Sveiki, vēlējos jums pastāstīt savu pieredzi. Es ikdienā nesmērēju uz sevis tonālo, bb krēmu, konsīleri utt. Bet ir patiešām brīži, kad to vajag uzklāt, piemēram, svētkos, ciemos un citur. Un arī ja lietoju, tad lietoju minimālā daudzumā un cenšos nepārspīlēt ar to uzklāšanu. Nu labi, bet tagad pāriesim uz manu problēmu, kura notiek ar manīm vienmēr. Vienmēr kad uzlieku (pieņemsim) tonālo vai ko citu, tad viņš negrib baigi uzklāties uz manas ādas. Kaut arī lieki piebilst, lietoju diez ko labu, mīkstu otiņu un attiecīgi rezultātā izmantoju arī to beauty blenderi - laikam tā arī sauca, švammītes tipa... Bet vienalga viņš "neiesūcas" līdz galam ādā un āda izskatās vēl drausmīgāk... Tāda grumbuļaina (man nav grumbas), izskatītos, ka man vecā āda ietu nost. Nē, neiet vienkārši tā izskatās! Un teikšu, diez ko drausmīgs paskats. Lai cik es censtos, man nekad viņš perfekti neiesūcas ādā. Es skatos, draudzenēm viss kā vajag, skatos arī youtube makeup tutorial- viss perfekti klājas, tušējas, iesūcas. Bet man pavisam savādāk.
Un šis viss kopumā uz ādas izskatās apmēram šādi, tā ļoti nevīžīgi. Es protams internetā meklēju, bet neko labāku neatradu... Tas attēlā protams ir pūderis(ignorējiet to), bet tonālais izskatās kaut kā tā uz manas ādas... tādi nelīdzumi... Ai nezinu kā apraksturot.
Vispār gribētu zināt, vai kādai no jums arī ir bijusi šī problēma?