Matu krāsojošie šampūni.

10 gadi
Reitings 1136
Reģ: 30.04.2011
Pati nekad neesmu lietojusi. Šobrīd kko gribās pamēģināt jaunu,bet krāsot īsti negribās, jo nesen izņēmu savu tumšo matu krāsu ārā un nedaudz sabalināju šķipsnas. Dabīgā matu krāsa man ir t.s. latviešu pelēkais.
Kādas vispār ir iespējas maniem matiem kko mainīt ar šampūnu palīdzību? Un vai tā krāsa izmazgāsies pēc vairākām mazgāšanas reizēm.
Pastāstiet,lūdzu,visu,ko ziniet par šiem krāsojošiem šampūniem,kāda pieredze,atsauksmes.
Paldies! (l)
21.10.2015 12:34 |

Reitings 90
Reģ: 24.11.2014
Es cenšos noturēties un ataudzēt savus latvijas pelēkos. No sākuma nokrāsoja man pēc iespējas tuvāk dabīgajam un tagad spokojos ar visādiem tonējošiem šampūniem un citiem brīnumiem (Ieprieks kaut kad biju krāsojusi rižu matus, tapēc krāso ko gribi, agri vai vēlu mati iegūs rudu nokrāsu). Tagad pa laikam ielieku matos BES želejveida kosmētisko krāsu. Nopirku frizieru servisā ap 11 eiro.
Laikam nākamo arī pirkšu šo pašu. Krāso baigi labi un mati arī tādi forši paliek.
23.10.2015 22:15 |

10 gadi
Reitings 1136
Paldies,meitenes!
Ahh,es atkal negribu brūnus,jo tādi man jau visu laiku bija :D gribās kko nedaudz gaišāku,bet bail,ka nesanāks :D
Es jau vienu dienu gandrīz Rimi nopirku to Palletes šampūnu, tumšu ķiršu krāsā,vai kkā tā,bet beigās sabijos,ka izskatīsies šausmīgi un nevarēšu izmazgāt.
Rīgas saloni man galīgi nav pa ceļam :/
24.10.2015 11:10 |

10 gadi
Reitings 1136
Man šobrīd ir kkāds tāds tonis ar nedaudz blondām šķipsnām. Reāli es varu krāsot tikai tumšākus,ja? :D
24.10.2015 11:16 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
klusums. Man mati kādreiz bija blondi/pelēcīgi, tad es sāku krāsot matus ar šīm te, principā dēļ tā fakta ka es negribēju indēt matus ar īstajām krāsām pēc kurām man viņi palika daudz plānāki.
Tagad man dabiskais tonis ir palicis tāds pelēcīgi brūns, kad es nokrāsoju sākumā man mati ir tādā vīna tonī kas sajaukts ar brūno, ar laiku kad krāsa mazgājas laukā tas tonis paliek par kastaņa toni vai pat velk uz rudo pusi. Pa īstam šīs te krāsas no matiem neizmazgājas, bet tā viņas apmēram līdz 8 mazgāšanas reizēm tur, pēc tam iet laukā. Pazūd spīdums utt. Man nav iebildumi ka mani mati nav visu laiku vienā tonī, man pat patīk tas ka viņi paši pamainās. Pašlaik es neesmu lietojusi gan to krāsu kādu laiku, tagad mati ir atauguši dabiskie un pie galiem ir palikuši ar tādu sarkanās krāsas pieskaņu. Man patīk ar šīm krāsām tas ka ja sāk ataugt mati, tad to nevar tik drastiski redzēt, vismaz ne uz maniem matiem jo tā krāsa pati izbalē un rezultātā tie krāsotie mati labi iet kopā ar dabiskajiem.

