Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

nesatiksmies

Reitings 9
Reģ: 31.08.2015
Sveikas! Vēlos zināt Jūsu domas. Tātad man ir izveidojusies šāda situācija. Puisis, ar kuru kopā biju diezgan ilgu laiku, man pēkšņi vakar vakarā paziņo, ka būtu labāk kādu laiku nesatikties, ieturēt pauzi.
Viņš man stāsta, ka ilgi jau ir domājis, ka vēlas pabūt viens, bet es viņam pārāk daudz nozīmēju, un tapēc viņš nevēlas mani sāpināt. Šo attiecību laikā ir bijušas vairākas reizes, kad viņš ir mani sāpinājis, bet tā kā viņš man pārāk daudz nozīmē es visu pārcietu, kaut reizēm es vēlējos šķirties.
Tajā pašā laikā viņš man stāsta, ka mēs varam kontaktēties, bet satikties NĒ.
Kādas ir Jūsu domas? vai man vajadzētu ar viņu kontaktēties? vai ir iespēja, ka mēs atkal saiesim kopā un vai tā būtu laba doma?
12.10.2015 21:00 |

Reitings 1000
Reģ: 06.08.2015
Gribi satikties ar viņu, bet viņš neļauj?
12.10.2015 21:03 |

Reitings 1338
Reģ: 15.03.2009
Esi pārliecināta, ka viņam nav vismaz vēl viena cita?
12.10.2015 21:08 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Tur kaut kas nav tīrs. Nu vismaz es nenoticētu tām muļķībām, ka nevēlas sāpināt utt. Jo otru sāpināt var arī, piemēram, pa telefonu. Nu, ja vien ar to nav domātas kādas fiziskas sāpes. Es domāju, ka viņš melo. Es piekristu tai pauzei un tās laikā atrastu citu. Un, ja būtu kādi iebildumi, atgādinātu, ka mēs tak esam uz pauzes.
12.10.2015 21:09 |

Reitings 935
Reģ: 20.02.2015
Nav ko lieki čakarēt sevi.
Īsāk sakot - "kam Tev šis teātris un klauni tajā?"
12.10.2015 21:09 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Izklausãs, ka atradis kādu citu. Tevi grib paturét kā rezerves variantu. Ja nu jaunā meitene izrādãs ne tik interesanta kā cerèjis.
Nekontaktètos, bet dzîvotu tālāk it kā viņš vispār nav bijis. Meklê citu.
12.10.2015 21:10 |

Reitings 1513
Reģ: 08.01.2015
Zinu, ka būs grūti, bet mēģini ieslēgt pohujismu, vismaz notēlo to. Neraksti pirmā, neaicini satikties. Stulbi varbūt skan, bet tas nostrādā.
12.10.2015 21:17 |

Reitings 9
Visu šo man viņš stāstīja sms veidā. Tas jau man arī lika aizdomāties, kapēc viņš neteica to aci pret aci, vai vismaz pazvanot.
12.10.2015 21:23 |

Reitings 5
Reģ: 14.09.2015
Es viņu saprotu, man ir līdzīgi. Vienkārši mēdz būt par daudz cilvēku. Universitātē cilvēki, darbā cilvēki, brīvajā laikā cilvēki. Es piemēram to nevaru izturēt. Nedēļu varu, mēnesi varu, bet pēc tam esmu visu laiku uzvilkta, galvā haoss, nejūtos kā es. Varbūt viņam ir tāpat, tādēļ viņš grib būt viens. Varbūt viņam ir kā vienam no maniem draugiem, kuram šobrīd ir diezgan daudz problēmu, un viņš vienkārši grib būt viens, lai tās varētu risināt, nevis visu laiku veltīt attiecībām.

Varbūt jūs atkal saiesiet kopā, varbūt ne. Neviens to nevar zināt. Neiesaku viņu ignorēt un izlikties, ka viņš neeksistē. Tās ir bērnu spēlītes. Vienkārši pajautā viņam, kāpēc viņš grib būt viens, cik ilgu laiku, vai viņš grib būt kopā pēc tam utt. Ja tev viņš kaut ko nozīmē, tad vajag izturēties pret viņu kā pret cilvēku, kurš kaut ko nozīmē. Nevis mēģināt sāpināt. Ja neesi droša par attiecībām, tad laid pašplūsmā. Kā būs, tā būs labi.
12.10.2015 21:23 |

Reitings 1513
Reģ: 08.01.2015
Neviens to nevar zināt. Neiesaku viņu ignorēt un izlikties, ka viņš neeksistē. Tās ir bērnu spēlītes. Vienkārši pajautā viņam, kāpēc viņš grib būt viens, cik ilgu laiku, vai viņš grib būt kopā pēc tam utt.

