Muļķīgi, bet tāpat..

Reitings 490
Reģ: 14.08.2014
Man tāds stulbs jautājums, bet interesē kā jūs to uztvertu. Brīžiem nesaprotu vai ir iemesls dusmoties vai nē. Jā zinu, sociālie tīkli tas ir sīkums, bet vienalga. Ir tā, ka gan es gan puisis esam reģistrējušies gan draugos gan facebook. Facebook esmu gan tikai salīdzinoši nesen atgriezusies, pirms kādiem 4 mēnešiem. Uzaicināju viņu savu draugu lokā, netiku apstiprināta, tā nu kādu laiku to ignorēju, atkal aicināju, un takā par spīti speciāli neapstiprina, kaut esmu prasījusi jau nez cik reizes. Kādreiz uzprasu, pasaka nav laika apstiprināt, bet pēc pāris dienām skatos ir jau bijis un darījis, bet apstiprināta neesmu. Vairs gan nelūgšos un neprasīšo, tas jau tikai internets, bet ziniet, vienalga ir sajūta, ka neciena. Kāpēc man ir svarīgi, lai apstiprina? Jo viņš strādā ārzemēs, ja nevaru būt blakus katru dienu, vismaz gribu sekot līdzi viņa dzīvei arī soc portālos. Vai jūs kaut nedaudz justos aizskartas par ko tādu? Tāpat tur nekas neliecina par to, ka viņam ar mani vispār būtu kaut mazākās saistības, ne bildes nekā, tajā pašā laikā draugos, kur ir tikai latviešu draugi, protams, figurēju. Zinu, tas ir stulbi uztraukties par tādām lietām, bet nespēju arī to tā pilnībā ignorēt, jūtu tādu kā necieņu un tad nu raisās sajūtas, ka varbūt viņam tur ir kas slēpjams.. Nu vienvārd sakot, kā jūs uz to raugāties?
19.10.2015 12:39 |

Reitings 490
Žizele2, ir man daž draugi viņa draugu sarakstā, bet nu tā acīm redzami tur noteikti nekā nav un nebūs.
19.10.2015 13:08 |

Reitings 2337
Reģ: 14.07.2014
Varbut vinam nepazistama kada no tavam draudzenem var vinu uzaicinat un paskatities ko vins dara. Ieteiktu tad jums uz to laiku nebut abam draugu saraksta, ja nu vins grib parbaudit.

Savulaik tīņu gados šitā nesām cauri draudzenes čali, lai "pārbaudītu uzticību" un.. nu jā. Nebija puisim uzticības, būtu ar prieku skrējis pie pirmās citas, kas pasvilptu.
Pusaudžu gados jau ok, bet pieaugušiem cilvēkiem - ja ir skaidrs, ka nav tīrs, vai ir vērts iesaistīt vēl kādu šādā situācijā, kad tu jau ZINI. Tas 3.cilvēks jutīsies ļoti stulbi, no pieredzes saku. Nevajag.
Pie tam tu jau zini.
19.10.2015 13:10 |

Reitings 1338
Reģ: 15.03.2009
Kā viņam bija laiks apstiprināt Tavus draugus?
19.10.2015 13:10 |

Reitings 752
Reģ: 30.05.2013
Ieva294, es to nebiju domajusi gluzi ta - speciali testet, rakstit u.tml, vairak gan, ka vina uzaicina un ko vins dara - apstiprina, uzraksta, tas jau daudz pateiktu.
Bet, protams, ir jaruna, un vins jau driz bus atpakal Latvija.
19.10.2015 13:13 |

Reitings 2215
Reģ: 26.01.2011
Man arī nav mīļotais puisis draugos/fb.
Un nē - man vispār nav ko slēpt. Da kaut paroli ņem un čeko. Un nē - man nav kauns, ka tāds ir manos draugos/Fb.
Man vnk negribas. Nekad neviens tā brīža potenciālais vai esošais mīļotais/mīļākais/boifrends da jebkas nav bijis manos draugos.
Jā, zinu, ka jocīgi :)
Un jā - man vienalga, ko citi par to domā.
19.10.2015 13:13 |

Reitings 490
amazing, ja viņš būtu man regulāri līdzās, man arī būtu vienalga, bet viņš nav un zina ka cepjos par viņa labo kolēģi. Vismaz sirdsmieram izrādītu tik daudz cieņas, bet nezinu, varbūt stulbums dara savu un spītīgs ir.
19.10.2015 13:18 |

Reitings 2215
Reģ: 26.01.2011
Ja mana otra puse ceptos par kādu kolēģi manā FB, tad slēptu paroles speciāli.

Ja tevi krāpj, tad krāps neatkarīgi no tā, vai esi apstiprināta, vai nē.

Ja nudien tev tas ir svarīgi, tad paskaties, vai nevar viņa FB ielikt bildi svešie. Ja var - ieliec kopīgo bildi.
Vai ieliec savā FB kādu bildi un ietago viņu (var ietagot arī svešos, ja viņiem profilā nav atzīmēts citādāk).
19.10.2015 13:22 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Iespējams, pozē tur kā brīvs čalis, sarakstās ar citām beibēm...un tava parādīšanās draugu lokā to varētu nojaukt(ja tu sāktu komentēt kādas bildes utt).

Es domāju, ka šis variants ir visticamākais. Negrib, lai tu sāktu kaut ko komentēt/tagot utt.
19.10.2015 13:28 |

Reitings 220
Reģ: 05.06.2015
Es teiktu, ka viņš tevi krāpj vai pieļauj tādu iespēju. Lai jaunās brūtes neredzētu tavus komentārus pie bildēm vai tu viņējos, vai kopīgas bildes utt.neapstiprina.

