Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kādu sieru izmantot ēst gatavošanai

 
Reitings 6
Reģ: 12.10.2015
Mans draugs mīl sieru, un gribas iepriecināt viņu ar garšīgo ēdienu. Bet pati neēdu sieru, jo cenšos ēst veselīgi, un nezinu, kādu sieru labāk lietot ēdiena gatavošanai. Nesen rīvēju kaut kādu sieru uz pildītām pankūkām, bet viņš neizkusa, bet kļuva staipīga un cieta. Tātad mans jautājums:

Kādu sieru jūs lietotu sekojošiem ēdieniem:
- pizza, pildītas pankūkas, karstas sviestmaizes
- lazanja
- siera un kartupeļu sacepums
http://www.delfi.lv/receptes/kartupelu-un-siera-sacepums.d?id=46407521
(jau taisīju pēc šīs receptes un sanāca ļoti gardi. Viņš apēda trīs porcijas, un uzslavēja mani :-P )
- uz sviestmaizēm

Un droši rakstiet ja jums ir kādas interesantas receptes ar sieru.
Paldies!
13.10.2015 09:42 |
 
Reitings 6
Reģ: 12.10.2015
Un vēl gribu cept viņam karbonādi vai vistu ar siera šķēli virsū!
13.10.2015 09:44 |
 
Reitings 1512
Reģ: 25.09.2015
Man šķiet, vislabāk kūst Krievijas un Holandes siers.
13.10.2015 10:05 |
 
Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Es izmantoju lētāko sieru. :D
13.10.2015 10:06 |
 
Reitings 1063
Reģ: 01.06.2015
O jā- lētāko :D Tikai jāskatās, lai tas tiešām ir siers, nevis siera izstrādājums. Bet Krievijas nekad mani nav pievīlis.
13.10.2015 10:14 |
 
Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
Tāpat kā Redele - skatos, kuram akcija un lai nav izstrādājums. Holandes/Krievijas ir arī kkāds Tilister pirkts. Visi it kā kūst labi. Un arī vairāk tomēr uz to Krievijas sieru :D
13.10.2015 10:18 |
 
Reitings 3582
Reģ: 22.06.2014
Ļoti dažādus. Krievijas un Holandes siers mājās ir visretāk. Tikai tad, ja uz picas liekams vai vēl kaut kur, kur daudz siera vajag. :-D
Tā ir goudas, edams, maasdamer, dažādi cietie sieri.
Uz picas pa virsu parastam sieram ļoti patīk likt tās siera bumbiņas sadrupinātas. Mmm.
13.10.2015 11:12 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Mērcēm zupām dzintaru kausēto.Citam krievijas un noteikti ne lētā gala bezgaršīgo! Tāpat skatos lai nav izstrādāums bet īstais siers.cita garša ēdienam.
13.10.2015 11:20 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Vēl nepērku tādu ko paši veikali fasē uz vietas.Vai nu ražotāja fasējumu vai tad piem Rimi sveramo.
13.10.2015 11:23 |
 
Reitings 954
Reģ: 08.11.2012
Ja neizkusa un kļuva ciets, tad tas nav siers, bet gan siera izstrādājums. īsts siers izkust!
13.10.2015 11:23 |
 
Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
krievijas vai holandes.
13.10.2015 11:27 |
 
Reitings 216
Reģ: 05.03.2015
Holandes tik labi nekūst, Krievijas siers kūst labāk.
13.10.2015 11:29 |
 
Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Favim, sieru ir miljons veidu un ne visi kūst, kā arī ir siera izstrādājumi, kuri speciāli radīti, lai viegli kustu.
Picai pamatā tradicionāli liek mocarellu, lazanjai Parmas sieru.
Jautājums autorei - kas sierā ir neveselīgs?
13.10.2015 11:35 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Neieliki tur pabiezās šķēlēs kādu no cietajiem sieriem?

Es pavisam vienkāršiem ēdieniem izmantoju to pašu Holandes, Krievijas arī nav slikts, bet man kaut kā Holandes labāk patīk. Ja vajadzīga interesantāka garša, tad ņemu un rīvēju Čedaras sieru, Ementāles arī man patīk. Ja vajag tikai tik, cik beigās pārkaisīt pāri jau gatavam, karstam ēdienam, tad Parmas sieru izvēlos.
13.10.2015 11:45 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Es pavisam vienkāršiem ēdieniem izmantoju to pašu Holandes, Krievijas arī nav slikts, bet man kaut kā Holandes labāk patīk. Ja vajadzīga interesantāka garša, tad ņemu un rīvēju Čedaras sieru, Ementāles arī man patīk. Ja vajag tikai tik, cik beigās pārkaisīt pāri jau gatavam, karstam ēdienam, tad Parmas sieru izvēlos.


Es precīzi tāpat daru!
13.10.2015 11:52 |
 
Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Pa lielam visur izmantoju Krievijas sieru, tieši dēļ tā, ka man patīk kā viņš kūst... jo nepatīk tie kluči, kuri izskatās plastmasīgi un pat rīvējot neizkūst smuki (t) citreiz vēl mēdzu izmantot fasēto Dzintars sieru to, kas jau šķēlēs, bet nu to biežāk lieku karstmaizēs ;-) vispār ļoti garšo Maasdam siers, bet nu to reti izmantoju gatavošanā, biežāk ēdu pliku :-D
13.10.2015 12:56 |
 
Reitings 355
Reģ: 21.07.2015
Karbonādei izcils ir Čedars, zinu, ka vismaz kafejnīcās to lieto šādiem nolūkiem, es pati arī.
13.10.2015 12:59 |
 
Reitings 355
Reģ: 21.07.2015
Bet pati neēdu sieru, jo cenšos ēst veselīgi,

Kopš kura laika siers ir neveselīgs (protams, saprāta robežās)???
13.10.2015 12:59 |
 
10 gadi
Reitings 4086
Reģ: 22.11.2013
Es domāju, ka autore pankūkās ir ielikusi izstrādājumu. Vienreiz arī šitā ieberzos. Kaut kā ātri grābu un mājās nesapratu kāpēc ne velna nekūst un garšo pēc gumijas. Es arī izvēlos visam Krievijas vai Holandes sieru.
13.10.2015 13:00 |
 
Reitings 6
Reģ: 12.10.2015
Paldies par visām atbildēm! Tātad pusdārgs, ražotāja fasēts Krievijas siers, vēlams, lai veikalā būtu akcija. :-D Ceru, ka ceļš uz mana drauga sirdi ies caur vēderu.

Man bail no liekiem taukiem, tāpēc pati ēdu sieru ļoti reti. Pārsvarā sarīvēto parmesānu vai tamlīdzīgo, ko var uzkaisīt gatavam ēdienam. Saprata robežās siers, protams, ir veselīgs. Satur kalciju utt.
13.10.2015 13:09 |
 
Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Ko es parasti pērku :)
Smiltenes Krievijas siers fasēts

Rimi Krievijas siers fasēts

Dzintars kausētā siera izstrādājums šķēlītēs ar šķiņķi
13.10.2015 13:16 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits