Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Nezinu, ko iesākt!!!

Reitings 148
Reģ: 06.10.2015
Sveiki visiem!
Esmu diezgan lielā izmisumā, tāpēc labprāt gribētu dzirdēt viedokli no malas.:)
Lieta tāda, man ir 22 gadi, esmu kopā ar savu puisi(23) aptuveni 3 gadus, pēdējā gada laikā manī ir bijušas domas par šķiršanos, jo sāku apsvērt, ka nu īsti nav, nav īstais... pirms aptuveni pusgada iepazinos ar vienu vīrieti, vecāku nekā draugs, tā nu sanāca, ka satikāmies, un man viņš ļoti , ļoti iepatikās, pilnīgi viss, pašlaik šķiet, ka viņā ir viss, ko es vienmēr esmu vēlējusies. Oficiālu punktu iepriekšējām attiecībām neesmu pielikusi, tagad ir tā, ka viņa attieksme kādus pēdējos 2 mēnešus ir pilnībā mainījusies, viņš burtiski noliek man pasauli pie kājām un sāku atkal justies kā agrāk, kā sākumā, viņš patiesi ir sapratis, kur kļūdījies, bet tad ir tas otrs... jūtos kā krustcelēs, man nav ne jausmas kā būtu pareizāk rīkoties. Saprotu, ka tā turpināt arī nevar. Ar otru vīrieti man ir neiedomājami lieliska emocionālā saikne, ko nevarētu teikt par tagadējo.
Saucu pēc jūsu palīdzības un viedokļiem!!!!:-(
06.10.2015 23:38 |

Reitings 1082
Reģ: 13.06.2015
Es jau teiktu, ka šāvi pa kreisi-fiziski vai emocionāli, tas ir tavā ziņā. Tādēļ domāju, ka šajā situācijā Tev jādomā nevis par to, kā tev būtu labāk, bet par "oficiālo" puisi un to, vai ir godīgi pret viņu Tavas šādas domas
06.10.2015 23:44 |

Reitings 148
Tev ir pilnīga taisnība, es iekšēji ļoti konfliktēju un nevaru īsti sev piedot, ka šadi rīkojos. Nekad nevienu neesmu krāpusi, uzskatu, ka tas ir nepiedodami, bet pati, kaut vai emocionālā ziņā, to daru. ehh.. ja es varētu ieslēgt tikai prātu, es atteiktos no domas par otru, bet sirsniņa velk, un ja nu izrādās, ka tiešām pareizi, īstais vai kā tā?
06.10.2015 23:49 |

Reitings 517
Reģ: 28.03.2015
Nu, ja es būtu Tavā situācijā, tad vispār aizmirstu par to otro vismaz pagaidām un vairāk pievērstos savam draugam, lai saprastu, ko darīt ar attiecībām. Manuprāt, tas nav īsti pareizi pamest savu mīļoto cilvēku cita dēļ, es vairāk esmu par to, ka uz citiem var skatīties un kaut ko veidot, kaut kam ļauties tikai tad, ja esi brīvs.
Bet nu, skaties un domā pati, Tev jau labāk zināt, kā būs pareizāk šajā situācijā.
06.10.2015 23:50 |

Reitings 148
hmm, arī, un es arī piekrītu, ka nekam tādam nevar ļauties, ja esi aizņemts un tā arī nenotiktu, vienkārši attiecības kļuva vēsas, interese zuda, vairāk kā menesi nesanāca tikties un tā tas viss kaut kā dabīgi noplaka, bet tagad viņš pēkšņi ir pamodies..nezinu, varbūt sajuta?
06.10.2015 23:54 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits