Man agrāk bija MUA acu ēnu paletes, kas nebija sliktas. Ļoti metāliskas, rupjāka maluma nekā UD Naked, bet bija pat ļoti ok. Es no viņiem pēdējoreiz pasūtīju diiikti sen, bet man joprojām lietošanā ir viņu pūderveida vaigu sārtums tonī Cupcake (ideāls tonis) un vienas mārciņas gaišākais bronzeris.
Labs zīmols ir Sleek, īpaši viņu vaigu ļoti pigmentētie vaigu sārtumi un lūpu krāsas. Acu ēnas gan šķiet mazliet pacietas un kvalitāte nav konsekventa pat vienas paletes ietvaros.
No ELF arī šovasar tiku pie jau pieminētās Matte Lip Color. Kvalitāte šķita ļoti laba, es tikai kārtējo reizi izvēlējos sev ļoti nepiemērotu toni (Tea Rose uz manis izskatās ļoti pelēks). Gribētu pamēģināt kādu citu toni. Tomēr ELF pavisam lētā līnija gan nav laba, ja nu vien kaut kas nav mainījies uz labo pusi kopš maniem skolas laikiem.
Vēl man ļoti patīk Wet n Wild MegaLast Lip Color lūpu krāsas, pirktas vēl tajos laikos, kad varēja dabūt Latvijā. Fantastiskas! Turklāt Coraline ir vienīgais sarkanais tonis no man piederējušajiem, kas man patiešām piestāv.
Un Revlon ir brīnišķīgs ColorStay tonālais krēms taukainai ādai.
No amerikāņiem varu pieminēt arī ColourPop, ko tagad testēju (diemžēl nav pieejams Latvijā). Lippie Stix nopērkami par 5 dolāriem gabalā, bet kvalitāte ļoti laba, pilnīgi žēl, ka nepasūtīju vairāk. Vaigu sārtumi arī forši - izskatās ļoti dabīgi, turklāt turas kā pielīmēti. No rīta uzliec, bet vakarā izskatās tieši tāpat. Vienīgi viņu acu ēnas ar Metallic finišu mani galīgi neuzrunāja, jo ļoti daudz lielu gliteru un vienīgā pieņemamā vieta tām ir Jaungada ballīte. Bet varbūt man tikai tādi toņi gadījās. Pearlized finiša ēnas gan ir foršas.
Essence mani galīgi neaizrauj. Es ticu, ka var atrast labus produktus visā tajā klāstā, bet man lielākoties bijušas vilšanās. Īpaši viņu lūpu krāsas!