoju Bioderma Hydrabio Rich (liekas tā).. Lietoju vairākus gadus pēc kārtas ziemā un tad siltākā laikā pārgāju uz Bioderma Hydrabio Legere (kaut kā tā, karoče vieglāku versiju) un jā, āda ilgtermiņā palika labāka. Nav tikai momentāla mitrināšana, bet arī paliekošs efekts..
Tagad lietoju Dior Hydrabio! Arī ļoti patīk! Bet nezinu kā āda uzvedīsies - grādos..
gatsby75 - 30ml. Man pietiek kādam pusotram mēnesim. Hauška ir mans favorītu favorīts vispār kosmētikā kā tādā. Patīk Hauška filosofija par ādas kopšanu (nelietot neko uz ādas naktī), kvalitatīvās, bioloģiskās sastāvdaļas un efektivitāte
Hmm izklausās labi. Vispār es esmu no tām kuras vadās pēc idejas "you get what you pay for"
Tādēļ lai arī šis ir padārgs es sāku sliekties uz tā pusi stipri.
Man Dr.Hauschka krēms iet vairākus mēnešus, bet es lietoju ļoti mazā daudzumā vienreiz dienā. Laikam jau vispiemērotākais būs sausai ādai, bet man ir taukaina+jutīga un arī ļoti labi der.