Sveikas!
Vēlos viedokli no jums - kāda būtu Tava rīcība šādā situācijā.
Strādāju uzņēmumā, kas nodarbojas ar uzkopšanas pakalpojumiem. Sāku tur strādāt par sekretāri. ļoti novērtēju, ka mani pieņēma darbā, neskatoties uz to, ka man nekāda niopietnā pieredze darbā nebija, un strādāju par minimālo algu tajā laikā. Mani tas viss ļoti saistīja, patika visur iesaistīties, izrādīju iniciatīvu dažādām lietām, sāku taisīt mājaslapu, uzturēju soc tīklus, rīkoju pasākumus utt, ļoti arī paveicās ar priekšnieku, kurš man uzticējās un ļāva sevi pierādīt. Pēc gada mani paaugstināja amatā, strādāju par vadītāja asistenti, un par sekretāri pieņēma citu meiteni. Firma maza - ap 10 cilvēkiem, kas uzturās ofisā. Pa lielam - biju labā roka priekšniekam, otrā persona aiz viņa. Kad priekšnieks nebija, bija atvaļinājumā vai komandējumā, biju galvenā. Nostrādāu tur 4 gadus.
Dažādu iemeslu dēļ vairāk tur nestrādāju. Nodarbojos ar to, lai atvērtu ko savu + mācos atbilstoši tam, - pilnīgi citā jomā, un paies gads, divi, kamēr sākšu tur normāli pelnīt, nedomājot par "pamata" darbu, lai sevi uzturētu. Protams, šobrīd vajag arī atrast peļņu nesošu darbu.
Tātad, jautājums - šobrīd, protams, vēlos strādāt, un man tas ir nepieciešams tuvākajā laikā, jo, protams, rēķini negaida. Esmu darba meklējumos, bet, kur, ko un kā? Domāju - ok, varu pastrādāt par sekretāri to laiku, jo vakanci "vadītāja asistents" īsti netiek piedāvāta - jau mēnesi, kopš meklēju darbu. Bet max alga, ko man piedāvā par sekretāres amatu, ir 450 eur. Lieki piebilst, ka iepriekš mana alga bija 2x lielāka, + es to gadu laikā esmu iemācījusies ļoooti daudz. Tādēļ - es nezinu. Iet strādāt par to pašu naudu, lai vismaz kkas būtu? Kā jūs rīkotos?