Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Draugi.

10 gadi
Reitings 299
Reģ: 31.08.2012
Esmu pēc dabas ļoti kautrīga. Man bija cilvēks, kuru es uzskatīju par savu labāko draugu, bet viņš mani brutālā veidā uzmeta un pasūtija trīs mājas tālāk. Pārējie draugi izdarīja to pāsu. Esmu atkal sākuma punktā - viena pati! Viena kā pirksts! Man tā ir problēmas ar draugu atrašanu, jo esmu tipiska vientuļniece, ar saviem uzskatiem un skatījumu uz pasauli un lietām. Bet man ir apnicis, es vēlos beidzot iegūt draugus un izlīst no alas. Kad izlīdu - smagi apdedzinājos, uzticēdamās cilvēkam, kurš ir inteliģents, bet maita. Vēlos atrast jaunus sabiedrotos, bet kā man to izdarīt? Es nevaru aiziet kaut kur klubu/ pasākumu un vienkārši sākt randomā taisīt bazaru ar cilvēkiem. Ja es aizietu uz klubu/ pasākumu visticamāk būtu malā sēdētāja. Man tiešām apnikusi vientulība. Tagad jāmeklē jauna kompānija, bet nav ideju... :'-(
16.10.2015 21:11 |

Reitings 414
Reģ: 07.06.2013
Jāmet malā kautrība un tad jau tā lieta pati par sevi aiziet.
16.10.2015 21:16 |

Reitings 109
Reģ: 16.10.2015
Varbūt ir vecas paziņas ar kuriem būtu vēlams atjaunot kontaktus :)
16.10.2015 21:25 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
cik tev gadu, ja nav noslēpums? :)
16.10.2015 21:30 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Reizēm ļoti vērtīga lieta ir iesaistīšanās domubiedru grupās. Kā saprotu, Tev ir savs skatījums uz pasauli, tāpēc nez vai Tev vajag kuru katru, lai tikai blakus būtu kāds cilvēks.
Pati esmu caur internetu un dažādiem pasākumiem, kuri saistās ar to, kas patīk man, atradusi daudz interesantus cilvēkus. Ar kādu esam labi vēstuļu draugi, ar citiem izdevies satikties dzīvē. Vispār es arī esmu kautrīga, bet satiekot īstos cilvēkus ar kuriem ir kopīgas intereses, tas kautrīgums momentāli pazūd. Ir vērts mēģināt.
16.10.2015 21:47 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits