Pustdienoju ar draugiem kafejnīcā šodien. :)
Vispār sanāk diezgān bieži - pat varbūt regulāri, jo ikdiena gluži vienkārši nepietiek laika, lai mājās paēstu.
Un katru sestdienu vakariņas ieturēt restorāna - tā jau ir nerakstīta tradīcija ar draudzenēm. (l)
Uz restorāniem un kafejnīcām iet man ļoti patīk, bet mazpilsētā kurā dzīvojam ir stipri maz kur aiziet, tāpēc ikdienā tāpat vien paēst ārpus mājas ejam reti. Ceļojot gan izmantojam katru izdevību un mūsu pilsētu pastaigas parasti ir tādas, ka apskates objekti mijas ar sēdēšanu kafejnīcās viens pret vienu. Īpaši forši tas ir Parīzē ar sēdēšanu laukā un pilsētas atmosfēras baudīšanu.
Pēdējoreizi kafejnīcā biju gandrīz pirms mēneša, kopā ar draudzenēm.
Strādāju. Tur tā nauda arī rodas - maģija:-D
Kafejnīcās ja paņemu ļooti daudz tad var sanāk 10eiro,bet tas ir reti, jo pārsvarā ņemu tikai otro ēdienu.
Restorānos dažādi - sanāk 20eiro, bet dažreiz uz pusi vairāk.
Nepatīk ka - kāds cits apmaksā. ( ja nu vien neēsam kopā ļoti ilgu laiku) bet arī tad dotu priekšroku pašai samaksāt.
Uz kafejnīcām eju bieži, praktiski katru reizi, kad galīgi negribas taisīt ēst. :D Pēdējoreiz biju aizvakar. Uz restorāniem tādā kārtīgā šī vārda nozīmē esmu bijusi labi, ja pāris reizes mūžā. Man patīk garšīgi paēst, bet nepatīk par to pārmaksāt.
Parasti tīri uz sevi kafūžos tērēju 3-20eu.
Vakar bijām Ostas skatos ar draugu, svinējām 1 gada kopābūšanas jubileju.
Parasti kādas 3-4x/ned eju pusdienās darba dienās, jo..nu ir tak jāēd, īsti no 8-18 bez ēšanas nemāku.
Daudz ēdu ārpus mājām, jo daudz laika esmu ārpus mājām :)