Kas kopīgs ar draudzenēm?

Reitings 349
Reģ: 29.06.2010
Nezinu, kā lai maigi to pasaka, bet mani reāli tracina manas draudzenes.

Tiek sūtītas kaut kādas nagu bildes vai make up bildes, re kādi man jauni nagi uztaisītia, vai redz kāds lūpu krāsas tonītis. Kad viņas kaut kur iet, tad sūta selfijus ar outfitiem un prasa, lai izvēlamies, ko labāk vilkt. Visu laiku kaut kāda lielīšanās ar brendiem. Man tas liekas tik blondīniski...

Es nezinu... man nekas no tā nav aktuāls. Manikīru sev pati taisu, pie friziera vienkārši apgriežu matus, brendu drēbes es nepērku, kaut arī varētu atļauties, bet man tas vispār neliekas dzīvē svarīgi. Iepērkos es pati un pati varu izdomāt, ko vilkt.

Liekas, ka tie ir pilnīgi cita veida cilvēki ar citām vērtībām. Bet tomēr manas draudzenes... Kā sadzīvot?
16.10.2015 21:45 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Teika _spoliite-Sameejos!Taisniiba ir loti daudz tavaa teiktajaa!Taapeec laikam man ir loti maz draugu...
17.10.2015 21:27 |

Reitings 3903
Reģ: 03.03.2015
Teika spolite - precīzi kā kulaks uz aci:-D +++ katram vārdam.
17.10.2015 21:30 |

Reitings 17
Reģ: 06.03.2012
Sveikas..
Man kautkas lidzigs noticies.. laikam ejot viss laikam mainās arī prioritātes.. bet negribas ari uzreiz atteikties no draudzenem,tikai tapec ka mums vairs nesaskan..mēs visas tak esam tik dažadas.
Ar katru man savas kopīgās tēmas. Bet jā.. reizēm ari nogurstu no viņām..
Ir ari man tādas kas stāsta ar tādu sajūsmu ko nopirkušas..(un kā tad lai pasaku ka mani tak tas neintrese),bet man tas nav raksturīgi..man nepatīk pat ka pamana atkal jauns?? Man neliekas ka jasaceļ tāda brēka par jaunu topiņu vai biksēm..Nopērku un viss.. Ja saka ka labi izskatos,patīkami,bet nevaig to izvērst par notikumu.. laikam au mums atšķirīgas vērtibas..
Bet ir mums tēmas kur saskan un tik labi saskan ka vienkārši pieveru acis.. Tik daudz kopīgu atmiņu un forši pavadīti gadi..
Bet ja tas ikdienu būtu,,tad gan laikam attālinātos un kļūtu par paziņu :) Tagat jau vairs nesanak tik daudz laika sarunam un tikties ka tas netraucē tik ļoti lai izliktos ka nedzirdu kad zvana :-D
17.10.2015 21:38 |

Reitings 1069
Reģ: 13.11.2012
Teika_spolite, man pārsvarā nepatīk tavi vienmēr radikāli viedoklji (nekurā gadījumā nav uzbrauciens), bet šoreiz 200% no 100! Pilnībā piekrītu, ne pa maz, ne pa daudz.:-)
17.10.2015 21:49 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Es domāju, ka jūs vienkārši esat izaugušas katra uz savu pusi. Man arī nav tādu pastāvīgu draudzeņu, vienīgā ilglaicīgākā ir no uni kopmītnēm - t.i., apmēram 6 gadus. Pārējās meitenes, kuras kādā dzīves brīdī esmu saukusi par draudzenēm, ir izšķīris attālums visbiežāk. Es pati esmu mainījusi valstis 2 reizes, manas draudzenes ir pārcēlušās/dzīvojušas dažādās valstīs vai cittautietes. Tāpat man ir bijis ļoti eklektisks draudzeņu loks - no izteiktām ballīšu meitenēm, kas tādas ir joprojām, kad es vairs ne tik ļoti, līdz meitenēm, kas alkoholu nelieto vispār un ar kurām mani vienoja sarunas par politiku un dzeju. Ar klases bijušajām draudzenēm es joprojām varu satikties un papļāpāt, kā kurai iet un atcerēties skolas laikus, bet es nespēju iedomāties uzturam pastāvīgas draudzeņu attiecības ar viņām, jo viņām ir ģimenes un bērni, t.i. pilnīgi cits skatījums uz dzīvi. Ir jāmāk palaist vaļā cilvēki, kas tavā dzīvē vairs, teiksim.. neiederas. Ja vien tu nedzīvo ļoti noslēgtu dzīvi, - nāks citi.
17.10.2015 21:49 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Kā vispār cilvēki, kuriem ir diametrāli pretējas intereses, var būt draugi? Protams, saka jau, ka petpoli pievelkas, bet ko ar tādiem runāt, ja vienam gribas parunāt par kino vai teātri, bet otrs tik par šmotkām, brendiem un lūpu krāsām runā? Vismaz es nemēģinātu turēties pie tādiem cilvēkiem tikai tāpēc lai atstātu laba drauga iespaidu. Nesaku, ka draudzenes uzreiz jāignorē, taču ieteiktu pārdomāt vai patiešām tāda draudzība tikai ķeksīša pēc, kad ar otru cilvēku nav par ko parunāt, ir tik svarīga, lai dēļ tās lauzītu galvu. Ja šajā draudzībā viss apmierinātu, nebūtu tapusi šī diskusija.
17.10.2015 23:07 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Black dress un ne tikai
Nu redz, izrādās mani viedokļi ir radikāli :d Es savu viedokli izsaku tieši. Mani apgrūtina kompleksaini, ar mazvērtību sirgstoši cilvēki, kas gaida, ka citi savu viedokli mīkstinās, katra teikuma galā piebilstot, ka citi drīkst domāt savādāk, ka varbūt mans viedoklis nav pareizs, utt. Vai tad tas normālam cilvēkam nav pašsaprotami, ka otra cilvēka viedoklis ir tikai viedoklis un ka citi drīkst domāt savādāk?! Ka sava viedokļa paušanai nav nekāda sakara ar sava viedokļa uzspiešanu?
18.10.2015 00:00 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es gan domāju, ka liela nozīme ir arī izteiksmes veidam..
Vienu un to pašu domu/viedokli var paust neaizvainojot citus (vai vismaz cenšoties neaizvainot) :)
18.10.2015 10:42 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Tev, autore, vinas noteikti nav istas draudzenes. Vinjam gan tu iespejams esi un zel, ka so nemaki izrunat ar vinjam nevis iznes publiski.

es varu draudzenei acis skatoties pateikt, lai tak beidz vienreiz nerkstet par vienu un to pasu jau simto reizi. Vina pasmejas un mainam tematu. Pecak es pati uzdodu kadu jautajumu par vinas ilgi apsriesto temu lai mes kopigi pasmietos. Nezinu, man visas draudzibas, kuras man tuvas un milas, ir vieglas, viss nak/ir dabiski. Ir bijusas personas ar kuram itka ir ok, bet ieksejutu, ka tomer nav un neko nedaru lai kontaktu uzturetu, prieks kam gan?!
18.10.2015 11:41 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Manas miilaas cockas visas ir Latvijaa, tad nu mees regulari savstarpeeji "izraadaamies" whatsappaa, fb, zinjaas, jo tas ir veids, kaa saglabaat klaatesamiibas sajuutu. Gliits manikirs, beidzot izremonteeta virtuve, jauns ledusskapis, burviigas kurpes, izvaariits ievaariijums vai selfijs ar draugu-mani sociaalie konti tam visam ir atveerti un labpraat redzu un vismaz taa esmu liidzaas.
Ir jau taa, ka arii draudzenes viena otru var shad tad kaitinaat vai tracinaat taa, ka gribas sadot pa peecpusi, bet, ja raize par galeeji preteejaam veertibaam (turklaat daudzskaitlii), tad... Nu jaa. Intetesanti, uz kaadiem pamatiem tas juusu draudziibas naminsh ir buuveets. Un kaapeec Tev to vispaar vajag.
18.10.2015 11:53 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Vai tad vienkarsi nevar pateikt, lai nesuta katru dienu tml. zinas?
Man ir draudzenes, kuras pirms sev svarigiem pasakumiem man zvana ar face time un prasa padomu, bet tas ir reti un man sagada prieku un izklaide, nevis nogurdina vai kaitina.
Ari zimolu apspriesana mani netrauce, ja vien tas nav stundam no vietas un vienigais sarunu temats. Ar savam draudzenem varu parspriest temas, sakot no Tartus naval base Sirija, akciju tirgum decembri lidz pedejam manikira apmeklejumam un kur nopirkt vislabakas leather pants.

Es reizem lasu Cosmo un brinos, cik viegli aizkaitinami seit ir cilveki. Atceros vienu " kaitina" diskusiju, kura 95% no minetajiem piemeriem, es ikdiena pat neieveroju, kur nu lai mani tas ietekmetu, bet te vairums pa gaisu bija gatavs iet. (t)
18.10.2015 11:59 |

Reitings 205
Reģ: 06.07.2015
Nezinu, kas Teika_spolite rakstītāja būtu kaut kas pareizs un 1000% vērts. Bet nu labi, paklusēšu.
18.10.2015 12:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)