Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Bēgļi.

Reitings 115
Reģ: 24.07.2014
https://www.youtube.com/watch?v=KVXve7nLtIU

Jautājums tieš; Kāpēc daudziem Latviešiem ir naids pret bēgļiem?

šī nebūs kašķa diskusija.
18.10.2015 15:27 |

Reitings 4838
Reģ: 29.01.2009
Kur pašas atbilde/viedoklis?8-)
18.10.2015 15:29 |

Reitings 115
Reģ: 24.07.2014
Man nav pret bēgļiem, viņi meklē glābiņu citās valstīs. Savā valstī viņi nejūtas droši, kur valda karš, nabadzība, cilvēku nogalināšanas. Daudzi no viņiem ierodoties citās valstīs meklē darbu, lai varētu uzturēt savu ģimeni.
Atcerēsimies kas bija vairākus gadus atpakaļ, ar mums Latviešiem? Mums palīdzēja citas valstis, laiks mums atmaksāt ar to pašu!
18.10.2015 15:33 |

Reitings 1049
Reģ: 03.05.2015
Tas ir tikai logjiski, ka neviens neveelas daliit savu dzimto zemi ar iebrauceejiem no citas kultuuras un religjijas, ko vinji cerams, nesaaks uzspiest sheit. Nav runa tikai par Latviju, pasaules valstiim uzlikts pienaakums uznjemt beegljus, bet ja tas buutu atkariigs tikai no katras konkreetaas valsts, shaubos, ka kaada taa labpraatiigi aicinaatu sveshiniekus savaa teritorijaa.
18.10.2015 15:35 |

Reitings 267
Reģ: 17.02.2014
Par kuriem bēgļiem iet runa? Par kara bēgļiem vai labas dzīves tīkotājiem ar viltotām Siriešu pasēm? Kara bēgļi ir tikai 5% no visiem bēgļiem, kuriem arī es uzskatu, ka ir jāsniedz palīdzība. Pārējie šaj kategorijā neietilpst. Kā Merkele teica: "ekonomiskie bēgļi ir jāsūta atpakaļ, jo citādi nepietiks vietas tiem, kuriem tiešam draudz kara briesmas".
18.10.2015 15:39 |

Reitings 501
Reģ: 28.07.2015
nav kauns likt tādus propagandas video?

ierēcu , ka pie tā video komentāri liegti

nekas pārsteidzošs, jo kā zināms tauta domā savādāk.

nav tie nekādi bēgļi bet teroristi, kam mērķis ir veikt teroraktus

10 gadi
Reitings 325
Reģ: 10.03.2013
WhiteAngel,

Nebūtu korekti vēsturiski salīdzināt, kas notika ar latviešiem un, kas notiek tagad.
Nav jau tā, ka visi ir noskaņoti naidīgi. Bet, ja tu zinātu, kas tagad notiek Vācijā pašreiz, tās ir šausmas. Mani radi, kas ir pēc tautības īstie vācieši un tur dzīvo visu mūžu, nejūtas vairs savā valstī droši...
Es negribu, lai mana valsts ir netīra un piecūkota....Vācija pa šo laiku ir pieaudzis izvarošanas gadījumu skaits, negribu, lai tādas lietas notiek valstī, kuru es mīlu.

Reitings 230
Reģ: 20.01.2015
Propogandas video, nav pat jēgas diskutēt, visur jau vairākas reizes ir izrunāts, kapēc bēgļi Latvijā būtu kā vēlviens papildinājums vēzim, kas jau pašlaik ir mūsu valstī. Video 30sec laikā bija dzirdami 3 galvenie propogandas saukļi - 1) Mēs palīdzēsim viņiem, ES pēctam palīdzēs mums 2) Krievi varot nākt (nu uzņemsim vairākus bīstamus arābus, bet JA NU kaut kad nāks krievi, tad VARBŪT Eiropas Savienība palīdzēs

3) Un pats svarīgākais - mēs arī bijām bēgļi. Jā, tikai cik zināms, tad latviešu kara bēgļi klusēja, bija pateicīgi par pajumti uz galvas un ievēroja likumus un kārtīgu tajās valstīs! Ir liela atškirība starp kara bēgļiem un ekonomiskajiem bēgļiem! Kara bēglis nemestu prom dotās pārtikas pakas un nečīkstētu par tikšanu uz Vāciju pēc lielākiem pabalstiem! Ja cilvēks ir kara nomocīts, tad viņš būtu priecīgs arī par dzīvi koka būdā ar primārajām lietām - toties mierā!
18.10.2015 16:00 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
nu ja tie būtu , piemēram poļi vai kādi citi "baltie" nav nebūtu pretenziju .... , bet vispār katram ir jāceļ, savas zemes labklājība , nav ko pa pasauli blandīties :-D
18.10.2015 18:35 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Kopumā es nebūtu pret bēgļiem kā tādiem, bet, manuprāt, lielākā problēma ir Eiropas vieglprātība šajā jautājumā.
Manuprāt, ir nepieciešamas ļoti ļoti pamatīga Eiropā ieceļojošo bēgļu filtrācija. Nevis jāmaksā simtiem tūkstošu bēgļu lielie pabalsti, bet jāizveido nopietnas filtrācijas nometnes, kurās bēgļi dzīvo vismaz 2-3 mēnešus un tur tos pamatīgi pārbauda, noskaidro motīvus, novēro utt. Un tiešām tikai kara bēgļiem ļaut tālāk ceļot uz sevis izvēlēto Eiropas valsti un prasīt patvērumu.

Kā arī Eiropā nekavējoties jāpieņem stingras normas attiecībā uz dzimumnoziegumiem. Par vienu izvarošanas gadījumu ķīmiskā kastrācija, ja tas atkārtojas - nāvessods. Un nekādas žēlastības!
18.10.2015 18:43 |

Reitings 109
Reģ: 16.10.2015
šī nebūs kašķa diskusija :D

Es piemēram nesaprotu-ja tu esi gatavs atdot savu dzīvību lai tiktu pāri robežai-kapēc to nedarīt novācot vismaz vienu no "bombardētājiem" ...Tāpēc arī man negribētos lai viņi nāk uz mūsu pusi.Protams reliģija un uzskati vispār ir kkas nenormāls salīdzinot ar mūsu pusi...
18.10.2015 18:47 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
Ja cilvēks ir kara nomocīts, tad viņš būtu priecīgs arī par dzīvi koka būdā ar primārajām lietām - toties mierā!

Ja tu būtu, piemēram, ārsts vai inženieris, kas savā valstī būtu dzīvojis laba komforta apstākļos un pēkšņa kara dēļ tu būtu ar mieru samierināties dzīvot šādā nometnē atlikušo dzīvi?

Vai tomēr vēlētos atgūt iepriekšējo sasniegto līmeni vai vēl augstāk? Daļa no kara bēgļiem jau ir pavadījuši gadu vai divus šeit,

kas tur slikts, ja viņi vēlas tikt no tām teltīm ārā un vēlēties saviem bērniem civilizētāku dzīvi? Tu ar savu krāvēja amatu arī diezvai vēlētos atlikušo dzīvi pavadīt telts nometnē. Tā ka neliekuļosim, viņu situācijā tu rīkotos tieši tāpat.
18.10.2015 18:52 |

Reitings 1817

nav tie nekādi bēgļi bet teroristi, kam mērķis ir veikt teroraktus

Teroristi var tikt Eiropā tāpat, ISIS nauda ir, ja kādu vajag ievest Eiropā, viņi to izdarīs drošākā veidā, nevis riskēs noslīkt pa ceļam laivā.
18.10.2015 19:00 |

Reitings 1817
Manuprāt, ir nepieciešamas ļoti ļoti pamatīga Eiropā ieceļojošo bēgļu filtrācija. Nevis jāmaksā simtiem tūkstošu bēgļu lielie pabalsti,

Luksemburgā nonākušie pēc garām intervijām 40 % tiek atzīti par kara bēgļiem, 60 % neiztur jautājumu pārbaudes. Tā ka nav tā, ka visiem nu tos pabalstus maksās, kas ieceļojuši.
18.10.2015 19:05 |

Reitings 2836
Reģ: 18.10.2014
Diemzel paskatoties ari arzemju vjdeo, rodas iespaids, ka tie ir ekonomiskie begli, lidzigi, kaa liela dalja latvieshu iirijaa u.c. nevis kara begli.
18.10.2015 19:23 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits