Man teātris ir iespēja uzpucēties un iziet cilvēkos, baudīt kultūru, un šādā kultūras baudīšanā neietilpst džinsi un kedas :
Tik forši pateikts :) Man īstenībā tāpat. Kaut gan bieži vien, ejot cilvēkos (ne tikai par teātri, bet kopumā), esmu steigā un plāni uzpucēties ir vējā. Uzvelku kaut ko ērtu un aidā :D Šitais mani tāaa besī (bet runa parasti ir par iziešanu pilsētā, ja nepieciešams kārtot kādas ikdienas darīšanas).
Vispār čau!
Ārā skaista, bet auksta diena. Un šodien sāka kurināt (l) Pagaidām ir vāji, bet domāju, ka vēlāk būs super. Es galīgi neesmu salīgais tips, bet šodien pat ar pledu pa virsu apsedzos, jo nenormāli sala. Neatceros, ka oktobrī piedzīvotu kaut ko tādu :-/
Šodien jābrauc pie draudzenes pakaļ pierakstiem un mājas darbiem, jo 3 nedēļas neesmu bijusi lekcijās. Šausmas!
Un vispār esmu pārņemta ar ceļojuma plānošanu uz Stambulu. Lidosim decembra vidū un tā būs mana dzimšanas dāvana sev (l) Ak, šī pilsēta jau sen ir viens no maniem sapņu galamērķiem. Turklāt Turkish Airlines ir ļoti pieņemamas cenas (l)