Vins zin virspuseji vienu manu bijuso. Jo izskiros ar vinu un nepagaja ne 2 meenesi kaa jau sarakstijos ar tagadejo un vel pec menesa tikamies. Bijusais toreiz nelika mieraa, rakstija, zvanija un nereti tas notika tad kad vinjs bija klat. Mes gan nebijaam vel paaris, tacu simpatijas bija milzigas abpuseji, tad nu vinjs neema grozus roka. Kautko vinjam uzdrukaja un no ta briza bija klusums uz visiem laikiem :D Ko uzrakstija, nav ne jausmas un neinterese.
Par citiem nulle info un lai ta ari paliek.
Par personisko pieredzi runājot, attiecību sākumā lielos vilcienos izrunājām kas un kā ir bijis, bet kad iepazināmies abi bijām emocionāli brīvi, līdz ar to nekad nav bijusi sajūta, ka pagātne velkas līdzi.
Man precīzi kā carrie. Bijām draugi no tīņu gadiem līdz ar to viens par otra pagātni un attiecībām zinām ļoti daudz. Bet nu tagad tas netraucē nemaz. :) Ja nebūtu zinājusi, es nejautātu par iepriekšējām attiecībām. Man viens bijušais baigi gribēja līst manā pagātnē, kas man likās ļoti nepieklājīgi un kaitinoši.
Ne jau tāpēc, ka kaut kas šausmīgs iepriekš būtu darīts, bet nerunājam par bijušajiem, jo mans vīrs neko, kas saistīts ar mani un citiem vīriešiem nespēj uztvert mierīgi, ir ļoti greizsirdīgs pat tur, kur tam nav pamata.