Uzdevums tām, kas mīl ar acīm :)

Reitings 17
Reģ: 11.10.2015
Sveiciens šajā skaistajā svētdienā! (l)

Esmu saelpojusies dzestro gaisu, uzņēmusi vitamīnu no saules & sadūšojusies lūgt nelielu palīdzību!

Pirms pavisam neilga laika sāku rakstīt savu pirmo blogu, un joprojām lielu daļu laika veltu tā vizuālajam noformējumam. Tā kā mēs, meitenes, (faktiski) vienmēr ievērojam izskatu un mums visbiežāk par to ir viedoklis, kā arī man pašai ir diezgan grūti vērtēt savu padarīto no malas,

vēlos dzirdēt atsauksmes par bloga, kā arī izvietojamā banera vizuālo noformējumu! :-)

Vai, tavuprāt, ir kas tāds, ko būtu jāpamaina, jāuzlabo vai tieši otrādi - jāsaglabā? Vai ir ērti šķirties cauri rakstiem un lapām? Vai nav kādas tehniskas problēmas?:-)

Pievienoju bloga linku, kā arī banera bildīti:
http://hey-there-bambi.blogspot.com

Milzumliels paldies jau iepriekš! Lai jauka & darbīga nākamā nedēļa! (l)
11.10.2015 16:25 |

Reitings 1
Reģ: 23.10.2015
atspēkošu pāris nejaukos komentārus un atļaušos pateikt, ka man blogs šķiet acīm baudāms, patīk tas ka fons ir balts un nekrīt acīs. Un paldies par 'kā nekavēt' rakstu, man šobrīd noderīgi ;-)
30.10.2015 00:09 |

Reitings 9
Reģ: 29.10.2015
Ļoti foršs blogs. Man patīk, ka ir angļu valodā, jo tā Tu vari paķert un aizraut lielāku auditoriju arī aiz Latvijas robežām. Ja esi iesācēja blogošanā, vēlos piebilst to, ka Tu esi uzcēlusi lielu latiņu gan sev, gan citiem blogotājiem. Protams ir kur tiekties, bet pēc manām domām, izskatās jau pēc profesionāla bloga un blogotājas. Veiksmi turpmākā darbībā! :-):-):-)(l)(l)(l)(l)
30.10.2015 00:10 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Man besis lasit anglu val.tapec par saturu neko neieteiksu.drizak ieteiktu veidot blogu 2 vAl.

Man skiet,ka fons,par garlaicigu.lapas malas kaut kas maigs prasitos.kaut kas no tevis.vai kkas saistiba ar temu
30.10.2015 00:29 |

Reitings 34
Reģ: 24.09.2015
Man arī gribētos latviski, bet palasot nedaudz ir ļoti forši. (l)
30.10.2015 00:32 |

Reitings 1319
Reģ: 10.10.2010
Man gan patīk angļu valoda. Jo tā kā visu laiku cenšos lasīt kko, lai neaizmirstu valodu, man patīk viegli raksti, kur viegli var uztvert domu un izmantot kkādu teicienus, kurus vienkārši iegaumēt un izmantot sarunvalodā. Nevajag mētāties no bloga uz google translater visu laiku.
Jā, var jau lasīt "īstos" angļu blogus, bet tomēr tur tā valoda ir citādāka, man ne vienmēr viss ir saprotams, tādēl sanāk saprast domu, bet ne visu tekstu.

TPC esmu par angļu valodu tavā blogā! :D
30.10.2015 00:57 |

Reitings 17
Reģ: 11.10.2015
Paldies jums milzīgs Eliotte lindapeteran Sany Energizer autumn ! (l) Nu jā, par valodu droši vien domas vienmēr atšķirsies. Bet kā saka teiciens: 'Vienam māte, citam meita, vēl kādam kleita!' :-)

Smaidam jau no paša rīta! Lai jums lieliska piektdiena! (l)
30.10.2015 07:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits