Nezinu varbūt man arī ir radies nepareizs priekštats,bet man lieka ka parastie puiši ne visai patīk. Parast ir vai nu tādi kam bagāti radi, vai vecāki, brauc jaunos autiņos, bieži vien nav pat vajadzīgs savs dzīvokli, jo vēcāku māja ir pietiekami liela un laba.
Vai otrs variants nav īpaši daudz naudas, nav bagātu radu, bet toties atkal ir tā daudz draugu, paziņu, katru weekend pa klubiem, dzer, spēle automātu, iekuļas visādās nepatikšanās, toties venmēr ir kād pie sāniem.
Tas viss ir no dzīves, esmu savām acīm redzējis abus variantus, arī zinu vienu labu čomu, uzaugām kopā tā sakot, abi vienādos statusos,bet vecāks par mani ar sakarīgs čalis, ne dzer ne spēlē automātos, ne sūdus taisa. Ari nevaru saprast kāpēc nav vēl sev draudznei atradis, daudz strāda, arī ir pats teicis ka strāda tik daudz tikai tāpēc lai kaut kā atslēgtos no ikdienas, jo savādāk nevar, arī jau atmetis cerību kādu satikt, vienkārši jau palicis pilnīgi vienalga par visu.
Man vienkārši ir apnicis sisties pa dzīvi neredzot no tā visa nekādu jēgu, uz mājām iet atpakaļ es arī netaisos,ko es tur darīšu, darba nav, mātei uz kakla ar nesēdēšu lai pēc tam visi varētu ar pirkstu radīt uz mani un teikt kas es par neveiksminieku, bet šeit Rīgā arī nav nekā labāka! Varbūt sākumā likās ka te ir lielākas iespējas, sākt atkal visu no baltas lapas aizmirst pagātni un turpināt dzīvot, bet beigu, beigās tā pilsēta mani ir izsūkusi, ilūzijas un sapņi sagrauti.
Esmu sapratis ka sākt no jauna no batlas tīras lapas, vienkārši tas nav iespējams, no pagātnes var bēgt, bet no tās neaizbēgsi, neesmu ne es tusētājs, ne man ir piķis, ne man īsti ir kur iet un palikt...