Nē, nu bet tad, lai viņš pats viņai uzreiz arī visu paskaidro bez prasīšanas. Nevis vienkārši uzraksta sms..
Un, ja rodas kādas problēmas, domāju, ka otrajai pusītei tas ir jāizstāsta.
Bērnu spēlītes ir tas, ko viņš tagad dara.
12.10.2015 21:28 |

Reitings 226
Reģ: 12.10.2015
Atgādina draudzenes versiju. Pilots patur prātā rezerves lidlauku. Čalis ar sms pameta (bet ar teksiem, kā šeit, ka vajag laiku, grib būt viens pagaidām) un sāka citu lenkt. Vienkārši parūpējās,lai viss būtu legāli, lai nebūtu krāpis, un, ja neizdodas, tad varētu uzzvanīt un teikt,ka viss nu ok. Ko pašaik arī dara. Es teicu viņai un saku tev - lai cik grūti, viņš nav tā vērts.
12.10.2015 21:36 |

Reitings 2
Reģ: 15.07.2012
Paldies Jums! ja kāda vel kaut ko uzrakstīs, es labprāt uzklausīšu.
Es vispār esmu no tām, kurām ir ļoti grūti pārdzīvot, emocijas ņem virsroku. Visu laiku galvā ir tikai un vienīgi viņš. Pirmajā dienā vispār negribēju ne ar vienu kontaktēties, biju noslēgusies tikai sevī.
Centos sevi mierināt, ka būs citi, daudz labāki, bet galvā ir tikai un vienīgi viņš.
12.10.2015 21:51 |

Reitings 118
Reģ: 25.06.2015
Manuprāt, tavas attiecības iet sviestā. Ja jau tagad ir problēmas, ka viņš nevēlas satikties, tad kas būs pēc laika?
Un visi šie aizbildinājumi, ka negribot tevi sāpināt ir galīgi garām.
12.10.2015 21:51 |

Reitings 118
Reģ: 25.06.2015
Krisiana
Es Tevi pilnībā saprotu. Pirms pusgada arī pārdzīvoju ļoti par kādu kretīnu.
Tomēr, manuprāt, ja reiz rodas šāda situācija ar puisi un vēl pie tam pati esi jūtīga, tad pārdzīvojums būs neizbēgams. Tas vienkārši ir jāiztur.
Vienīgais labums tāds, ka sāpes padara mūs stiprākus un būsi kaut ko iemācījusies.
12.10.2015 21:55 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Es laikam esmu no meness, bet nesaprotu kas nav saprotams un kadi vel jautajumi. Lai shaalee dillees. Neraksti, ja vinjam savajadzesies, vinjs zin kaa tevi atrast vai ne taa?! Vinam tacu jasaprot, ka tu nesi rotallieta kuru vinam apnikot aizmirst, bet pecak kad sagribas, panem atpakal. Es saprotu, ka gribas raksti lai tikai vins neaizmirst, bet tev jasaprot, vins jau ir aizmirsis - viss kas starp jums bija, nav tik verts lai turpinaatu. Piedod, skarbi, bet ir pieredze, nav verts. Tadas attiecibas kur viens visu laiku svarstas, velas pauzes, agri vai velu beidzas.
12.10.2015 22:10 |

Reitings 691
Reģ: 03.03.2013
Nu meklee rezerves variantu, ja gribeetu tevi tikai nekadu pauzi neietureetu.
Varbuut grib pasluukt apkaart un ja neka laba nebus uzmekleet tevi atpakal?
Lai vai cik gruuti, bet sevi miili vairaak, nepazemojies.
12.10.2015 22:15 |

Reitings 9
Par to rakstīšanu pirmai, es pilnīgi piekrītu. Nevajag sevi pazemot, ir jābūt lepnai. vajadzēs, tad vienmēr atradīs, bet vai ņemt atpakaļ ir pa visam cita lieta.
12.10.2015 22:24 |

Reitings 243
Reģ: 02.10.2015
Hmmm, ja puisim meitene svarīga, kāpēc lai viņš tad tā izrīkotos? Vai tad viņš nezina, kad šādi darot tāpat sāpina, pietam caur sms? Neforši. Un ,manuprāt, sarakstoties tev tāpāt situāciju nepadarīs vieglāku, tāpēc paņem priekš sevis pauzi un paskaties kā tu pati jūties, varbūt tev nemaz netrūks viņa. Vari vēl iedomāties sevi viņa vietā, kāpēc tev būtu pēkšņi tāds iemesls nesatikties.. un varbūt kkas taps skaidrāks tev. Bet nu šādā veidā var jau tikai pazaudēt cilvēku, vai tu riskētu tā, ja viņš tev būtu svarīgs? Varbūt esi viņam arī parādījusi, kad var nākt un iet kad vien vēlas, vnm esi piedevusi, lai arī ko viņš ir darījis un nu tgd visatļautība parādījusies, jo kur tad tu pazudīsi, tāpēc vajag robežas novilkt, lai viņš zin.
12.10.2015 22:45 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Kādas ir Jūsu domas? vai man vajadzētu ar viņu kontaktēties? vai ir iespēja, ka mēs atkal saiesim kopā un vai tā būtu laba doma?

Es domāju, ka šie vārdi izsaka visu
Viņš man stāsta, ka ilgi jau ir domājis, ka vēlas pabūt viens

Es vairs nevarētu uz šādu partneri paļauties..
12.10.2015 22:55 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits