Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

rutks

 
Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
Ko lai garšīgu pagatavo no rutka? :-) Mājās ir arī svaigi burkāniņi. Viens no variantiem, kur abus sarīvē un sajauc ar majonēzi. Bet ko vēl varētu?
09.10.2015 12:50 |
 
Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
?
09.10.2015 13:16 |
 
Reitings 973
Reģ: 30.06.2015
Es nekad nejaucu ar majonēzi, bet sarīvēju rutku, nedaudz burkāniņa un ar vieglu 15% krējumu, ļoti garšīgi pie kartupeļiem. :-)
09.10.2015 13:18 |
 
Reitings 743
Reģ: 31.08.2015
2 rutki,
2 burkāni,
12 valrieksti,
½ tējkarote citrona sulas,
augu eļļa,
ķiploka daiviņa,
sāls pēc garšas.
Pagatavošana: rutkus un burkānus rūpīgi nomazgā, nomizo, sarīvē uz smalkās dārzeņu rīves. Ķiploku un valriekstus sagrūž piestiņā, pievieno citrona sulu un augu eļļu, sāli pēc garšas. Visu samaisa.



1 rutks,
100 g graudaina biezpiena,
2 ēdamkarotes skāba krējuma,
2 ēdamkarotes lazdu riekstu,
cukurs pēc garšas.
Pagatavošana: lazdu riekstus uz sausas pannas apgrauzdē, atdzisušiem noloba miziņu un saberž smalkos gabaliņos. Rutku nomazgā, nomizo un sagriež smalkās skaidiņās. Sajauc ar biezpienu un krējumu, cukuru un pasniedzot pārkaisa ar lazdu riekstu drupačām.*



Visu esmu gatavojusi
09.10.2015 13:18 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!