Labvakar! Vajadzīgas jūsu idejas un padomi. Īsumā runājot,tā pa nopietno saķildojos ar savu nu jau bijušo labāko draugu. Kuram,kad viņam ļoti vajadzēja,aizdevu naudu,precīzāk runājot,paņēmu ātro kredītu uz sevi,ko līdz šim maksāja viņš,dodot vai pārskaitot man naudu,tik,cik nepieciešams kredīta apmaksai. Vārdu sakot,kā jau var saprast,esam sakasījušies,pie tam diezgan pamatīgi,un dusmās pateicu,ka ja jau esmu tik slikta draudzene viņam,lai patur to parāda naudu,kas man jāmaksā vēl apmēram pusgadu,sev kā morālo kompensāciju. Tagad nožēloju. Nav tā,ka es,lepna būdama,nevarētu samaksāt (summa ik mēnesi sastāda ap 50€),bet nav arī tā,ka man pašai tā nauda tīri labi nenoderētu.
Tad nu tā. Ja es būtu čalis,kas sastrīdējies ar labāko draudzeni,es laikam "ponta"pēc vnk maksātu to naudu,līdz parāds būtu nosegts. Bet lieta tāda,ka šim cilvēkam tāpat jau nav diži ko maksāt,un kur nu vēl,ja esam naidā. Ko gribēju no jums-kā jūs rīkotos (vai jau esat rīkojušās) tādā situācijā,kad drauga vairs nav,bet parāds ir palicis. Esmu gatava uzklausīt arī jūsu nosodījumu.