salidojums

Reitings 1
Reģ: 20.10.2015
Sveiki vai jusu prat tas ir normali ja mans viirs velas iet uz pamatskolas salidojumu viens pats?Zinot manu situaciju kad es tapat nekur vinam lidzi netieku jo nav kur likt bernus!
Lieta jau ir sekojosa kad pec si salidojuma sekos ari balle ,neuzskatu kad ir labi uz tadu pasakumu doties vienam bez otras pusites!Jo vinam tur ari bus pamatskolas laika simpatija kurai ari sad tad skatas profilu socialajos tiklos ari prasijis vinai pirms musu iepazisanas vinai mob nr!Un ari vins ir gribejis but ar vinu kopa bet vina vinu atraidijusi protams tas bija kad vel gaja skola kad vel bija berns,bet tagad viss ir pavisam citadak!

Es vinam jautaju kapec tu tur gribi iet ,vins saka kad gribot satikt vecos skolotajus un klasesbiedrus,lai gan vinam ar klases biedriem vispar nav nekadu kontaktu nezinu ko vins tur daris teica kad dzersot un nearvienu nedejosot,zinot ka vinam patik dejot neticu tam ko vins saka,vispar sada riciba no vina puses ir pirmo reizi!Salidojumi ir ik pec pieciem gadiem bija vins ari uz ieprieksejo,taja laika vel kopa nebijam!

Nevaru iedomaties ka vins tur bez manim ar citam dejos un vel alkohols,man tas nepatik!
Pamats ir neuzticibai jo vins viena tusa kura bijam kopa bija spejigs vienai sievietei kamer ta zidas ar citu gatavs uzsaut pa dirsu kuru bija atgazusi 2m radiusa,redzeja kad es pamaniju partrauca!

Sakuma man meloja kad bralis esot gribejis iet ka bralis vinu velkot uz turieni beigas uzzinaju kad vins bija tas iniciators!

Ko Jus domajat par so situaciju?:(

Nav jau mums ari tik neiespejami sarunat kadu cilveku lai pieskata bernus!
20.10.2015 14:01 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Un ilgi domāju - kas bija Rihards???

:D :D :D :D :D
20.10.2015 17:40 |

Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012
Uzskatu, ka uz salidojumiem jādodas bez otrām pusēm, ja vien nav mācījušies vienā klasē vai vismaz skolā. Tomēr, tur būs bijušie klasesbiedri ar ko pļāpās par skolas piedzīvojumiem un savām lietām. Savukārt, tu tur sēdēsi kā nelaimes čupiņa un pēctam viņam sāksi zāģēt, ka nepievēsa tev uzmanību.
20.10.2015 21:53 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Seit patiesiba tiek jauktas kopa divas lietas, salidojums un jau esosas attiecibu problemas, neuzticiba,bailes, kontrolesana, autorespraat koketesana ar citam sievietem.

Veel ko uzkeeru. Tu mineji, ka pedejais izlaidums bija 5 gadus atpakal, zu to vinjs ari bija, bet tad vel jus nebijat kopa. Te man jautajums no kaa ir berni? Tie ir vinja vai tavi ar citu virieti? Jo tas izteiks loti daudz. Ja jusu benri, vismaz 2 sanaak, tas ir daudz cik noprotu 5, vai mazak, gadu ilgas attieciibaas.
20.10.2015 22:25 |

10 gadi
Reitings 3218
Reģ: 13.11.2011
Esmu palīdzējusi rīkot salidojumu un es neredzēju, ka kāds būtu nācis ar otru pusīti vai bērniem!
21.10.2015 06:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits