Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vakara pārdomas

Reitings 41
Reģ: 27.06.2015
Sveikas! Nezinu ar ko lai sāk, bet mani arvien vairāk uztrauc problēma.. skumji, bet man nav tā kārtīgi ar ko parunāt, jo trūkst patiesu draudzeņu :-/ jūtu, ka ar katru dienu šī nasta kļūst smagāka, skatos kā visur apkārt meitenes draudzējās savā starpā , stāsta viena otrai noslēpumus, dodas iepirkties utt. Bet man tā visa trūkst. Vienīgais, man ir mans puisis, kuram uzticos, taču meitenes sapratīs, ka ir vajadzīgas arī draudzenes. Itkā ir ar ko parunāt, bet tas viss ir vien - paziņas vai kl.biedrenes/kolēģes. Zinu, ka dažas šeit ieteiktu meklēt draudzenes, taču tāda sajūta, ka vnk tādu patiesu priekš manis nav. Esmu mainījusi vairākas skolas, taču vairāk par parastām kl.biedrenēm neesmu atradusi.. kaut gan vēlme ir bijusi liela. Darbā tas pats. Paldies, ja kāda izlasīja, nezinu vai ir jēga kaut ko ieteikt, izliku savu vakara sāpi :)
10.10.2015 23:08 |

Reitings 517
Reģ: 28.03.2015
Tu gribēji saņemt padomu, kur meklēt vai kā iegūt patiesu un tuvu draudzeni?
Patiesus draugus tā uz pasūtījuma nevar dabūt. Vai nu satiec vai nesatiec.:-)
10.10.2015 23:11 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Jo noslegtaks un noslepumainaks cilveks jo grutak vinam iegut draugus. Draudzibu vieglak nodibinat ar atvertibu, patiesumu, aktivu komunikaciju, piedavasanu izpalidzet.
10.10.2015 23:14 |

Reitings 41
Es saprotu to, ka patiesus draugus nevar tā vienkārši atrast. Jau teicu, gribēju izklāstīt savu sāpi. Ja kādai ir kas sakāms, tad ar prieku uzklausīšu. Un par noslēgtību , es attiecībā uz draugiem neesmu kautrīgais tips, esmu diez gan atvērta sarunās utt.
10.10.2015 23:20 |

Reitings 312
Reģ: 22.07.2015
Varbūt, ja ir laiks, vari uzmeklēt kādas ārpus darba aktivitātes. Apmeklēt vairāk sevi interesējošus kultūras pasākumus. Šādās vietās, manuprāt, lielāka iespēja, ka satiksi līdzīgi domājošus, līdz ar to, vieglāk veidosies kāda dziļāka saikne. Darbs, skola ne vienmēr ir tā labākā vieta draugu atrašanai, jo šajās vietās, ja vien nav kas ekstra specifisks, parasti sapulcējas dažādi domājoši cilvēki, - citreiz paveicas, bet citreiz tomēr nē. Nepārdzīvo, nekas jau nav nokavēts, - ja Tev ir šāda vēlme, sapazīties ar foršām meitenēm, kuras ar laiku varētu kļūt par draudzenēm, tad tiešām - mēģini iesaistīties pasākumos, kuri Tevī raisa interesi un sajūsmu, - un spontāni sāc sarunu un mēģini iepazīt otru tuvāk, tad arī apdomā, vai šis cilvēks Tev ir interesants un virzi visu tālāk - ja Jums patiks kopīgas lietas, vari ierosināt kādu pasākumu apmeklēt kopā un tad jau manītu, vai pazīšānās pārtaptu īstā draudzībā.
10.10.2015 23:34 |

Reitings 351
Reģ: 07.11.2013
Ja godīgi tad īstenībā es tevi ļoti labi saprotu. Pieņemsim man nav tādu tuvu draudzeņu. Skolā bij klasesbiedrenes ar ko skolā labas attiecības , bet ārpus tās netiekamies , studijās un kursos tas pats. Esot skolā, universitātē ir labas attiecības ar visiem , bet tada draudzība tālāka ārpus tā neizveidojas. Visiem tiem cilvēkiem ārpusē ir jau savi draugi un citas lietas darāmas. Skumji, bet tā bieži notiek.
10.10.2015 23:48 |

Reitings 41
Fantasy007, paldies, mazliet nomierināji mani.

Ease, tu pilnībā visu precīzi pateici, es tieši tā arī jūtos - skolā ir draugu, taču ārpus tās ir tukšums.
10.10.2015 23:51 |

Reitings 2836
Reģ: 18.10.2014
Jo noslegtaks un noslepumainaks cilveks jo grutak vinam iegut draugus.

Nepiekritishu, atvertiem cilvekiem ir vairak draugu, bet noslegtiem cilvekiem parasti ir dazi, bet loti patiesi draugi. Nav jabut, kaa atvertai gramatai.
11.10.2015 01:18 |

Reitings 691
Reģ: 03.03.2013
Taa tikai liekas, ka nu visam tagad ir sirdsdraudzenes, tas ir labi,ka paliek protams.
To man skiet sauc par pieaugsanu, katram sava dziive, lietas kas jaadara utml. Es pat pati nezinu vai gribeetu taa draudzeeties un atvelet tam laika tik daudz.. bet nu kas zin..
Man draudzenes arii ir izbrauksuas kur nu kuraa, bet nu kontakts saglabajas, bet ne jau kaads agraak.
Tagad skiet,ka iistu draudzeni, nemaz tik viegli nevar sastapt.
11.10.2015 01:35 |

Reitings 857
Reģ: 08.08.2014
Man arī nav draudzeņu , pat neprasās, ir divas tādas pus draudzenes tas arī viss. Es uzticos savam vīrietim vairāk kā jebkuram citam . man viņš ir pats dārgākais. tāpēc padomu nevaru sniegt , mūsdienaās kaut kā tās draudzības ir nejēdzīgas .
11.10.2015 08:34 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Jo noslegtaks un noslepumainaks cilveks jo grutak vinam iegut draugus.

nepiekrītu. Autore jau nemeklē simtiem paziņu, ar kuriem uz ielas sasveicināties vai aiziet uz kino. Ar'noslēgtiem cilvēkiem ir draugi, iespējams tādi paši, iespējams pavisam pretēji, bet tie ir cilvēki, kuri pieņem cilvēku tādu, kāds tas ir- noslēgtu, noslēpumainu, jebkādu.
Noslēgtiem, klusiem cilvēkiem nav cilvēku baru riņķī, bet ir viens vai divi tiešām uzticami draugi.
11.10.2015 08:50 |

10 gadi
Reitings 4303
Reģ: 03.08.2009
Es piekritīšu, ka draugus var iegūt ja iesaistās kādās aktivitātēs, kur jūs vieno kopīgas intereses. Un nepiekritīšu šeit izskanējušam viedoklim, ka draudzības mūsdienās ir nejēdzīgas. Bet man šķiet, ka jo vecākas kļūstam, jo grūtāk ir ciešas draudzības saites nodibināt.
11.10.2015 10:27 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits