Jaroslava modes padomi

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
11 rupjas stila kļūdas, ko nedrīkst pieļaut rudenī

Sis pusis man liekas ir nedaudz atrauts no Latvijas realitates.

gumijnieki ir vienkāršākais veids, kā rudenī izskatīties lēti un nemoderni.

Gumijnieki reizem ir vienigais veids ka tikt cauri slapjam un dublainam Latvijas ielam ar sausam kajam. Ja rudens/ziemas apavi nav Tiberland visrugajeju tipa, bet sievskigi adas zabaki, tad gumijnieki praktisks risinajums jebsu lietusmeteli un lietussargi ari ir bezstils? Paga, ir gan.

lietus mijas ar vēja brāzmām, lietussargs nebūs labākais risinājums
Tā vietā iesaku izvēlēties stilīgu galvassegu

Uz galvassegan atskiriba no lietussargiem inerces likums vairs neattiecas?

Tas viss pamatīgi izkropļo augumu. (par kapri biksem)

Virietis ar krutim atlausies spriest kas sievietei ir skaisti un kas nav?

Bailes no krāsainiem apaviem.

Tas nav bailes, tas ir naudas trukums un klimatisko apstaklu prasiba pec labiem apaviem, kas nav leti. Ja sieviete var atlauties nopirkt vienus labus zabakus sezona, vina iegadasies atturigu modeli.

Mākslīgās kažokādas vestīte.
Saja sezona ka reiz ir mode maksligas kazokadas.

Esmu novērojis, ka ir meitenes, kuras vasarā aktuālos maxi svārkus vai kleitas turpina valkāt arī rudenī, apakšā pavelkot zeķubikses.
Skolniecem un studentem nav naudas.

Jāatturas arī no adītām zeķubiksēm. Nesaprotu, kāpēc tādas vispār vēl pārdod. Īpaši gaišā krāsā - tās uzreiz padara kāju apjomīgāku.
Musu klimatiskajos apstakols tas ir viens no labakjiem aukstas sezonas apgerba gabaliem. Uz podiuma ertums un praktiskums ir otrskirigs, bet realaja dzive funkcionalitates trukums ir bezstila pazime.

Un nevajag zem džinsiem vilkt zeķubikses," iesaka Jaroslavs, kā īpaši ērmotu tendenci minot zeķubikšu valkāšanu zem saplēstajiem džinsiem.
Musu platuma grados? Tas tiesam ir nopietni?

Pirmais ir spilgtas un krāsainas zeķes ar smieklīgām uzdrukām, kas īpaši piesaista uzmanību. ai arī otrs variants - īsās zeķes, kas nav redzamas,"
Tikai tad virietis ir lohs vai hipsteris. Nopietns virietis zekes ar multenu apdruku vai vispar bez (redzamam) zekem?

Visieturētāko koptēlu var sabojāt dubļiem notašķīti, lietavās izmirkuši apavi.
Tapec jau ari velk tos gumijniekus, bet paga, gumijnieki ari nav stiligi. Nu un ka tad lai normala sieviete nodrosina to lai zabaki vienmer ir nevainojama izskata musu klimatiskajos apstakolos? Vispar no majas neiet ara slapdranki?
20.10.2015 12:21 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Dikdieni bez jebkadiem pienakumiem ta var ta darit. Normaliem cilvekiem ir studijas/darbs/berni/pienakumi. Kapuce der minutei no durvim lidz masinai, bet neilgak jo gluzi vienkarsi paliek slapja.
Man gan ir dargs un skaists lietussargs.

nu katrs var darīt kā grib , mani nesaista staipīt līdzi lietussargu , ja vēl soma + berns ratos , un pasarg dievs vēl veikalā jāieiet + vēl viens maiss... neesmu no cukura nav problēmu nedaudz izmirkt vai pagaidīt vai izsaukt taksi , ja nu ļoti kur jātiek .... ;)
20.10.2015 15:18 |

Reitings 499
Reģ: 26.07.2015
Man tas Jaroslavs jau no tās TVzvaigznes, kad piedalījās vispār nepatika. Nu ritīgs transvestīts. Vēl bišķiņ un būtu sieviete.
Viņa tā saucamā "mode"mani vispār neuzrunā. :-D Tad jau labāk Bude, vai Deniss. Bet tie arī nav 10-niekā. :-D
20.10.2015 15:27 |

Reitings 1197
Reģ: 23.03.2012
Lai kā man nepatīk vilkt zeķubikses zem biksēm, savādāk nevaru iedomāties, kā lai no mājas ziemā iziet..
20.10.2015 15:28 |

Reitings 11162
es zeķubikses zem biskēm neesmu vilkusi no skolas laikiem .... mani drīzāk pārsteidz , ka tā dara pieaugušie ....
20.10.2015 15:30 |

Reitings 3925
Pieaugusas sievietes jau olnicas nevar apsaldet, tikai pusaudzes var. (t)
20.10.2015 15:37 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Nu šur tur var piekrist, šur tur nē. Augstpapēžu gumijnieki tiešām ir kaut kas šausmīgs. Es gumijniekus uzvelku vienīgi laukos, ja kaut kur jābrien pa dubļiem vai slapju zāli, bet pilsētā gan nekad nevilktu, jo man vienkārši nepatīk, bet nav iebildumu, ka citas velk (ja vien tie nav augstpapēžu gumijnieki).
Par zeķubiksēm runājot, nevaru iedomāties kā es ziemā varētu iztikt bez siltajām zeķubiksēm - vismaz 100-200 den. Pat vasarā velku vai nu vismaz 40 den vai nekādas. Protams, melnā krāsā. Kad ir pavisam auksts, mēdzu vilkt zeķubikses arī zem biksēm, jo citādi vienkārši nosaltu, jo esmu ļoti, ļoti salīga, pie tam kurš tad redz, kas tev zem biksēm uzvilkts??
20.10.2015 15:51 |

Reitings 11162
Pieaugusas sievietes jau olnicas nevar apsaldet, tikai pusaudzes var.

nu ja ir veselības problēmas tad tās jāārstē ... ziemai ir biezākas džinsas nejau vasaras saplēstās un vēl zeķubikses apakšā ....

nu vismaz man nekad neko nav izdevies apsaldēt , arī sēžot pavasarī uz betona ....

bet apzinos, ka katrs organisms ir individuāls , man personīgi neptīk pati sajūta , ka zem biskēm vēl kas ir + man visas džinsas ir ar zemo jostas vietu , nu kur es ar tādām vilkšu zeķubikses !? :D
20.10.2015 15:58 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
man vispār visi šie modes eksperti liek smaidīt :D
dažam olas caur biksēm spiežas, bet šis vēl citiem norādīs kā ģērbties :D
20.10.2015 16:03 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Man gumijnieki nepatīk, asociējas ar iešanu sēņot vai kaut ko tādu. Nepatīk arī tad, ja ir ar cenu zīmi 140 eiro (un dārgāki par maniem ādas apaviem). BET - gumijnieku funkcionalitati principā saprotu. Pati gan nevalkāju. Nepatīk, kā izskatas citiem, taču, kā zināms, ne mana cūka, ne mana druva - kas grib, lai velk. Man kaut ka pēdējos 15 gadus ir izdevies Rīgā rudenī palikt ar sausām kājām arī lietainā laikā, un bez gumijniekiem.

Par gaišām adītam zeķubiksēm piekrītu - patiešām padara kājas apjomīgākas. Tieviņo kāju īpašniecēm pofig, visām pārējām - ekskluzīva iespēja nopirkt TUMŠAS adītas zeķubikses - un nesakiet, ka tumšās nav tikpat siltas, kā gaišās!

Neesmu kažokādas vestīšu fane :) Bet jā, spriežot pēc Rīgas ielām, ir gan modē.

Īsumā, daļai piekrītu, daļai nē.

Nevajag klausīties ne modes ekspertus, ne Cosmo ekspertus - ko gribat, to valkājat! kamēr pats cilvēks savā ādā jūtas forši, tikmēr viss ir lieliski. Pat ja es un Jaroslavs domājam, ka jums nepiestāv ;)
20.10.2015 16:27 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Oi, man riebjas zeķubikses zem biksēm, to neesmu darījusi kopš.. neatceros, mož pamatskolas? BET es vispār ciest nevaru zeķubikses un izvēlos garās zeķes (bet ne zem biksēm, neko zem biksēm nevelku) :D
Kaut gan zeķubikšu vilkšana zem biksēm mani neizbrīna, zinu daudzas, kas tā velk un man galīgi netraucē. A kā tas man var traucēt? :-D Cita lieta, ja tiešām velk zeķubikses ar plēstām džinsām un vēl šausmīgāk, ja plēstas džinsas ir gaisāš, bet zeķubikses melnās. Bet arī miesas krāsas zeķubikses ar plēstām džinsām nav nekāds wow..

Par lietussargiem tiešām sasmējos. Nezinu, man neliekas, ka slapja galva ir seksīgāka par lietussargu :D Kaut gan lietussargus pati nelietoju un ņemu tikai tad, ja ejot ārā, tieši tajā brīdi gāž.. Citādi nē, neņemu.

Kopumā stila ekspertus neņemu vērā un ieklausos tikai tad, ja viedoklis tiek pasniegts korekti un bez uzspiešanās. Nav jau tā, ka VISI stila eksperti ir nekompetenti..
20.10.2015 17:46 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Man gumijnieki nepatīk, asociējas ar iešanu sēņot vai kaut ko tādu. Nepatīk arī tad, ja ir ar cenu zīmi 140 eiro (un dārgāki par maniem ādas apaviem). BET - gumijnieku funkcionalitati principā saprotu. Pati gan nevalkāju. Nepatīk, kā izskatas citiem, taču, kā zināms, ne mana cūka, ne mana druva - kas grib, lai velk. Man kaut ka pēdējos 15 gadus ir izdevies Rīgā rudenī palikt ar sausām kājām arī lietainā laikā, un bez gumijniekiem.

+++
20.10.2015 17:46 |

Reitings 934
Reģ: 08.09.2015
Man kaut ka pēdējos 15 gadus ir izdevies Rīgā rudenī palikt ar sausām kājām arī lietainā laikā, un bez gumijniekiem.

Nu bet tad tev nav maršurtā reāli neizbrienamu peļķu un dubļu. Pabruac kaut tikai ar auto pa Vistura prospektu un iztēlojies, kā ir škērsot ielu, kad peļķe ir aptuveni 5-10 cm dziļa (t.i. visa bruaktuve ir peļķe). Ticu, ka daudz kur ir tāda vieta, kuru neškērsot nevari (nu nemetīsi kilometru garu līkumu), bet sausām kājām pārbsit tik dziļu peļķi nereāli.
20.10.2015 18:24 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Lielākoties piekrītu, izņemot to jocīgo komentāru par lietussargiem...

Vatsona ieliktie augstpapēžu gumijas zābaki ir pat diezgan pievilcīgi, bet Latvijas veikalos esmu manījusi tikai tādus kā zemāk redzamajā attēlā. Domāju, par tādiem viņš arī runā. Jebkurā gadījumā, nav Latvijas laika apstākļi tik traģiski. Man nav nekad bijuši gumijnieki, bet ar slapjām kājām tāpēc nestaigāju.

Un nevajag sabiezināt krāsas, nav tā, ka ziemā jāvalkā vasaras svārki tāpēc, ka nav naudas. Visticamāk, vienkārši neaizdomājas, ka vasarīgs šifons neizskatās labi ar zeķubiksēm.

Adītas zeķubikses man arī nepatīk. Un tām ir daudz lētāku alternatīvu, piemēram, vienkāršas 100+ den melnas zeķubikses. Labi, man varbūt vienkārši riebjas zeķubikses kā tādas, bet ļoti reti redzu nestandarta zeķubikses, kas koptēlā izskatās smuki. Daudzas krāsainās zeķubikses izskatās vai nu lēti (ja ir puscaurspīdīgas), vai arī tiešām izkropļo proporcijas - kombinācija melni svārki + košas, netumšas zeķubikses + melni zābaki virs potītes liks kājām izskatīties īsām un strupām, ja vien valkātāja nav 1,85 m gara modele.
20.10.2015 18:30 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Un nevajag zem džinsiem vilkt zeķubikses," iesaka Jaroslavs, kā īpaši ērmotu tendenci minot zeķubikšu valkāšanu zem saplēstajiem džinsiem.

Nezināju, kā vēl labāk izcelt to, ka Jaroslavs runā par zeķubikšu vilkšanu zem saplēstiem džinsiem! :D Parastajiem zeķubikses apakšā taču ir normāli - neko nevar redzēt!

Šur tur viņam piekrītu, šur tur ne. Man pašai gribas to vestīti, bet noteikti ne valkāšanai pa āru, bet gan iekštelpās. Runājot par lietussargiem - es (vatson, iedomājies?) strādājoša, ne mājās sēdoša studente lietainās dienās spēju izdzīvot bez lietussarga :D Un nē, man nav savs auto. Lakats ap galvu un var doties ārā. Mētelis taču izžūs. (Tiesa, man šīs situācijas bieži vien rodas ne tāpēc, ka es principa pēc nelietotu lietussargu, bet gan tāpēc, ka tas ir aizmirsts mājās :D )
20.10.2015 18:43 |

Reitings 3925
Elizabetes ieliktais modelis ir daudz labaks ikdienai par manis ieliktajiem Hunter gumijniekiem, kuriem zole un papedis ir absoluti nesaprotami prieks gumijniekiem. Ar dadiem papeziem un platformu pa mezu nestaigasi, pa dubliem tados nomauksies uz pakalas, bet pa dzilam pelkem riskanti iet, nevar zinat kam viru var uzkapt. Kam vispar tie apavi ir domati, man nesarast. Gumijniekiem tapat ka lietussargam vai lietusmetelim ir funkcionala nozime pasargat no udens un erta lietosana, un tos noliek mala kad lietus ir beidzies. Tikai pec tam seko modigums.
Butu reali recigi, ja Riga ienaktu mode Hunter milzigiem gumijas platforminieki, bet to Elizabetes gumijniekus es saprotu. Gumijnieki jau tapat nav tie skaistakie apavi. Vai tad tiesam vieniegie pienemamie gumijnieki ir absoluti nepraktiski platformu debesskrapji vai totalas galoshas kaa shie?
20.10.2015 19:06 |

Reitings 431
Reģ: 17.03.2013
Neklausos tādu cilvēku ieteikumos, kas paši ģērbjās kā ķēmi.

20.10.2015 19:43 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Vatson, nav jau runa par to, ka zābaki varbūt ir praktiski (bet pat tajā ziņā vienalga uzvar bezpapēža gumijnieki). Bet nu nav viņi smuki un gaumīgi sakombinēt kaut ko ar gumijas apaviem ir grūti, lai neteiktu neiespējami. Tu runā par praktiskām lietām, laika apstākļiem un naudu, bet rakstā galvenā tēma ir stils. Protams, arī modei ir jābūt kaut kādai saskarei ar realitāti, bet nu nemēģini iestāstīt, ka Latvijas laika apstākļos gumijas zābaki ir kaut kāda baisa nepieciešamība.
20.10.2015 22:11 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Ak vai! Labi, ka es nedzīvoju vienā pilsētā ar Jaroslavu līdz ar to viņam nabadziņam nav uz mani jāskatās! :-D Man ir ne tikai gumijas zābaki (ok, ne augstpapēžu, bet chelsea), bet arī gumijas mētelis, gumijas jaka un gumijas bikses, kā arī vairāki lietussargi. Turklāt velku ne tikai adītas zeķubikses, bet arī mežģīņu zeķubikses zem plēstiem džinsiem rudenī un ziemā praktiski neeju no mājās ārā bez garajām vilnas apakšbiksēm zem parastajiem džinsiem.
Man šķiet, ka nesalt un būt sausumā ir stilīgāk nekā skraidīt apkārt pusplikai un salijušai. Un jā, pirms no rīta apģērbties ir vēlams zināt kas tu esi, ko tu darīsi, kur iesi un kāds laiks. No mājas durvīm līdz mašīnai un tad līdz biroja durvīm, kur pavadīsi nākamās 8-10 stundas, var aiziet arī vilnas mētelītī un ādas zābakos, bet skriet pakaļ trolejbusam ziemas spelgonī bez cepures un ar 10cm papēdi, man šķiet bišķi neadekvāti. :-P Bet tas mans viedoklis, pirms 10 gadiem man arī likās savādāk, bet, acīmredzot, vecums nenāk viens... :-D

Bišķīt ne pa tēmu, bet man kaut kā dikti iepatikās :-)
20.10.2015 22:53 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Nu jā, es parasti tā atklāti nemēģinu strīdēties par gaumi, bet nu Elizabetes ieliktie ir tiešām unikums. Es nesaprotu vispār jēgu tādiem - viņi nav gaumīgi UN nav praktiski.
Pret parastiem gumijniekiem man nav nekādu iebildumu, pašai nav, bet gribu atrast smukus melnus vai dzeltenus.
20.10.2015 23:02 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Otraja bilde svarki kaa no tiem omisu vai tirgus maisiem. :-D

Bet vispar , neko jau tik drausmigi sokejosu vins uzrakstijis nav. Lielakoties varu tik piekrist vinam par daudzam lietam.
Kaa par brinumu pats Jaroslavs kaa personiba man patik, lai gan parasti tadus klaunus ciest nevaru. :-D
20.10.2015 23:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits