klusums. Man mati kādreiz bija blondi/pelēcīgi, tad es sāku krāsot matus ar šīm te, principā dēļ tā fakta ka es negribēju indēt matus ar īstajām krāsām pēc kurām man viņi palika daudz plānāki.
Tagad man dabiskais tonis ir palicis tāds pelēcīgi brūns, kad es nokrāsoju sākumā man mati ir tādā vīna tonī kas sajaukts ar brūno, ar laiku kad krāsa mazgājas laukā tas tonis paliek par kastaņa toni vai pat velk uz rudo pusi. Pa īstam šīs te krāsas no matiem neizmazgājas, bet tā viņas apmēram līdz 8 mazgāšanas reizēm tur, pēc tam iet laukā. Pazūd spīdums utt. Man nav iebildumi ka mani mati nav visu laiku vienā tonī, man pat patīk tas ka viņi paši pamainās. Pašlaik es neesmu lietojusi gan to krāsu kādu laiku, tagad mati ir atauguši dabiskie un pie galiem ir palikuši ar tādu sarkanās krāsas pieskaņu. Man patīk ar šīm krāsām tas ka ja sāk ataugt mati, tad to nevar tik drastiski redzēt, vismaz ne uz maniem matiem jo tā krāsa pati izbalē un rezultātā tie krāsotie mati labi iet kopā ar dabiskajiem.
Ja ir tumši mati un grib izmantot šīs krāsas tad rezultātā viss drīzāk iegūs drusku to nonīti un kad gaismā būs tad būs tas violetais spīdums matiem, bet ikdienā pat viņus var neievērot un uztvert kā tumši brūnu krāsu.