Ja ir tumši mati un grib izmantot šīs krāsas tad rezultātā viss drīzāk iegūs drusku to nonīti un kad gaismā būs tad būs tas violetais spīdums matiem, bet ikdienā pat viņus var neievērot un uztvert kā tumši brūnu krāsu.
24.10.2015 11:20 |

10 gadi
Reitings 1136
Šitādu krāsu ir iespējams dabūt bez balināšanas katru reizi? (t)
24.10.2015 11:22 |

10 gadi
Reitings 1136
MJ,paldies par viedokli. Forši. :) cik ilgi Tu krāsoji? Mati forši,veseli? :)
Nākamreiz iešu pie frizieres,jāpajautā laikam,ka vairāk viņai tas viedoklis. Nevaru saprast vispār,ko gribās ar tiem matiem :D pagaidām man ir 2 domas vai nedaudz gaišākus vai arī tādus nedaudz sarkanīgus,bet vairāk tumši sarkanīgus,ne gaiši.
24.10.2015 11:26 |

Reitings 17203
klusums. Atkarīgs no tava matu toņa, ja viņš ir gaišāks par šo tad jā, ja tumšāks tad viss drīzāk būsvien jābalina.

Es gan esmu dzirdējusi par visādiem paņēmieniem kas itkā dabiski ļauj matiem palikt gaišākiem + arī varianti kā matu krāsu dabūt laukā no matiem, bet man jau liekas ka tomēr lai cik dabiski tas neliktos, tas tomēr nebūs veselīgi matiem.
24.10.2015 11:27 |

Reitings 17203
klusums. Oi es tās krāsas gadiem lietoju, nu salīdzinoši ar to kādi mati man bija pēc īstās krāsas lietošanas tad jā, mati nezaudēja biezumu un arī sajūta pat bija ka atguvās pēc šīm krāsām labi, pirmajā dienā likās tā mazliet dīvaini, bet pēc tam jau itkā lēnām tai krāsai ejot laukā tomēr mati bija patīkami.

Tu jau vari izmēģināt to vīna toni utt, viņi vismaz vērtējot pēc maniem matiem kādu mēnesi būs ar to krāsu matos pakāpeniski paliekot sarkanīgi un pēctam atpakaļ uz dabisko, bet ja tā ir pirmā reize kad krāsosi tad viņi principā visi atgūs iepriekšējo krāsu un varbūt tik drusku tas tonis paliks, bet to uz aci neviens nepamanīs. Tā kā es gadiem lietoju tās krāsas man līdz galam nekad nav tā krāsa izmazgājusies, bet tagad kad audzēju dabiskos matus tad viņi smuki saiet kopā un nevar redzēt to krāsas pāreju kur bija krāsoti un kur dabiskie.
24.10.2015 11:34 |

10 gadi
Reitings 1136
Es vēl domāju kā man būs tas tonis uz tām balinātajām šķipsnām?!
Jo es iepriekš ņēmu matu krāsu ārā,vēl gali redzās,ka ir nedaudz tumšāki,bet jau kādi 10 cm ir atauguši mani mati + vēl tās balinātās šķipsnas,kas it kā nav baigi daudz,bet nu ir :D un tāpēc es sabijos pirkt to šampūnu,jo ja nu drausmīgi izskatās un vēl nevarēšu izmazgāt:'-( kaut gan it kā jau ārā cepuru sezona sākās :-D
24.10.2015 11:44 |

Reitings 17203
Nu izmazgāt nebūs tik viegli it īpaši uz gaišiem matiem. Tad varbūt ja gribi redzēt kā apmēram tas tonis izskatās varbūt nopērc tos matu krāsojošos krītiņus, tie tad drīzāk izmazgāsies.

Nu ja drausmīgi izskatīsies tad varēsi visu dienu sēdēt un berst laukā to krāsu :D bet nu nebūs tas tik viegli kā gribētos domāt, bet es arī domāju ka nekam šausmīgam tur nevajadzētu notikt. Varbūt pa priekšu izmēģini kādu mierīgu toni, lai rezētu kā tā krāsa vispār patīk, pirms ņem kādus citus toņus.
24.10.2015 11:48 |

Reitings 130
Reģ: 02.08.2015
Man ir krāsoti blondi mati, ir doma nokrāsot lilla krāsā ar to krāsojošo šampūnu... Pēc cik mazgāšanas reizēm viņš izmazgātos?
22.11.2015 11:09 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Krāsojošie lillā šampūni mav īsti domāti tam, lai mainītu matu toni uz violetu. Revlon ir Nutri Color Creme, kas ir kā krāsojoša maska, ļauj iegūt piesātinātu toni, kas turas apmēram nedēļu, bet ar balinātiem matiem bīstami, jo balināts mats ir porains un baigi izsūc, jebkura krāsa slikti skalosies ārā.
22.11.2015 11:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)