Bētnam vajag iemacīt pašam kulties pa dzīvi un nedomāt ka vecāki palīdzēs kolīdz kaut kas. Tam ir domāti draugo vai mīlotā sieviete.
Es neteicu ka uzreiz jāmet ārā no mājām. 18 gados to būtu pašam vēlams saprast. Nav tajā vecumā vairs jāmācās. Vidējā ir pietiekami lai atrastu labi apmaksātu darbu,ja kko prot darīt. Es to domāju ka audzināt domāt patstāvīgi,visus kontaktus,darbu,draugus nu visu atrast ar paša iemanām. Necerēt ka grutībās vecāki būs tie kas palīdzēs un pat ja varētu iedot daudz vairāk,bet iedoti piemēram 5 eiro uz nedēlu.
ko man teikt manai mammai, kas mani otraja kursā centās atrunāt no pusslodzes darbiņa, tipa lai varu centīgāk mācīties? Kas manai algai tolaik klāt ķerties atteicās, lai gan es, tikko kā saņēmu, devu vecākiem? Teikt, ka viņa mani audzināja nepareizi, jo Bruno mamma savu dēlu audzina savādāk?
Bet ja ir galva uz pleciem un nopietna augstākā izglītība, tad iespējas ir stipri vien plašākas.
Kas attiecas uz etalonu (brāli), tad tas tak arī turpat pie muterītes piedzīvo
Skaidrs, ar jums normāli padiskutēt nav iespējams Esmu savādāk audzināts,arī citur ir savādāka domāšana,par attiecībām utt,vai tad tapēc tas ir slikti?
Skaidrs, ar jums normāli padiskutēt nav iespējams Esmu savādāk audzināts,arī citur ir savādāka domāšana,par attiecībām utt,vai tad tapēc tas ir slikti?