Statuss sociālajos tīklos

Reitings 547
Reģ: 04.03.2009
Ja esat attiecībās, jums ir norādīts tas sociālajos tīklos? Tas, ka vispār esat aizņemta vai pat ietagots konkrēts cilvēks, ar ko.

Kurš no jums pirmais nomainīja šo statusu? Jūs vai puisis? Un pēc cik ilga laika attiecībās?

Kā šo viskorektāk nokārtot? :) Negribu, lai padomā, ka esmu bērnišķīga...
19.10.2015 09:28 |

Reitings 267
Reģ: 17.02.2014
Nekad neesmu norādījusi statusu. Nejūtu nepieciešamību vienkārši. Apkārtējie cilvēki tāpat zin manu statusu. Ja kāds nezin, tad tas man nesāp un pulss no tā nemainās. Tāpat arī nesāp, kad kāds paziņa vai draugs norāda statusu. Vienmēr priecājos par jauniem attiecību statusiem vai vēl skaistāk - laulību.
19.10.2015 16:52 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Mums ir pēc pilnas programmas - statusi ar visiem vārdiem un uzvārdiem un 3 albūmi ar kāzu bildēm :-D Neredzu jēgu slēpt no saviem draugiem un paziņām, ka esmu precējusies. :-D

Kas attiecas uz superportālu "draugiem.lv", tad vienā brīdī nācās atķeksēt, ka no cilvēkiem ārpus draugu loka vēstules saņemt nevēlos, jo par spīti statusam un profila bildei kāzu kleitā(!) tik un tā rakstīja oportūnistiski maiguma meklētāji :-D Tā kā ne visiem tas statuss kaut ko maina.
19.10.2015 18:17 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Mums abiem ir norādīts statuss. Darījām to vēl trakajos tīņu gados un laikam jau tas savā ziņā tad bija privātīpašniecisks žests :D

Kopīgas bildes arī ir. Šķiet, ka visas mūsu bildes ir no ceļojumiem, un tās ir bildējuši līdzbraucēji. Starp citu, vārdu savienojums "kopīga bilde" nenozīmē trulu selfiju ar tūtiņā savilktām lūpām. Ļoti jocīgi uzskatīt, ka bilde kļūst par kaut ko tizlu, tikko kā tajā bez tevis paša parādās arī cilvēks, ar kuru tev ir attiecības :D
19.10.2015 18:21 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Vispār man attiecību statuss vai otrās pusītes vārds nekad nav likusies nekāda slēpjamā informācija, lai gan sociālajos tīklos neesmu sevišķi aktīva. Es FB esmu norādījusi arī savu mammu, vai tad tas nozīmē, ka es ar viņu lielos? :D
19.10.2015 18:23 |

Reitings 643
Reģ: 12.05.2015
Jā, man facebookā ir norādīts, ka esmu precējusies. Laikam vairs neesmu tajā vecumā un draugu lokā, kad attiecības vai kopbildes ir izrādīšanās. Ar lielu prieku skatos savu draugu kāzu bildes, ģimenes fotosesijas, pāru ceļojumus. Man šķiet, ka tā ir pilnīgi normāla dzīves (arī virtuālās) sastāvdaļa. Un arī manā profilā ir bildes ar vīru un ar manu ģimeni.
Ak, jā - manu statusu un bildes redz tikai mans mazais draugu loks.
19.10.2015 18:31 |

Reitings 2152
Reģ: 08.05.2014
Pašos pirmsākumos salikām statusus un tā arī visus šos gadus tie ir redzami visiem. Netraucē, nekaunos, vienalga, kas redz, no ļaunām acīm nebaidos :D Ir arī kopbildes gan divatā, gan kur esam kopā arī ar citiem draugiem. Bet es vispār neesmu no tiem, kas ļoti sargā savu privāto dzīvi internetā (taču tas arī nenozīmē, ka katru sīkumu izlieku kā uz paplātes).

Taču, ja nu gadītos tā, ka veidojas jaunas attiecības, diez vai iespringtu par statusa nomaiņu, varbūt uzliktu, varbūt nē. Kā tīnim gan tas likās ļoti svarīgi... :D Zinu gan ļoti mīļas attiecības, kur ir pilnīga uzticība un attiecību statuss nav norādīts, gan tādas, kur arī satusa nav un puisis pie katras izdevības laiž pa kreisi, gan uzticīgas, gan neuzticīgas ar statusiem. Mans rezumē - publiskam statusam kopējā attiecību novērtējumā nozīme ir ļooooti maza. Bet nu tas tā, daļēji oponējot tām, kas norāda, ka statusa neesamība uzreiz paver durvis krāpšanai utt.
19.10.2015 18:42 |

Reitings 731
Reģ: 31.10.2009
Abiem ir norādīts attiecību statuss, bet tas notika pavisam nesen pēc drauga iniciatīvas. :) Lai gan kopā esam jau gandrīz 6 gadus. Kopīgas bildes gan manā profilā nav, jo es vispār reti publicēju jaunas bildes, draugam gan ir.
19.10.2015 19:04 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Mēs abi neesam baigi aktīvie sociālajos. Draugos mums ir norādīts statuss abiem, ka esam precējušies, facebookā vīrs nav, es nesen norādīju statusu. Bildes liekam reti, varbūt reizi vai divas gadā, jā, arī kopīgas, pārsvarā no īpašiem notikumiem un ceļojumiem.
19.10.2015 19:07 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Bruno - ar tevi viss jau sen ir skaidrs :-D vienìgā atpūta ir dzerstiņi!
19.10.2015 19:19 |

Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
Es sākumā ar to nesteidzos, nemainīju neko. Taču man ļoti apnika, ka raksta citi, tādēļ arī nomainīju. Uzreiz arī nenorādīju otro pusīti, pats vēlāk ietagoja.
Bildes vēl tagad nekur īsti nav. :D kaut pagājuši vairāk kā 2 gadi. Tikai Jāņos šogad instagramā ieliku bildīti. :)
19.10.2015 19:26 |

Reitings 1884
Reģ: 08.07.2013
FB nelietoju. Draugos statuss ir, bet nav norādīts ar ko. Laikam uzliku jau attiecību sākumā, neatceros... internetā esmu publicējusi precīzi 1 mūsu kopbildi pa šiem gadiem, lai gan kopbilžu mums ir daudz. :-D
19.10.2015 19:53 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Esmu norādījusi tikai statusu "attiecībās", kad attiecības ar otru cilvēku jau bija pietiekami ilgstošas, lai to vairs nevarētu nosaukt par īslaicīgu romāniņu. Tiesa gan, nekad neesmu norādījusi otra cilvēka vārdu, neuzskatu, ka citiem cilvēkiem, kuri man nav ļoti tuvi draugi vai ģimenes locekļi, tas būtu jāzin. Es šādā ziņā esmu māņticīga - jo mazāk informācijas par sevi un savu privāto dzīvi atklāju citiem cilvēkiem, jo mazāka iespēja, ka kaut kas varētu noiet greizi.
19.10.2015 20:00 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Man nav FB statuss norādīts, ja nemaldos. Man tur nekas lāga nav norādīts. Tiem, ar ko regulāri kontaktējos, mans otrais puse ir pazīstams sā vai tā.
19.10.2015 20:13 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Mans virietis nav soc.portalos, taa kaa tagosanas atkrit. Statuss man laikam nebij noradits, ne taa , ka speciali vnk kka vienalga. Bildes lieku ar savejo kopa, bet taa reti. Es vsp censos gimenes un berna foto taa baigi nelikt, tadas visparigas vairak. Gimenes albums man prieks majam vairak. Kas attiecas uz citiem, ir jauki redzet parisbildes, stiligas ne random bebisbildes , no celojumiem utt. Vienkarsi interesanti, bet nav taa,Ka dzivot butu gruti taas neredzot. Man vsp draugu loka nav tadi cilveki, kuri izceltos ar kkadam neveiksmigam wtf bildem :)
19.10.2015 20:18 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
man nekad nav bijis norādīts un nebūs arī
neredzu jēgu.

++++
19.10.2015 20:47 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
Kad tie visi statusi parādījās, tad arī uzliku, ka biju attiecībās, kā arī, kad biju apprecējusies. Kad tas viss mainījais, protams, nomainīju :D Bet tgd man ir uzlikts, ka nevēlos norādīt ir vai nav attiecības. Tas arī nešķiet nemaz tik svarīgi.

Koppbildes man bija tikai ar ilggadējo draugu.

Bet vispār man jau liekas, ka ar tiem statusies un bildītēm nav vērts steigties. Ja attiecības ir jau ilgāku laiku, tad okei. Cik nav nācies redzēt kā paziņas tos statusus maina kā zeķes :D kā arī bildes pēc mēneša kopā būšanas sabāztas un vēl pēc mēneša tas viss jau ir izdzēsts :D
19.10.2015 22:42 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Starp citu, vārdu savienojums "kopīga bilde" nenozīmē trulu selfiju ar tūtiņā savilktām lūpām. Ļoti jocīgi uzskatīt, ka bilde kļūst par kaut ko tizlu, tikko kā tajā bez tevis paša parādās arī cilvēks, ar kuru tev ir attiecības

Plusiņš! Ir jāmāk ieraudzīt to robežu starp stulbām kopbildēm un labām kopbildēm. Man personīgi arī neinteresē desmit vienādas bildes, kurās pāris sevi fotogrāfē kopā gan gultā, gan vannā, gan baudot rudeni krāsainās lapās, taču ja tas nav prasts selfijs un pie fotogrāfijas tiešām ir piedomāts (foto no kāda ceļojuma/teātra apmeklējuma/fotosesija utt.), tad kur vispār ir problēma? Sevis fotogrāfēšana vai bilde desmit draugu lokā ir ok, bet skaists foto ar mīļoto cilvēku - kategorisks nē?
19.10.2015 23:03 |

Reitings 1884
Reģ: 08.07.2013
kā arī bildes pēc mēneša kopā būšanas sabāztas un vēl pēc mēneša tas viss jau ir izdzēsts

Mans bijušais tieši tā arī izdarīja, bet nu bijām vēl padsmitnieki, ko var gribēt :-D
19.10.2015 23:08 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Jā,esmu attiecībās.Es norādīju pirmā,tad draugs,ka ir attiecībās tieši ar mani.Apmēram pēc mēneša.

Likās pašsaprotami,negribu,lai man kāds raksta.Viņam arī gribējās.
20.10.2015 12:35 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Jā, ir statuss nomainīts abiem. Pat neatceros, kurš pirmais nomainīja un kuram pirmajam parādījās kopbilde. Nez, kāpēc, liekas, ka abiem vienā laikā.
20.10.2015 12:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits