Kādreiz tādus daudz velkāju. Esmu gan pirkusi normālos veikalos, gan arī tirgū gan arī auto ostai pretī tajā tirdzniecības centrā - titāniks? (Neesmu pārliecināta vai tā sauc un nezinu vai tagad tur tādus varētu atrast vispār). Vienmēr cenas bija apmēram 40-60 Ls apmērā, ja gribēji īstu ādu. Vienu gan es neiesaku, ja atrodi tādus zābakus ar siltinājumu (tādu spamveidīgu pūciņu iekšā) tad labāk tos nepērc jo siltinājums ļoti ātri izvelkājas un visu ko radair pūkas pie zeķēm u nsiltumu minimāli sniedz. Labāk vienkārši nopirkt parastos un vilkt vilnas zeķi.
Pa lēto līdz 20 Eur man liekas gandrīz vai neiespējami dabūt, it īpaši ja runa par garajiem, ja nu vienīgi viņi ir ļoti pasliktā stāvoklī.
Pat Humpalās vairākās visi redzētie tomēr ja ir labā stāvoklī un ādas maksā vismaz tos 25 Eur.
Tā kā tavu izmēru nezinu tad nu neko nevaru daudz ieteikt, ja nu vienīgi pskaties ss vai kādā citā portālā kur pārdod drēbes/apavus, lai gan tur arī nedomāju ka būs pa lēto.
Vel vari ebay mēģināt nopirk, bet tan nu tunezināsi ne kāda kvalitāte ir, ne arī kā derēs.