Tu tgd gribi teikt ka mani nepareizi audzināja vai ka mana mamma domā nepareizi?? Man atkal ir teikusi lai niedomājos prasīt naudu,kad strādāšu,jo nebūs nekāds pienākums dot,ja pelnu pats. Es to galīgi neuzskatu par ko nepareizu. Tomēr ja cilvēks sāk pelnīt pats,tad lūgt naudu vecākiem ir galigi absurdi.
Nav tāda nepareizi. Mēs esam audzināti katrs savādāk. Tikai mamma zina, kas viņas bērnam ir pareizi un labi.
Pēc pasvītrotās frāzes es secinu, ka tā nebija Tava mamma, kas teica, ka prasīt nedrīkt. Būtu dīvaini, ka viņa līdz 18 Tevi lutina un tad nocērt kā ar nazi. Man jau līdz šim komentāram lasot bija WTF? Esmu jau teikusi, ka esmu izlīdusi no nekurienes, bet ne mani, ne kādu no maniem bērnības draugiem neizmeta 18 gados - dzīvojiet kā gribat.
Ir labi gribēt būt patstāvīgam, bet reizēm vajag izvērtēt savus spēkus. Es, kā cilvēks, kam nācās daudz un smagi cīnīties, lai šodien būtu ar sevi apmierināta, varu pateikt, ka nav nepareizi pieņemt vecāku palīdzību, kad to vajag - kā
Krista21, kāda jēga atdot apenes lombardā, ja būs jāpērk jaunas par lielāku naudu?
Ja Tu vecākus uzskati par kaut kādu bubuli, rēķinot, ka viņi ir mēģinājuši Tev palīdzēt it visā, viņi nez vai par to priecājas. Draugi ir gaistošs elements, esmu gājusi tam cauri. Tāpat mīļotais cilvēks. Tikai ģimene - vecāki, māsas, brāļi, ir tas, kas Tev vienmēr būs. Ja atteiksie no tā, tāpēc, ka čoms teica, ka nav
kruti, nu pats vainīgs. Vārda "mafia" no itāļu literārās valodas nozīmē "ģimene". Padomā nedaudz.