Man tāds stulbs jautājums, bet interesē kā jūs to uztvertu. Brīžiem nesaprotu vai ir iemesls dusmoties vai nē. Jā zinu, sociālie tīkli tas ir sīkums, bet vienalga. Ir tā, ka gan es gan puisis esam reģistrējušies gan draugos gan facebook. Facebook esmu gan tikai salīdzinoši nesen atgriezusies, pirms kādiem 4 mēnešiem. Uzaicināju viņu savu draugu lokā, netiku apstiprināta, tā nu kādu laiku to ignorēju, atkal aicināju, un takā par spīti speciāli neapstiprina, kaut esmu prasījusi jau nez cik reizes. Kādreiz uzprasu, pasaka nav laika apstiprināt, bet pēc pāris dienām skatos ir jau bijis un darījis, bet apstiprināta neesmu. Vairs gan nelūgšos un neprasīšo, tas jau tikai internets, bet ziniet, vienalga ir sajūta, ka neciena. Kāpēc man ir svarīgi, lai apstiprina? Jo viņš strādā ārzemēs, ja nevaru būt blakus katru dienu, vismaz gribu sekot līdzi viņa dzīvei arī soc portālos. Vai jūs kaut nedaudz justos aizskartas par ko tādu? Tāpat tur nekas neliecina par to, ka viņam ar mani vispār būtu kaut mazākās saistības, ne bildes nekā, tajā pašā laikā draugos, kur ir tikai latviešu draugi, protams, figurēju. Zinu, tas ir stulbi uztraukties par tādām lietām, bet nespēju arī to tā pilnībā ignorēt, jūtu tādu kā necieņu un tad nu raisās sajūtas, ka varbūt viņam tur ir kas slēpjams.. Nu vienvārd sakot, kā jūs uz to raugāties?