Es gan gribētu publiski! Esmu jau draugam teikusi, ka man vajag akrobātus, virves dejotājus un orķestri, kad bildina :D Nu, tā lai pa riktīgo un grezno - jo man nu neeeenormāli besī visi banālie varianti "romantiskajos vakaros" un restorānos. Tur jebkurš idiots var bildināt, bet lai izplānotu kaut o tādu, tur tiešām ir piedomāts un ieguldīts laiks, lai mīļotā būtu apmierināta. Tas principā ir vienīgais vīrieša grūtais darbs dzīvē attiecībā pret sievieti - bildinājums, tāpēc es gribu, lai viņš ir ieguldījis pūles un centienus, parādot, ka tiešām vēlas mani precēt. Un man pat šķiet, ka bildinājusm ir svarīgāks gandrīz par kāzām, jo ar bildinājumu var pateikt, cik ļoti vīrietis gri precēties un cik ļoti ir ieguldījis tajā bildinājumā.
Es jau savējam pateicu, ja viņš mani bildinās kaut kādā restorānā vai nu jebkur vienalga, ka tik divatā un lai neviens neredz, teikšu nē. (izņēmums ir kaut kur ārzemēs okeāna krastā) :D Jo nu tur nekādai izdomai nav jābūt, lai paņemtu un kādās svinībās nobildinātu...