Vai tu biji vedējmāte? Ja nē, tad es pirmo reizi dzirdu, ka kāds no malas dāvina kaut ko pārim. 5.gadadiena laikam ir "koka", tad nu vari dāvināt kaut ko tematikā ap to.
Vai tu biji vedējmāte? Ja nē, tad es pirmo reizi dzirdu, ka kāds no malas dāvina kaut ko pārim. 5.gadadiena laikam ir "koka", tad nu vari dāvināt kaut ko tematikā ap to.
Jebkurā gadījumā, es pieturētos tad pie tiem kāzu raksturojumiem - dāvinātu kaut ko no koka, piem., kādu trauku vai fotorāmi, utt.
Mēs varam ielikt Jūsu grāmatu koka vākos.
Mēs izgatavojam visdažādākās grāmatas koka vākos: mazuļu dienasgrāmatas, fotoalbumus, recepšu un viesu grāmatas, atmiņu grāmatas, mapes un ēdienkarte. Varam atrast individuālu pieeju jebkurai vēlmei, jo tieši jūs palīdzat mums virzīties uz priekšu un rast jaunas idejas.
Ar aizrautību un interesi kopīgi strādājot pie idejas, mēs padarām darbus personiskākus. Ikviens mūsu radītais darbs ir īpašs un unikāls, jo koka struktūra ir neatkārtojama.
bet vispār reti kurš tagad taustāmā formātā bildes taisa un uzdāvinātu albumu neuzskata kā apgrūtinājumu, kuru nav kur bāzt.