Pat ja mistiskā kārtā viņš ir uzticīgs un plāno tāds būt, tad viņš tevi neciena. Es domāju, ka tāda apzināta otra vēlmju ignorēšana ir necieņa.

Ko darīt nezinu, tiešām tizli šķirties tāda iemesla pēc, bet no otras puses.. Nav jau runa tikai par internetu, bet iespējamo neuzticību un esošo necieņu..
19.10.2015 13:30 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
cik no citiem esmu dzirdējusi par līdzīgiem gadījumiem, tad tas lielākoties ir tādeļ, ka ir slēgti profili un tiklīdz būs apstiprināta draudzība, varēs redzēt visu, kas uz wall'a. bet tur lielākoties ir bildes ar jau esošiem draugiem/draudzenēm vai tml un nav vēlēsanās, lai to redz konkrētais cilvēks. tāpat uzreiz var redzēt, kad un cik ilgi ir online un tml. Vienvārdakot - vienmēr dubultā dzīve apakšā.
19.10.2015 14:36 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Ja iztikt bez sarkasma "ak, mūsdienu paaudzes problēmas", tad jā, tas mani ne tikai aizvainotu, bet arī darītu uzmanīgu
19.10.2015 14:42 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Isti nesaprotu kas tu vinjam esi, partnere vai vienkarsa draudzene/pazinaja?!
19.10.2015 14:58 |

Reitings 490
Beibe.Marta, partnere, kopā esam 2.5 gadi.
19.10.2015 15:02 |

Reitings 170
Reģ: 09.09.2015
Ja reiz mana otrā pusīte lieto sociālos tīklus , tad es uzskatu tikai par normālu parādību, ka arī es esmu piedraugota tur. Ja mana otrā pusīte, zināmu iemeslu dēļ to nevēlas, tad es justos aizvainota un saprastu, ka tas nav tā pat vien.Nu, ja reiz viņš lieto to portālu, kā var neatrasties viena sekunde laika apstiprināt Tevi?
Cik esmu redzejusi no apkārt esošās pieredzes, šāda veida nevēlēšanās , lielākoties nav laika trūkuma dēļ, bet gan tāpēc , ka ir kaut kas slēpjams. Un tieši šī fakta esamība mani aizvainotu, ka ir ko slēpt, nevis paša portāla būšana/nebūšana.
19.10.2015 15:14 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
tevi slēpj no kādas citas.

lai cik muļķīgi arī nebūtu kasīties par sūda facebooku, bet šo tā vienkārši nevajag ignorēt, varbūt tiešām puisim tai valstī ir cita meitene, cita dzīve un tu tiec tīta ap pirkstu?
19.10.2015 15:25 |

Reitings 857
Reģ: 08.08.2014
Negrib lai ārzemju draudzenes redz ka viņam kāda ir. Nebrīnos ka tur laiž pa kreisi. Un tā kolēģe..mūsdienās sievietes ir cūkas , lai cik liela ģimene būtu ..
19.10.2015 15:39 |

Reitings 638
Reģ: 29.01.2009
Leeseda - kkā muļķīgi ko tādu apgalvot. Pastāv tomēr iespēja, ka tai dāmai, uz kuru krīt aizdomas, ir atvērta tipa attiecības. Tāpat iespējams, ka viņa ar visu vīru un autores čali satikušies vietējā svingeru klubā ;) Ne visi pāri, jo sevišķi ārpis postpadomju valstīm, ir fiziski monogāmi.

Par tēmu - apstiprināt kādu soc. tīklos aizņem precīzi 0.00001 sekundi. Laika trūkums ? Tas nav arguments, un to kā 'attaisnojumu' nepieņemtu. Kas tāds būtu gana liels iemesls izdibināt, kas par pamatu šādai rīcībai un pēcāk secināt - vai esmu ar ko tādu mierā vai ne. Rezumē, lai kā arī to grozi, 'normāli' tas nav pat pie visplašākās šī apzīmejuma interpretācijas.
19.10.2015 15:56 |

Reitings 638
Reģ: 29.01.2009
René - daudzi plusi. Lai gan gana izmanīgi litotāji arī bildes var paslēpt savus draudziņus 'sagrupējot'. A la - grupa 'visi, izņemot tuvākos draugus, ģimeni un mīļākās'.
19.10.2015 15:58 |

Reitings 251
Reģ: 08.07.2015
zinu, izklausās muļķīgi, bet varbūt vari uztaisīt 'fake' profilu, uzaicināt viņu tad, un pavērot- apstiprina, vai ne, ja jā, tad ko viņš 'posto' tur.
19.10.2015 19:42 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Es arī piekritīšu, ka kaut kas tur nav tīrs. Diemžēl, man ir ŗūgta pieredze. Pati biju ar puisi attiecībās 2 gadus, pat kopā dzīvojām, kad pēkšņi redzu, ka ne no šā, ne no tā, vairs neesmu viņa draugu lokā. Visādi attaisnojās, ka nav laika, nekas traģisks tas neesot utt., taču pēc tam, kad mūsu attiecības jau bija izjukušas (uzzināju par krāpšanas faktu), viņš, lai cik traģikomiski un reizē ciniski tas nebūtu, mani beidzot apstiprināja. Tad nu arī redzēju iemeslu, kāpēc pirms tam tiku ignorēta - pilna puiša lapa ar mīļbildītēm, kurām komentārus rakstīja sieviete ar kuru tiku krāpta. Skumji, bet fakts.
19.10.2015 19:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits