Skapja revīzija!

Reitings 109
Reģ: 16.10.2015
Gribētu dzirdēt kā Jūs meitenes piespiežat sevi
18.10.2015 13:01 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
Es cenšos vismaz reizi pusgadā parevidēt esošo skapja saturu, nav jāpiespiežas. Parasti pa sadaļām izgāžu visu uz grīdas, pirmās salieku atpakaļ skapī lietas, ko noteikti nevēlos atdot prom, pēc tam jau ir kaudzītes noteikti atdot un padomāt pēc revīzijas (uzvelku, padomāju, vai patīk, vai der, kur vilkšu, kad pēdejoreiz vilku vispār) :D
Šobrīd vairs spontāni neiepērkos, bet izvērtēju, kas tiešām vajadzīgs, ko gribētos atbilstošajai sezonai utt. Un pamazām arī cenšos aizstāt esošos apģērba gabalus ar jauniem- ir lietas, ko vienkārši esmu ielikusi atdodamajā kastē, jo nepatīk vairs kvalitāte. Kad ar diezgan grūtu sirdi atdodu mīļas lietas, jo vairs neiederas manā izsapņotajā skapī, jaunas un vēl foršākas lietas atrod ceļu pie manis iepriekšējo vietā :)
10.11.2015 12:57 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
Vispār kaut vai tajā pašā Pinterestā ir daudz tips, kā efektīvi reorganizēt skapi, ja tam vēlas pieķerties nopietni.
piem., http://www.buzzfeed.com/alessiasantoro/my-closet-overfloweth-with-ill-fitting-shit?crlt.pid=camp.eBPdZSM1QfYB#.cdWqOoMyyO
10.11.2015 13:05 |

Reitings 850
Reģ: 24.10.2014
Es pagājušo nedēļu visu pāršķiroju un izmetu tik daudz. Esmu sev nosolījusies vairs uz lietām nesēdēt. Vīram arī bija tik daudz T-kreklu zem nosaukuma "melnajiem darbiem". Visu izmetu arā- nafig. Jutos tik viegli, kad tas bija izdarīts... Esmu sev arī nosolījusies- nekādu impulsa pirkumu. :-|
10.11.2015 13:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits