Jūsu reakcija

Reitings 6
Reģ: 27.08.2015
Nesen, nejauši uzzināju, ka mana draudzene ir lesbiete. Protams, viņa neko man nav teikusi, un nezinu vai man būtu tas jādara zināms, jo no vienas puses saprotu, ka tas viņai būtu neliels atvieglojums, jo domāju, ka tas nav viegli slēpt no visiem savu orientāciju, bet no otras, varbūt viņa mani nesapratīs un nerunās vairs. :-|Jūs teiktu, ka ziniet? Mums nav "best friends" attiecības, bet svešas arī neesam, runājam par visu.
Man ir neitrāla attieksme pret citādi orientētiem cilvēkiem, bet vienalga kaut kā nespēju noticēt. Jūsu attiecības, ja Jūs uzzinātu, mainītos?
19.10.2015 13:47 |

Reitings 2062
Reģ: 31.10.2015
Pati neuzbāztos . Kad saruna būs par atbilstošu tematu , tad vari dot mājienu , ka tev nav nekas pret citādu orientāciju , tas viņai ļaus noprast , ka nebūsi pret viņu , ja viņa gadījumā ieminēsies .
01.11.2015 20:06 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Manaa draugu lokaa ir viena sieviete ar netradicionaalo orientaaciju, turklaat vinja to iipashi nevienam nestaasta. Mums nekad nav bijusi izrunaashanaas par vinjas patiku pret sievieteem, nedz vinja man ir devusi maajienus. Viss notika taa dabiigi. Koliidz es un veel dazi uzzinaajaam, saakaam aicinaat arii vinjas otro pusiiti uz tusinjiem un balliiteem, lai gan to otro sievieti iesaakumaa knapi pazinaam. Taa kaa vinja ir sameeraa kautriiga, domaaju ka vinja noveerteeja to, ka pienjeemaam vinjas orientaaciju bez liekiem jautaajumiem.
01.11.2015 20:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits